Defalarca kez kazık yediğim halde akıllanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğun haberi olup olmadığını bilemeyiz ki. Çocuk bilip de yapıyorsa ekstrası olur ben ikna olmak istediği için direkt muhatapla konuşmasını tavsiye ettim. Ayrıca ne düşünüyorsun derken ne zaman nişanlanalım hayatım sen ne düşünüyorsun diye sor demedim böyle bir durum oldu bu durum karşısında ne düşünüyorsun diye sor dedim. Arkamdan böyle birine görücü gidilse bana da sorulmasını isterdim

çocuğa sorulmamışsa ciddi bişey yoktur zaten

konu sahibi kendi kendime gelin güvey olmuş

siz hiç hayatınızda çocuğa sorulmadan istemeye gidildiğini duydunuz mu ?

bu bir isteme değil aynı zamanda ,konu sahibinin kendini avutması

sizin anneniz babanız yok mu?
nasıl istemişler çiçeklerini çikolatalarını alıp çocukla birlikte teyzeniz annneannenizin evine mi gitmişler? isteme böyle olur çünkü.
Evet biz başka şehirde olduğumuz için ilk olarak onlara demişler

Ben çocuğa sordular zannettim inanın

acaba gerçekten hangi alemdesiniz ,burda olmadığınız kesin

herkes her şeyi diyebilir ,ağzın kilidi yok ki

isteme ne demek bi Google dan araştırır mısınız ,22 yaşında üniversite öğrencisinin bu durumu içler acısı

Siz bu kafayla daha çok kazık yersiniz. Çocuk sosyal medya maymunu olmuş, siz hala sevgilisiyle fotosunu görene kadar okeysiniz.

Ayrıca sizi istememisler, beğendiklerini ve münasip bulduklarını söylemişler. O kadar uzaktan kahve yapıp ikram mi ettiniz, isteme töreni nasil oldu?

hayalinde yaşıyor

Evet artık onu unutup yoluma bakacağım kendime söz verdim.

İçimde hep bir sıkıntı vardı zaten

evladım neden anlamamakta ısrar ediyorsun?
demeyle isteme olmaz. damatsız isteme olmaz.
ağız aramışlar denir ona. biz böyle düşündük ailesi ne düşünür vs. denir ona.
çocuğun anası kendi kendine gelin güvey olmuş denir ona.

Evlenince düzelir bence, aile gelir tekrar isterse bir şans ver. Sonuçta nikahta keramet vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…