- 8 Nisan 2017
- 57.002
- 300.964
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğun haberi olup olmadığını bilemeyiz ki. Çocuk bilip de yapıyorsa ekstrası olur ben ikna olmak istediği için direkt muhatapla konuşmasını tavsiye ettim. Ayrıca ne düşünüyorsun derken ne zaman nişanlanalım hayatım sen ne düşünüyorsun diye sor demedimpardon neyin kafasını yaşıyorsunuz
ailesi beğenmiş söylemiş ,isteme yok ,çocuğun haberi bile yok ,ayrıca sevgilisi var
ortada fol yok yumurta yok hayatında biri olan çocuğa sen ne düşünüyorsun diye sorulur mu ?
demek ki ciddiye alıp çocuğa sormamışlar bile Yani belki de aaa x in kızı da güzelmiş evlenmeyi düşünüyor mu demişlerdir ama konu sahibi istedi diye algılamıştır
çocuğa sorulmamışsa ciddi bişey yoktur zatenÇocuğun haberi olup olmadığını bilemeyiz ki. Çocuk bilip de yapıyorsa ekstrası olur ben ikna olmak istediği için direkt muhatapla konuşmasını tavsiye ettim. Ayrıca ne düşünüyorsun derken ne zaman nişanlanalım hayatım sen ne düşünüyorsun diye sor demedimböyle bir durum oldu bu durum karşısında ne düşünüyorsun diye sor dedim. Arkamdan böyle birine görücü gidilse bana da sorulmasını isterdim
![]()
isteme domates alır gibi olmaz benim bildiğim
ailesi aile büyüklerinize ziyaretinize gelir çiçek çikolata ,en önemlisi DAMAT Olur ,en başında da sizin ve çocuğun fikri sorulur ona göre gelinir
sizin konunuzda öyle bişey görmedim ,avutmayın kendinizi
Evet biz başka şehirde olduğumuz için ilk olarak onlara demişlersizin anneniz babanız yok mu?
nasıl istemişler çiçeklerini çikolatalarını alıp çocukla birlikte teyzeniz annneannenizin evine mi gitmişler? isteme böyle olur çünkü.
Ben çocuğa sordular zannettim inanınçocuğa sorulmamışsa ciddi bişey yoktur zaten
konu sahibi kendi kendime gelin güvey olmuş
siz hiç hayatınızda çocuğa sorulmadan istemeye gidildiğini duydunuz mu ?
bu bir isteme değil aynı zamanda ,konu sahibinin kendini avutması
acaba gerçekten hangi alemdesiniz ,burda olmadığınız kesinEvet biz başka şehirde olduğumuz için ilk olarak onlara demişler
tamam sormamış öğrendiniz ,sevgilisi de var gördünüz , buradan sizi uygun olup olmadığını anlayacak algınız yok mu ?Ben çocuğa sordular zannettim inanın![]()
hayalinde yaşıyorSiz bu kafayla daha çok kazık yersiniz. Çocuk sosyal medya maymunu olmuş, siz hala sevgilisiyle fotosunu görene kadar okeysiniz.
Ayrıca sizi istememisler, beğendiklerini ve münasip bulduklarını söylemişler. O kadar uzaktan kahve yapıp ikram mi ettiniz, isteme töreni nasil oldu?
Evet artık onu unutup yoluma bakacağım kendime söz verdim.tamam sormamış öğrendiniz ,sevgilisi de var gördünüz , buradan sizi uygun olup olmadığını anlayacak algınız yok mu ?
hala aile karabasan gibi üzerinize yapışmış gibi davranmanızın sebebi ne ?
Daha 22 yaşında bir de. Evlenecek yani, çocuk iyi bir şey olsa. Kafaya bakar mısınız?hayalinde yaşıyor
İçimde hep bir sıkıntı vardı zatenSiz bu kafayla daha çok kazık yersiniz. Çocuk sosyal medya maymunu olmuş, siz hala sevgilisiyle fotosunu görene kadar okeysiniz.
Ayrıca sizi istememisler, beğendiklerini ve münasip bulduklarını söylemişler. O kadar uzaktan kahve yapıp ikram mi ettiniz, isteme töreni nasil oldu?
Çok sevsem bile hemen evlenmem. Önceliğim meslek sahibi olmakDaha 22 yaşında bir de. Evlenecek yani, çocuk iyi bir şey olsa. Kafaya bakar mısınız?
ne yaşadınız ki hdkdlsşsEvet artık onu unutup yoluma bakacağım kendime söz verdim.
İşte bir şey yasamadik ben de bu olanları unutup yoluma bakacağım onu demek istedimne yaşadınız ki hdkdlsşs
Evet biz başka şehirde olduğumuz için ilk olarak onlara demişler
Evlenince düzelir bence, aile gelir tekrar isterse bir şans ver. Sonuçta nikahta keramet vardır.Herkese hayırlı Ramazanlar, ben üniversite 3.sınıfım. 22 yaşındayım. Babam asker emeklisi olduğu için doğduğumdan beri farklı şehirlerde yaşıyorum. Kendi memleketimdeki çoğu insanı tanımıyorum dolayısıyla. Onlar da beni tanımıyorlar. 11 ay yaşadığımız şehirde duruyoruz 1 ay memlekette.
2 sene önce memleketimde bir çocuğu gördüm ve çok beğendim. Daha sonra arkadaşımdan rica ettim. Çocuğun sosyal medya hesabını ekledim. Ortak arkadaşlar olduğu için kabul etti. Ailelerimiz yıllardır tanışır. Geçen gün çocuğu tanıyan bi arkadaşım bana o çocuk hakkında "O çocuk çok salak. 700 kişiyi takip ediyorsa 650 tanesi kız. Saçma sapan tiktoklar çekiyor. Geçen gün ben dolandırıcıyım diye çekmiş. Kızların yanında bir de emlak sayfası takip ediyor" dedi. Tabi ben bunu duyunca soğudum ondan.
Aradan biraz zaman geçti ki teyzem annemi aradı. Çocuğun ailesi beni çok sevdiğini, beğendiğini söylemiş ve anneannem ile teyzemden beni istemişler. Annem sadece bu kadarını söyledi bana. Normalde asla görücü kabul etmem. Ama bu çocuktan hoşlandığım için ben de kendi kendime "Çocuk askerden geldi. Acaba o da beni seviyor mu?" diye düşündüm. Evet büyük aptallık ettim. Aradan bir hafta geçti. Arkadaşım beni arayıp çocuğun sevgilisinin olduğunu söyledi. Hatta instagramda attığı hikayeyi attı bana. Arabada sarmaş dolaş fotoğraf koyup üstüne aşk şarkısı koymuş.
Ailesi beğendi diye çocuk beni istemek zorunda değil. Ama ailenin çocuğa da fikrini sorması ondan sonra beni istemesi gerekiyordu. Arada 6 saat mesafe olduğu için ne olup bittiğini ben de bilmiyorum. Arkadaşlarımla dertlestim. Kız bana "Sen çok güzelsin. Boşver sevmek suç değil. Kendini suçlama" dedi. Ertesi gün okulda aynı kız bu seferde "En büyük suçlu sensin" dedi. Başka bi kız da "Takipçi kasiyordur o kızları takip etmiyordur" dedi. Bir de onlara sinir oldum.
Biliyorum ki o çocuk o kızdan ayrılacak. Çünkü o kızı gerçekten sevseydi başka kızları takip etmezdi. O aile eninde sonunda "Oğlumuzla evlen" diye benim kapıma gelecekler. Ben çok safim hemen umutlanıyorum. Bu yaşıma kadar bir sürü kazık yememe rağmen bir türlü akıllanmadım. Suçluyum biliyorum, bu kadar aptal olmamalıydım. Biliyorum ki ben akıllanmayacağım. O aile yine yüzüme gülüp beni kandiracak. O aileden nasıl uzak durabilirim? Bana öyle şeyler söyleyin ki aklım başıma gelsin. Bir daha kimseye kanmayayım.