Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
12 senedir uzağım ama flört de zamanla çok değişmemiştir herhalde ya. Flört geyik demek değildir ki. Güzel tarif etmişsiniz. Biraz karşı tarafı tanımaya da yöneliktir. Bilemedim.
Yahu ben flört ediyoruz diye bi iddaada bulunmadım ki adamı ben ekledim begendim
Bu şekilde muhabbet ettik enerjimiz tuttu gibi
Bundan bişey çıkar mı devamı gelir mi diye şey eettim
Bi kere de şurda konu açtıgımda sorumun tam karşılığını alsam dişimi kıracam illa konuyu saptıracaksınız

bekleyin zamana yayın bakalım . belki ilerde görüşme teklif eder . tabi baya bi muhabbet gerektiriyor
bolca hikaye atınki yazcak bişey bulsun bari
aklıma gelenler bunlar . bol şans
Sadece hikaye atıp beklemekle mi yetineyim
Mesela dün o benim hikayemi yanıtladı bugünde ben mesaj atsam mı ona yada yaklaşımım nasıl olsa
Fikir lütfeen

Yahu ben araştırdım evli olmadıgına eminim
Sizden ricam bu muhabbetin ilerlemesi için bana fikir vermeniz

Yanlış anlamayın ama böyle bu tarzda üstelik sizden 6 yaş büyük birisi olarak konuşan birisinden nasıl etkilendiniz?
Bence hiç yaşına göre konuşmuyor. Olgunluk sıfır yani. Bir hep siz iltifat etmişsiniz - karşı taraftan gelen bir şey yok. Egosunu okşamışsınız yani.
Bence siz şu an evliliğe giden bir ilişki arayışında olduğunuz için şansınızı denemek istiyorsunuz, ki bunu da anlayabiliyorum. Eğer dediğiniz gibi etkilendiyseniz (??) mutlaka yüz yüze de görüşün.

Hanımefendi özel hayatınızı çok bilmiyorum ama ilginizi çekecek yeni gündem maddeleri bulun hayatınıza lütfen.

Bu tarz günlük konuşmalara bu denli etkilenmek pek hayra alamet değil. Karşıdakinin sizin umut ettiğiniz kadar bir ilgisi olsa zaten sizi rahat bırakmaz. Sürekli her bahaneyle mesaj atar, ilginizi çekmeye çalışır.

Biraz sakin lütfen. Gözünüzü bu kadar karartmayın. Hızlı ve düşünmeden yaşanılan ilişkilerin, evliliklerin neler neler yaşattığını bdv den görüyoruz hep.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…