- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Pf bu foruma göre inceydi dediği
Rafet el romanin faks kiza. Yazdığı msj yanihıı baya ince geçen gün carsaf carsaf tvde ve internet alemindeydi oysaki ama ince
Bu devirde normal karşılanıyor amaİnternet ortamında ki tanışmalara, ilişkilere güvenmiyorum ben.
Ben kendimi çok fransız kalmış gibi hissediyorumbeni de taglemeyi unutmussunuzbir dahakine olmasin, birlikte guleriz
Gidişat iyi olur inşallah devamı gelir mi acabaBu gidişhata gore belırlenır .Burdan herşey guzel gorunuyo.
Yahu ben flört ediyoruz diye bi iddaada bulunmadım ki adamı ben ekledim begendim12 senedir uzağım ama flört de zamanla çok değişmemiştir herhalde ya. Flört geyik demek değildir ki. Güzel tarif etmişsiniz. Biraz karşı tarafı tanımaya da yöneliktir. Bilemedim.
Sadece hikaye atıp beklemekle mi yetineyimbekleyin zamana yayın bakalım . belki ilerde görüşme teklif eder . tabi baya bi muhabbet gerektiriyor
bolca hikaye atınki yazcak bişey bulsun bari
aklıma gelenler bunlar . bol şans
Nerden anladınız öyle oldugunu hemen her konuşması böyle degil ki yedi yirmidört geyik yapmıyorSen bu adamı bana yollasana ben bi el hareketi cekeyim ona. Lütfennnnn.
Uzak dur bundan bence kazma sapı gibi bisey ve çok laubali geldi bana...
Kız daha akıcı bi muhabbet yok ne görüşmesi dur hele bismillahE buluşmalar oyle olcak tabi bu msjlasmaay özledim o zamanlari hı
Yahu ben araştırdım evli olmadıgına eminimKötü niyetli yaklaşmak istemiyorum. Belki sadece nasip olmamıştır ama boşanmış ve yahut yaşı 30 u geçmiş erkeklere bir sebebi var mı diye yaklaşmalısın. Önyargı gibi değil de temkinli olmak gibi. Nişan atmış mı, bağımlılığı var mı, ilişkileri neden bitmiş, ailesi nasıl.. neden evlenmemiş yani bu yaşa kadar? Bir de bunlar kurt oluyor söyleyeyim. Çok fazla laf salatası yaparsa dikkat et bir şeyleri örtmeye çalışıyor olabilir.
İnşallah kuzucummO kadarını bilemiyorum. Inşallah herşey gönlünce olur
Cidden öyle düşündüğünüz gibi değilAynı fikirdeyim.
Tam ben yazacaktım.
Ayrıca o yasa kadar evlenmemiş olması zor
Evli bile olabilir.
Y...şak duruyıor.
Evet unutmuşum ama gördünüz sonuçtabeni de taglemeyi unutmussunuzbir dahakine olmasin, birlikte guleriz
Ben evlidir demedim ki neden böyle bir cevap verdiniz?Yahu ben araştırdım evli olmadıgına eminim
Sizden ricam bu muhabbetin ilerlemesi için bana fikir vermeniz
Herkes oyle mesaj atmişta o yuzden dedim bendeBen evlidir demedim ki neden böyle bir cevap verdiniz?