daha çok konu sahibi gelin güvey olmuşevladım neden anlamamakta ısrar ediyorsun?
demeyle isteme olmaz. damatsız isteme olmaz.
ağız aramışlar denir ona. biz böyle düşündük ailesi ne düşünür vs. denir ona.
çocuğun anası kendi kendine gelin güvey olmuş denir ona.
kudra keşke damadın mı haberi olsaydıEvlenince düzelir bence, aile gelir tekrar isterse bir şans ver. Sonuçta nikahta keramet vardır.
Kesinlikle okulum daha çok önemli. Dersleri asla aksatmıyorumniye illa sizin kapiniza gelecek olsunlar? ailesi isguzarlik yapmis boyle bir konu konusulmus, cocuk da ben baskasini seviyorum sevgilim var dese kolundan surukleye surukleye sizinle mi evlendirecekler? yani buna ihtimal vermeniz bile sacma.
sizden haberi bile olmayan biri icin bu kadar histerik seyler yazmaniz cok garip geldi. bence okulu bitirin siz evliligi bosverin.
sizin teyzenizle anneanneniz de bunu diyememisler mi o cocugun ailesine?Kesinlikle okulum daha çok önemli. Dersleri asla aksatmıyorum
Ne dediklerini bilmiyorum bana da çoğu şeyi demiyorlarsizin teyzenizle anneanneniz de bunu diyememisler mi o cocugun ailesine?
daha çok konu sahibi gelin güvey olmuş
belki sadece kızınız güzel demişlerdir
Olsun sonuçta teyzeden ve ananeden istemişler. Hanım kızımız da görüntülü görüşmede kahve yapar olur biter.kudra keşke damadın mı haberi olsaydı
isteme diye bi olay da yok
belki de sadece misafirliğe geldiler ailenin bile haberi yoktur kesin shösösndçsşsşösbdsösmdnslsösndmdbirde yine benim kapıma gelecekler diyor
Eline erkek eli değmemiş, helal süt emmiş, ailesini tanıdıkları bildikleri, okumuş kız sonuçta. Gidip arabada sarmaş dolaş olan kızı isteyecek değil ya çocuğun ailesi. Daha neler artıkbirde yine benim kapıma gelecekler diyor
Geldim hayatım.
Heh geldi bir kadın düşmanı daha... Kıs kanç sı nız...Geldim hayatım.
Eslem'in ufak boyu, demek ki Eslem 10 yıl önce böyleymiş. Neyse başlıyorum, hazır mısınız?
E be kızım, 22 yaşında bu ne evlilik sevdasıdır? Yaşıtların dil çalışıp kariyer yapma peşinde. Sen de memleketten koca bulma derdindesin. Bu ne vizyonsuzluktur! Koca kaçıyor mu da bu yaşta derdine düştün? Nedir isteğin? Memlekete gelin gidip kayınvalidenle oturup, senesi dolmadan hamile kalıp sinir hastası olmak mı? Tiktokçu oğlanla amma da mutlu olursun he!Hayır bari koca diye bari insan azıcık mantıklı birine tutulur. Sende o da yok. Tiktokçu, sevgilisi olan, ailesi habersiz kız bakan birine yapışmak niye?
Evlendirelim de durulur kafası bu, baktılar ki çocuk yoldan çıkıyor, memleketten münasip bir aile kızı bulmaya çalışıyorlar da... Bu çocuk zaten oralı değil. Konu sahibi, kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Sevgilisi olan adamla hayaller kurmak kaçıncı seviye oluyor?
Konunun en güzel yorumu size ait. Teşekkür ederim ❤Geldim hayatım.
Eslem'in ufak boyu, demek ki Eslem 10 yıl önce böyleymiş. Neyse başlıyorum, hazır mısınız?
E be kızım, 22 yaşında bu ne evlilik sevdasıdır? Yaşıtların dil çalışıp kariyer yapma peşinde. Sen de memleketten koca bulma derdindesin. Bu ne vizyonsuzluktur! Koca kaçıyor mu da bu yaşta derdine düştün? Nedir isteğin? Memlekete gelin gidip kayınvalidenle oturup, senesi dolmadan hamile kalıp sinir hastası olmak mı? Tiktokçu oğlanla amma da mutlu olursun he!Hayır bari koca diye bari insan azıcık mantıklı birine tutulur. Sende o da yok. Tiktokçu, sevgilisi olan, ailesi habersiz kız bakan birine yapışmak niye?
Evlendirelim de durulur kafası bu, baktılar ki çocuk yoldan çıkıyor, memleketten münasip bir aile kızı bulmaya çalışıyorlar da... Bu çocuk zaten oralı değil. Konu sahibi, kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Sevgilisi olan adamla hayaller kurmak kaçıncı seviye oluyor?
Evlenemedim ya hep ondan Kudra.Heh geldi bir kadın düşmanı daha... Kıs kanç sı nız...
ahahhahababba ahahahhahaha yıkıldımmmmmmGeldim hayatım.
İstemediler seni teyzenden di mi?Evlenemedim ya hep ondan Kudra.
E tabi güzel olacak, bu konuda uzmanım ben, sana söylemediler mi?Konunun en güzel yorumu size ait. Teşekkür ederim ❤
isteme falan yok canım benim konu Sahibi öyle olmasını istiyorİnsanlar evlenin diye neden senin kapına gelsin ya da şöyle diyeyim 22 yaşında aman evleneyim derdi neden ?
Hiç mi okumuyorsun şuradaki konuları ? İşi gücü olmayan, evlilik olgunluğuna gelmemiş ayakları yere sağlam basmayan senin gibi bir dolu Leylanın hayatını.
Evlenmek meziyet değil. Ayrıca sen eşya mısın da senin aileni arayıp istiyorlar ? Bunlar ne biçim kafalar..
Kaldı kiayrılır veya ayrılmaz sevgilisinden. Şuan devam eden bir ilişkisi var. Buna yorum yapmayı, ayrılıp ailesinin senin kapında yatmasının hayalini kurmak saygısızlık değil mi?
Valla banlanacağım git işine güzel kardeşim :)
Atılan kazık yok, olay yok, hiçbir şey yok. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış o hesap.ahahhahababba ahahahhahaha yıkıldımmmmmm
bir de bu aileden kurtulmam lazım diyor sanki karabasan gibi oturmuşlar üzerine
bu yaşananları unutucam diyor ama ortada yaşanılan bişey de yok
konu sahibi kim diye soruyorduE tabi güzel olacak, bu konuda uzmanım ben, sana söylemediler mi?Bestiee özel olarak çağırıyor artık beni bu tür konulara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?