- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 40
Merhaba Canım
Seni K.H diyeti topicinden hatırlıyorum diyet başarı öykünü okurken ben bu rumuzu nerden hatırlıyorum diye düşünüyordum okuyunca emin oldum demek sen Kh 5 kilo verdinben 15 günde 2 kilo verince bırakmıştım maşallaaahhh sen vermiş bitirmişsin kiloları ben yavaaaşşş yavaaaaaaşşş veriyorum ama benim 1. senem haziranda dolacak ve bu motivasyon eksikliği duyduğum günlerde resimlerini görmek ilaç gibi geldi bende hazirana kadar 15-20 kilo daha verebilirimde senin gibi bir başarı öyküsü hazırlayabilirim umarım :81:
Tebrik ediyorum çok güzel olmuşsun
ayyy ben yoğurdu hep ekmekle yeirmama o zaman şu k-flakesle de sütü birlikte yememem gerekir o nasıl olcak? :S
sbah tok tutuo die yiodum amakoca paket boşa gitti görüomusun bari kardeşime kraker niyetine versin annem küçücük çocuğun bile göbeği var bizim evde ya nasıl bi besleniosak ailece tombişiz resmen nese o zaman 1 bardak light süt ve 1 elma başlasam güne? gerçi o da karbonhidrat en iyisi 1 bardak süt içip çıkıyım evden ara öğünde yerim elmayı da
öncelikle tebrikler kesinlikle etkileyici bi hikaye we de fotoğraflar..26 kilo..dile kolay dicem ama dile bile kolay diil helal ne diyim:) 10 kilo wermem gerek..ama gün boyu dikkat etsem de bu akşam çayları beni mahwediyo..we de boğazına düşkün eşim..bi gün dursam iki gün dursam o yiyince benim de cnm istiyo..ooy oy..başlamak gerek bi yerden dimi..
izlemcim banada gaz verdin gece gece.
ne yapsam baslasam fena oliycak galiba.
bu arada seni tebrik ederim canim. yavas yavas gittin ama tam gittin.
tebrikler
vallahi tek kelimeyle harikasın muhteşemsin vs. vs..... uzar gider çok güzel bir hikayen var. destekleyici, örnek alınacak türden yani. bende doğum kilolarını vermeye çalışanlardanım.yeni başladım. 64 kg. şuan 62,5 açken ama. akşamları yemek yememeye çalışıyorum. ya da ekmekzi çok az saat 5 de falan atıştırıyorum. yada dediğn gibi tadımlık yiyorum.
insan bi yemeye başlayınca geri çekemiyor kendini. bende zayıflamak istiyorum hem de çoook.
takipteyim.
benim şöle bi sorunum var mesala iki üç gün dikkat edeyim yemegime göbegim küçlüo ama bigün yiim yine hamile gibi oluyor göbeiim ne yapmam lazm
ya harikasınnnnn. gerçekten büyük azimmm yaa ne kadar değişmişsin bambaşka biri olmuşsun çıtı pıtı. tebrik ederim gerçekten ben 7 kiloyu veremiyorum 26 kilo vermişsn ve şuan benden zayıfsın:) helal olsun sana. azmini ve başarını kutluyorumm. buarada ben de mersiniyim ah o mersinin yemekleri yok mu
darkolive haklısın biyerden başlamak gerek bu akşam çay demlemedim sırf yanına bişiy yemiyim diye.:) bakalım nekadar sürcek..
çidoo:) kk küçükmüş karşılaştık yine:) Allah bağışlasın yawruşunu..15 aylık kuduruk bi kızım war..hiç giremiyorum nete..epeydirde girmemiştim kkya dün gece ööle bi bakarken burası dikkatimi çekti..göbek olayı kötü..yumuş yumuş heryerim pofuduk poğça gibi,elini attımı içi doluyo maşallah:) ay söylerken bile sinir oluyorum..nekadar dikkat etsek de egzersiz olmadan mümkün diil,,ama hal kalmıyoki bişi yapcak..kızım günde bi saat uyuyo,gece de hala saat başı kalkıyo..o uyudumu ya ew işi yapıyorum yada uzanıyorum.heryerim ağrıyo mekik filan hak getire..akşamları bi 20 dk yüyümeye başladım bakalım..bide porsiyonları biraz küçültmeyeçalışıyorum.. ah bi de aburcuburu kesmeyi başarabilirsem gider iişallah kilolar..niyeyse hiç inanasım gelmiyo ama...
hahaaynı şley dün gece benimde başıma geldi tam yatıcakytım baktım mutfakta son 2 tane fıstıklı kurabiye ordan bana bakıoo böle bi 10-15 saniye uzaktan izledim kurab,iyeyi sonra dedim ki şimdi şu 2 kurabiyeye karşı gelebilirsen bundan sonra her türlü canının çektiği şeye de karşı gelebilirsin bu senin iraden dedim ve ztn kendini tutupta yemezsen zayıflarsın dedim suyumu içtim odama geçtim gerçi kurabiyenin birini sdabah kahvaltıda yedim ama bütün gün bi daha bişiler yiyecek fırsat bulamadım akşam yemeğine kadar ztn