• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca kez kazık yediğim halde akıllanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Affedersiniz ama yazdiklariniz çok komik geldi..bir defa siz her hoşlandığınız kişiyle konuşmak yerine önce sosyal medyadan mi eklersiniz?muhabbetiniz yok, sosyal medyada arkadaşlık ne alaka?
Hadi bunu geçtim, acaba o da seviyor mu? demeniz mantikli mi? Sizi tanımıyor ki neden sevsin?
Hadi bunu da geç, kız arkadaşından kesin ayrilir,nedeni ise başka kızları takip etmesi öyle mi? Ama seninle olduğu zaman aşktan gözü kör olacağı için başka kızları takip etmesi ne haddine..
Yahu senin ne özelliğin var da ailesi illa bizim gelinimiz sen olacaksın desin..istemiyorum dersin olur biter
Sen daha bu mantıkla daha çok kazık yersin..gerçekci ol biraz..

Gorucu usulu icin yasiniz daha cok genc. Ne guzel üniversite okuyorsunuz arkadaslarinizla zaman gecirin, arkadas ortamindan sevgili bulun. Gezin, tozun. Evliligi dusunmeyin bile

Herkese hayırlı Ramazanlar, ben üniversite 3.sınıfım. 22 yaşındayım. Babam asker emeklisi olduğu için doğduğumdan beri farklı şehirlerde yaşıyorum. Kendi memleketimdeki çoğu insanı tanımıyorum dolayısıyla. Onlar da beni tanımıyorlar. 11 ay yaşadığımız şehirde duruyoruz 1 ay memlekette.
2 sene önce memleketimde bir çocuğu gördüm ve çok beğendim. Daha sonra arkadaşımdan rica ettim. Çocuğun sosyal medya hesabını ekledim. Ortak arkadaşlar olduğu için kabul etti. Ailelerimiz yıllardır tanışır. Geçen gün çocuğu tanıyan bi arkadaşım bana o çocuk hakkında "O çocuk çok salak. 700 kişiyi takip ediyorsa 650 tanesi kız. Saçma sapan tiktoklar çekiyor. Geçen gün ben dolandırıcıyım diye çekmiş. Kızların yanında bir de emlak sayfası takip ediyor" dedi. Tabi ben bunu duyunca soğudum ondan.
Aradan biraz zaman geçti ki teyzem annemi aradı. Çocuğun ailesi beni çok sevdiğini, beğendiğini söylemiş ve anneannem ile teyzemden beni istemişler. Annem sadece bu kadarını söyledi bana. Normalde asla görücü kabul etmem. Ama bu çocuktan hoşlandığım için ben de kendi kendime "Çocuk askerden geldi. Acaba o da beni seviyor mu?" diye düşündüm. Evet büyük aptallık ettim. Aradan bir hafta geçti. Arkadaşım beni arayıp çocuğun sevgilisinin olduğunu söyledi. Hatta instagramda attığı hikayeyi attı bana. Arabada sarmaş dolaş fotoğraf koyup üstüne aşk şarkısı koymuş.
Ailesi beğendi diye çocuk beni istemek zorunda değil. Ama ailenin çocuğa da fikrini sorması ondan sonra beni istemesi gerekiyordu. Arada 6 saat mesafe olduğu için ne olup bittiğini ben de bilmiyorum. Arkadaşlarımla dertlestim. Kız bana "Sen çok güzelsin. Boşver sevmek suç değil. Kendini suçlama" dedi. Ertesi gün okulda aynı kız bu seferde "En büyük suçlu sensin" dedi. Başka bi kız da "Takipçi kasiyordur o kızları takip etmiyordur" dedi. Bir de onlara sinir oldum.
Biliyorum ki o çocuk o kızdan ayrılacak. Çünkü o kızı gerçekten sevseydi başka kızları takip etmezdi. O aile eninde sonunda "Oğlumuzla evlen" diye benim kapıma gelecekler. Ben çok safim hemen umutlanıyorum. Bu yaşıma kadar bir sürü kazık yememe rağmen bir türlü akıllanmadım. Suçluyum biliyorum, bu kadar aptal olmamalıydım. Biliyorum ki ben akıllanmayacağım. O aile yine yüzüme gülüp beni kandiracak. O aileden nasıl uzak durabilirim? Bana öyle şeyler söyleyin ki aklım başıma gelsin. Bir daha kimseye kanmayayım.
Lutfen şaka misin. Ilk defa birine bu tarz bi yorum yapacagim sirf senin iyiligin icin ama. Cizdigin profil şöyle: ezik aklini kullanamayan mantiksiz bir kiz. Hatta yazdiklarin o kadar gercek disi gibi ki inanamadim bile ne okudum ben dedim. Sen oglani begenmissin ok olabilir. Ama oglanin bir suru takip ettigi kiz var. Burada bitmeli. Ailesi bu hayirsiz ise yaramaz akli kari kizda olan ogullarina bi kiz bulup kizin ailesine bile sormadan kiz istermi demeden istemisler. Sizde oglanin haberi bile olmadan kabul mu ettiniz. Burasini karisik yazmissiniz ama zaten ailenin niyeti belli. Sonra aile beni ikna eder diyorsunuz. Bu bildigin intihar. Evlenseniz bile sen kurbanlik koyun olacaksin. O oglan yine kizlarla story paylasacak vs vs. S.lal olma ya lutfen. Allah bosunami akil verdi. Kendine garazinmi var. Baskasindanda hoslanirsin. Yasin daha kac ki acelen var gibi yada takıntı yapmışsın ki isterse yasin 40 olsun
Bile bile lades denirmi

fake mi çıktı? eğitimiyle bağdaştıramadığım bir üye oldu kendisi her zaman.
konusunu hatırladın mı bilmiyorum da hani uçağa binip koştur koştur görüşmeye gittiği bi adam vardı ,adam istememişti eslemin arkadaşı arasını yapmaya çalışıyordu bu da istenmediği halde gitti görüştü sonra da beğenmedim diye mok atmıştı

zaten adam da arkadaşına kızmıştı yapma diye ,naz255 diue hesap açmış o adamın konularını ordan devam ettiriyor 🤣😂🤣🤣

2. Üyelik açmış ,o üyeliğiyle konu açıp ,eslem hesabından cevap verince de ablamın hesabından yazmışım dedi dhdkldödöd

öyle bir saplantılı hasta işte , doktor olduğuna da asla inanmıyorum değildir zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back