Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nesi varmis ki suan konuşmanın

Bu konuşmanın çok ilerleyeceğini sanmıyorum ben. Yani adam can sıkıntısından bir sürü insana yazarak vakit geçiriyormuş gibi sanki. Bir de yanlış anlamayın ama umreden dönen küçük yeğen vs tarzı konular bir kadınla bir erkeğin arasındaki diyaloğa renk katmaz pek. Sohbeti sürdürmek isterken iyice kısır bir noktaya taşıyormuş gibi geldiniz bana.

Herkes oyle mesaj atmişta o yuzden dedim bende
Sadece evli olması gerekmez ki.. nişan atmış olabilir kendinde sorun olduğu için. Bağımlı olabilir, alkolik olabilir, kumar bağımlısı olabilir, p.rno bağımlısı olabilir.. ailesi çok sorunlu olabilir, çalışmak istemeyen sorumsuz olabilir, şiddete eğimli olabilir. Daha neler sayarım buradaki konuları okumuyor musunuz.. ben sadece temkinli olun diyorum.

Bence konusmalariniz gayet olumlu ilerleyecek izlenimi verdi buradaki her bayanın kendi ait doğrusu var etkilenmeyen derim ben de eşimle nette tanistim şans verin güvenilir bir ortamda buluşun ve sıcak tavrinizi kaybetmeyin .. tadını çıkarın derim

Ay inşallah
Ama iki gündür ses seda yok bir daha yazar mı bilemiyorum
Gerçi en son o yazmıştı hikayeme cevap vermişti yine yazar mı ki

Yanlış anlamayın da bu adam biraz avcı gibi yav. Kimi bulursa ona yürüyor hissi uyandırdı bende. İlişkiniz olursa anca böyle uzaktan flörtleşme tarzı olur; ciddi bir noktaya geleceğini sanmam.

Yanlış anlamayın da bu adam biraz avcı gibi yav. Kimi bulursa ona yürüyor hissi uyandırdı bende. İlişkiniz olursa anca böyle uzaktan flörtleşme tarzı olur; ciddi bir noktaya geleceğini sanmam.
Hangi konuşmadan hissettiniz bunu acaba
Onu da söylemeniz beni cok mutlu eder

6 değil 8 yaş büyük benden

Senle konuştuğu sırada kim bilir kimlere yazıyor..Zaten belli de etmiş cümlelerinde ona büyük dendiğini

Yahu konuşma bu kadar değil ki diğerlerini de atayım isiyorsanız

Evli olmadığından emin oldum
O yüzden tanımak istiyom zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…