• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca kez kazık yediğim halde akıllanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yildiz Tilbe'den Doyamiyorum,Doyamiyorum,Kazik yemeye Doyamiyorum isimle parcayi sana armagan ediyorum..

Atılan kazık yok, olay yok, hiçbir şey yok. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış o hesap.
Çocuğun haberi bile yoktur eminim. Bakmış memleketten kızın biri eklemiş, kabul etmiştir. E kız yani, yurdum erkeği kolay kolay reddetmez. :deli: Ama o kadar yani.
Ya şey atılan kazik derken o çocuktan değil önceki olaylardan bahsettim :D

Yok hayatım ya, istemediler. Bir keresinde anneme telefondan sordular, onu da erkek kardeşim duydu. Bir güzel sövdü, ergendi biraz, beni kıskandı sanırım. O oldu, bir daha istemediler ühühühühü :KK43:
İşte ondan hep bu kıskançlığın, bu mutsuzluğun. Evde kalmasaydın sen de benim gibi minnoş yorum yapardın.

E iyi de başkasının attığı kazıktan çocuğa ne? Zavallımın haberi bile yok, anası bir işler karıştırıyor arkasından. Tek suçu bu yani çocuğun.
Bi de tiktokta video çekip kız eklemesi, bi de sevgili yapması. Bunlar hep suç.

Ailesinin konu sahibi gibi bir kız bulup istemesini beklemeliydi. Ama evlenince düzelir bence.

Aileler seni beğenmiş olması umrunda olması çok saçma. Çoçuk seni beğenseydi bizzat iletişime geçerdi. Bu çoçuk ipsiz sapsız biri muhtelemen ailede saf saftirik birini bulup oğlanın başını bağlama peşinde.
O sen oluyorsun burada. Seçilen değil seçen kişi ol akıllı kızsın sadace hayata karşı umutların devam ediyor. Arkadaş ve sevgili ilişkilerinde daha ketum ve ciddi olun. İnsanlarda bu kız saf hissi uyandırmayın.

Bi de tiktokta video çekip kız eklemesi, bi de sevgili yapması. Bunlar hep suç.

Ailesinin konu sahibi gibi bir kız bulup istemesini beklemeliydi. Ama evlenince düzelir bence.
:) Tiktok'tan zerre haz etmiyorum. Ama yazık yav çocuğa he. Arkasından dönen muhabbete baksana. Kızın biri gözüne kestirdi diye olanlara bak. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back