Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

ay müthişsin cnm yaaaaa imrendim yemin ederm okurken bende 62 63 falanım vermeye çalışıyorum ccnm yaa

canim arkadasim okumaya vaktim yok simdilik malesef ama bakmadan edemedim,

inan resimlere bakinca gözlerim doldu ya nekadar güzel bir duygu herkese nasip olur insallah!!

son resimde hele basenler yoook harika görünüyorsun icim gitti

ay müthişsin cnm yaaaaa imrendim yemin ederm okurken bende 62 63 falanım vermeye çalışıyorum ccnm yaa

canım benim ben diyete başladığımda 90a yakındım :18: ve şu anda senin kilonda olmak için neler vermezdim o zaman, kesinlikle karamsarlığa düşme, ama insanın mutlu olduğu kiloda olması gibi mutluluk veren bişey yok, yeterki inan kendine canım bol suuu akşam yemeklerini hafif geçir kısa zamanda gelirsin, mutlu kal

seyhanıım güzel gelinim benimm, çok teşekkür ederim, evet aslında kilo verdikçe basenler daha da ortaya çıkıyor ama onlarda azalıyor merak etme tatlım...

uygun bir tunikle tayt bile giyebiliyorum artık bu benim için imkansız gibi bişeydi... sende mutlu olduğun kiloya kısa zamanda sağlıklı bir şekilde düşersin inşallah...

vatanımızın tadını çıkar bol bol gez alışveriş yap ama cıs lardan yeme fazla gelinliğinin içinde göbüş çıksın istemesssin dimi kuşum
öpüyorum tekrar teşekkürler...

Harika görünüyorsunuz,azminiz örnek alınacak cinsten.
Kutluyorum sizi,inşallah doğum sonrası ben de sizin gibi aldığım kiloları verebilirim...Süpersiniz...

Harika görünüyorsunuz,azminiz örnek alınacak cinsten.
Kutluyorum sizi,inşallah doğum sonrası ben de sizin gibi aldığım kiloları verebilirim...Süpersiniz...

teşekkür ederim tatlım, benim oğlumun adı da ege, sağlıkla gelir inşallah bebeğiinn şu anda en önemlisi bu, verirsin hiç merak etme azmini kaybettiğin anda yaşanmış diyet başarı öykülerini oku yeter canım

sağlıklı doğumlar, az kilolar diliyorum

İnsan kilo verince resmen en az 5 yaş gençleşiyor. İlk resmini gören bide sonuncuya bakan mümkün değil anlayamaz aynı kişi olduğunu. Çok hoş hatun olmuşsun vallahi. Eminim ki eşin sana yeniden aşık olmuştur.

çook teşekkür ederim tatlım, ewet çok doğru insan hem ruhen hemde bedenen değişiyor, bu durumdan eşim çok memnun her açıdan öhööömm

kızlar çok acıkınca canınız tatlı çektiğinde elma ye, suyla birlikte ama, elma çok lifli olduğu için suyla birlikte yerseniz midenizde şişecek ve tokluk hissedeceksiniz, hemde tatlı kriziniz, geçmiş olucak arkadaşlar, şu anda ben öyle yedim mesela az sonra yemek yiyemem sanırım çok şiştim...

Canim kilo verdigini her resim eklediginde farkediyordum bunuda dile getirmistim defalarca ama burda resimlerin hepsini bir arada görünce agzim acik kaldi azmine zaferine hayran kaldim tebrik ederim canim ...Bu azminin sürmesi dilegi ile kocaman kocaman öpüyorum seni

ayy selaycım çok mutlu oldum seni burda gördüğüme, çok teşekkür ederim, amiiinn diyorum sevdiklerinle mutlu kal tatlım

terik eederim...cok güzel vermissiniz...26 kilo ne demek yaa...dile kolayy...aman diyim sakin kilolariniz geri almayin...cok zor kilolu olmak...bide insan zayifligi tattimi kolay kolay almiyo zaten degilmi???o kadar güzel fizige sahipsin,her giydigin yakisiyo,her yerde fiziginle alakali övgü aliyosun(hele birde cocugun varsa ,insanlar inanamiyo zayif incecik bir anne görmeye..malum bizim türk hanimlarinin BAZILARI kendini saliyo..bazilari diyorum yanlis anlasilmasin...)akilli bi insan o kilolari geri alir mi?yok...bende 23 yasinda dogum yapmis bi bayanim...dogumkilolarimi vermeye calisiyorum...oglum 8 aylik...ama ben evlendikten sonrada öncede zayiftim yani...ne göbek,ne karin ne basen vardi...ama evlendikten 1 sene sonra hamile kalinca aldim iste kilo...85ile dogum yaptim...59-58dim öncesinde düsün yani..dogumdan sonra 73idim...vede 15 kilo vermem gerekti....ben hep zayif bi insan oldugum icin öncesinde,bu kilolari kendime dogal olarak yakisirmadim,,resmen cok üzüldüm,agladim...veremem diye..ama verdim sayilir allaha sükür...8 ayoldu...ve ben 4 aydir saglikli beslenerek(diyet degildi yani)arti sporla verdm hemen hemen...yine zapzayifim ...haa azcik göbek var...onuda vermeye calisiyorum simdi...pilates falan cok ise yario..cok azaldi göbegim...ama eski kiyafetlerim oluyo...kimse dogum yaptigima inanamiyoo...))ama daha vermek istiyorum 3-4 kilo ki eski kiloma geliyim...diyeceim su ki insan verebiliyo...sende ne güzel vermissin..bravo arkadasim...hadi su son 3-4 kiloyu beraber verelim...

seni çok ama çokkkkkkkk tebrik ediyorum ben de dogumdan sonra ilk kez 80 i görmüştüm dogumdan çıkınca 5-6 lilo gider nasılsa derken bir baktım anasını satayım 78 ile girdiğim dogumhaneden 76 ile evime dönmüşüm sarkan iğrenç bir göbek aynı pıtbul köpeklerinin suratları gibi ama şimdi hamd olsun 57 ye indim benimde hedefim 55 sonrada 50 çünkü benim boyum kısa senin bu hikayen bana iyi bir motive oldu birden diyetime devam edesim geldi canım sıkılmıştıda baya... :))))

çok çok tebrik ediyorum seni, ne güzel azmetmişsin vermişsin ve ne güzel olmuşsun...müthiş bir değişim olmuş, 10 yaş küçülmüşsün sanki, genç kız gibi olmuşsun.
Şu an seninle aynı kilodayım ve bende senin son hedefin olan 55 e inmeyi istiyorum. Bende malesef abur cubura çok düşkünüm ağzım hiç boş durmuyor desem yeridir. Ama eski halimi özlüyorum çok zayıf bir kızdım ama evlenince kademe kademe aldım kiloları. şimdi başlasam yaza kadar yavaş yavaş veririm umarım. Seni takip etmeye devam edicem ve tavsiyelerini yapıcam canım.

arkadaşımınnn topikini ziyarettt edeyim azcık reismlere bakım imreneyim gaza geleyim dedimmm
gazımııı aldım ben kaçarrrrr

ayyyyyy cnm şaka bir tarafaa ama yazılannn söylenen sözler seni çok mutlu eidyor eminim ben bile grur duydum okurken seninleee aizmli arkadaşımm benimmm ayrıca yeni fotomu ekleidnn sennn
ilk sayfayaa yogsammmm ben mii görmedimm

canım nede güzel yazmışsın, demek sen zayıflığıdoğum öncesinden de tadanlardansın ne güzel, ben o dönemi hiç hatırlamıyorum bile insan isteyince başarıyor ama istemesi için bi şekilde bişeylerin dank etmesi gerekiyor kafasına, yani son damla oluyor sanırım birike birike...

hiç unutmuyorum daha 20gün olmuş doğum yapalı, yarıkırk gezmesine gittik dayımlara, bebeğimi gördü ve amaniinn fil gibi bir vücuttan çıka çıka bumu çıktı dedi o an gülüp geçtim ama inan yüreğim binparça olduu, ama şimdi o resimlere bakıyorum ben hiç kendimi çirkin görmedim hepkendimi avutmuşum şimdi şimdi anlıyorum sevgiyle kal tatlım hayatın tadını çıkar bebeğinle eşinle

oo 57 süper, hikayem bi işe yaradıysa çok mutlu olurum çünkü bende bu öykülerlee azimlenmiştim halaa da açar okurum pitbullarınsuratları gibi demişsin yaa çok güldüm ona, ne güzel bir benzetme, bende önceden klozete oturduğumda göbeğim kucağıma yığılırdı, sıkardım sıkardım gıcık olurdum, şimdi şimdi normal bir insanın karnına döndü, düşün artık ben armut tipliyim ve ayağa kalktığımda dümdüz olur göbeğim

ama fitnesse gidesim var benimde hem evde çok sıkıldım hemde biraz daha sıkılaşırım böylelikle çok teşekkürler tatlım s evgiyle kal

Süpersin canım harika olmuşsun.Darısı benim başıma

çok teşekkür ederim canım, amiin inşallah inandıktan azmettikten sonra neden olmasın

işe yaradıysa ne mutlu bana tatlım, çok teşekkür ederim güzel sözlerin iltifatların için, abur cubur olayında da tatlım evdeysen çalışmıyorsan eğeer ağzına bir sakız al, yemek yaparken filan o kadar işe yarıyor kii, bu kadar basit bişiy kurtarıcın olucak inan bana ...

zayıflığın tadını almış olanlara çok özeniyorum, inan kiloluyken insan ne acıktım diyebiliyor ne yemeklere bakabiliyor çevrende sankii aman zaten sürekli yemişsin, stoklardan kullan bilmem ne bi sürü geyikk hayal ettiğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşman dileğiyle tatlım sevgiyle kal

hoşgeldin kuşuum, evet aklıma gelenleri ekliyorum, arada bir uğra

öpüyorumm...

süpersiniz ya ! tek tek tek kelimeyle süper yani azminize hayran kaldım :)) çok gğzel zayıflayıp incecik olmuşsunuz ve de çok güzel ve genç görünüyosunuz yaa darısı benim başıma inşallah da en 16 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hep fazla kiloları olan biriydim hala da öyleyim :/ kilolarım çocukluktan kalma olduğu için hep daha uğraşma veremezsin diolar ve çok üzülüyorum (78 kg lydm bi ara sonra nerdeyse açlık grevine girerek 3 ayda 70 e fln inmiştim ama daha fazla inememiştim şimdi de 72 yim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…