Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuşmanın çok ilerleyeceğini sanmıyorum ben. Yani adam can sıkıntısından bir sürü insana yazarak vakit geçiriyormuş gibi sanki. Bir de yanlış anlamayın ama umreden dönen küçük yeğen vs tarzı konular bir kadınla bir erkeğin arasındaki diyaloğa renk katmaz pek. Sohbeti sürdürmek isterken iyice kısır bir noktaya taşıyormuş gibi geldiniz bana.

Herkes oyle mesaj atmişta o yuzden dedim bende
Sadece evli olması gerekmez ki.. nişan atmış olabilir kendinde sorun olduğu için. Bağımlı olabilir, alkolik olabilir, kumar bağımlısı olabilir, p.rno bağımlısı olabilir.. ailesi çok sorunlu olabilir, çalışmak istemeyen sorumsuz olabilir, şiddete eğimli olabilir. Daha neler sayarım buradaki konuları okumuyor musunuz.. ben sadece temkinli olun diyorum.

Bence konusmalariniz gayet olumlu ilerleyecek izlenimi verdi buradaki her bayanın kendi ait doğrusu var etkilenmeyen derim ben de eşimle nette tanistim şans verin güvenilir bir ortamda buluşun ve sıcak tavrinizi kaybetmeyin .. tadını çıkarın derim

Bence konusmalariniz gayet olumlu ilerleyecek izlenimi verdi buradaki her bayanın kendi ait doğrusu var etkilenmeyen derim ben de eşimle nette tanistim şans verin güvenilir bir ortamda buluşun ve sıcak tavrinizi kaybetmeyin .. tadını çıkarın derim
Ay inşallah
Ama iki gündür ses seda yok bir daha yazar mı bilemiyorum
Gerçi en son o yazmıştı hikayeme cevap vermişti yine yazar mı ki

Yanlış anlamayın da bu adam biraz avcı gibi yav. Kimi bulursa ona yürüyor hissi uyandırdı bende. İlişkiniz olursa anca böyle uzaktan flörtleşme tarzı olur; ciddi bir noktaya geleceğini sanmam.

Yanlış anlamayın da bu adam biraz avcı gibi yav. Kimi bulursa ona yürüyor hissi uyandırdı bende. İlişkiniz olursa anca böyle uzaktan flörtleşme tarzı olur; ciddi bir noktaya geleceğini sanmam.
Hangi konuşmadan hissettiniz bunu acaba
Onu da söylemeniz beni cok mutlu eder

Yanlış anlamayın ama böyle bu tarzda üstelik sizden 6 yaş büyük birisi olarak konuşan birisinden nasıl etkilendiniz?
Bence hiç yaşına göre konuşmuyor. Olgunluk sıfır yani. Bir hep siz iltifat etmişsiniz - karşı taraftan gelen bir şey yok. Egosunu okşamışsınız yani.
Bence siz şu an evliliğe giden bir ilişki arayışında olduğunuz için şansınızı denemek istiyorsunuz, ki bunu da anlayabiliyorum. Eğer dediğiniz gibi etkilendiyseniz (??) mutlaka yüz yüze de görüşün.
6 değil 8 yaş büyük benden

Selamlar kızlar
27 yaşında bekar bi kızım
Gecen gun sosyal medyadan biriyle tanistim.
Benden 8 yaş büyük ama hoş ve efendi birine benziyor.
Bi kac kere konustuk. Muhabbeti de iyi
Ama muhabbet devam eder mi etmez mi bilemiyorum
Ama görüşmeyi yakından tanımayı cok isterdim.
Gormedigim halde bir etki oluştu bende.
Sizce muhabbet nasil devam eder nasil etkilenir?
Aşağıda konusmalarimizdan bir kısmını paylaşıyorum.
Konuşmalar hangi boyutta sizce devamı gelir mi
Ikili ilişkilerde hic iyi degilimdir normalde soguk davranip uzaklastiririm hep karsi cinsleri
O yuzden bu tanışmanın devamının gelmesi icin neler yapabiliriz fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Eki Görüntüle 2582079 Eki Görüntüle 2582080 Eki Görüntüle 2582081
Senle konuştuğu sırada kim bilir kimlere yazıyor..Zaten belli de etmiş cümlelerinde ona büyük dendiğini

Hanımefendi özel hayatınızı çok bilmiyorum ama ilginizi çekecek yeni gündem maddeleri bulun hayatınıza lütfen.

Bu tarz günlük konuşmalara bu denli etkilenmek pek hayra alamet değil. Karşıdakinin sizin umut ettiğiniz kadar bir ilgisi olsa zaten sizi rahat bırakmaz. Sürekli her bahaneyle mesaj atar, ilginizi çekmeye çalışır.

Biraz sakin lütfen. Gözünüzü bu kadar karartmayın. Hızlı ve düşünmeden yaşanılan ilişkilerin, evliliklerin neler neler yaşattığını bdv den görüyoruz hep.
Yahu konuşma bu kadar değil ki diğerlerini de atayım isiyorsanız

Hanımefendi ne ilerisinden bahsediyorsunuz lütfen dikkatli olun kaç yaşına gelmişsiniz biraz olgun davranmanız gerekmez mi bir de hemen çok samimi davranmışsınız yazışmalarda karşıdaki kişi evli olup eşinden gizli yazıyor günlük aylık her neyse flörtlük birisini arıyor bile olabilir. Tanışmadan önce evli olmadığından emin olun. Daha yeni Esra Erolda çıktı adam evli sosyal medyada bayanla tanışıyorlar evlilik dışı birliktelik yaşıyorlar çocukları oluyor nüfusuna kaydettirmek için adamı aramak için sanırım programa çıkıyor konuya tam hakim değilim yanlışım varsa düzeltsinler programa telefon yağıyor sabıkalı hırsız daha bir sürü vakalı bir şahıs neler oluyor lütfen dikkatli olun hemen şıpsevdi olmayın konuşmalar da yani ne saçma yanlış anlamayın ama tanımadığınız bir adamın hikayenize 100 vermesine sevinip alışmaktan bahsediyorsunuz bi tanıyın da öyle sevinin yahu her önğne gelene yüz veren insansa nabayım onun yüzünü birini püf ya bu da dert mi
Evli olmadığından emin oldum
O yüzden tanımak istiyom zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X