hakikaten hikayene bayıldım su an benle aynı kilodasın.tabi bu senin için zevk çunku sen nerlerden o noktaya geldin.ben de üniversite dönemimde aldığım 14 kiloyu vermeliyim 50 den 64 e nasıl cktım anlamadım bile.2.öğretim olmamın etkisi büyüktü .neyse cok azimlendim vallahi.seni kocaman tebrik ediyorum cok fit ve tatlı bi anne olmussun
maşallah diyorum ne azim böyle tebrik ediyorum çok imrendim ya çok. idolümsün canım ya ne harika olmuşsun allahım umutsuz oldugum anda senin hikayeni okuyacagım örnegimsin artık benim yanımda ol ne olur dur yeme de lütfennnnnnnnnnnnnnn tekrar tebrik ediyorummmm
sabah: 2 dilim k.ekmeği, 1 kbrt kutusu byz peynir, 1-2 dilim domates, şekersiz açık çay
(11.45-12.05)öğlen: tavuk dürümün içindeki malzemeleri çıkarttırıp tabağa aldımyani yaklaşık 80-100 gr tavuk, yeşillik,3 ince parça turşu,domates ve yanında ayran (200 ml)
13.00 ayran 200 ml
16.30 1 tane elma
18.00-18.30 2 parça limonlu haşlanmış brokoli,yeşil çay,2 tane fındık,1 tane mini eticin,3tatlı kaşığı pirinç pilavı,8-10 tane pinpon topu büyüklüğünde haşlanmış patates (yumurta ve peynirli karıştırıp birazda unla kızartmış annem ama acayip lezzetliydi böle kürdanda)
akşam biraz fazla kaçırdım sanırım ama su içemedim bugün pek ondan olsa gerek çok soğuk oluo donuorum içerken
19.30-21.00 3 bardak yeşil çay,yarım muz,4 tane de sade kurabiye ((bu kurabiye ve muz olayı hergün olmuo bugüne özgü geneldeyeşil çayın yanında 1 elma ya da mandalinam olur))
nasıl sizce?? akşamda patates olmaz genelde 1-2 dilim ekmek olur beyaz ya da varsa kepekli
evet ben hep o saatlerde yerim =) bu arada inanın sizin söyledikleriniz ve tecrübeleriniz bnm için daha önemli sonuçta diyetisyenler bu işin eğitimiin alıo ama hiçbiri de hayatında 26 kilo vermemiştir eminim =) o yüzden fıkranın birinde olduğu gibi doktora değil benim yaşadıklarımı yaşayan birine danışmak daha mantıklı geliyor =) bundan sonra bende sizin gibi yapıcam akşam sadece çorba ve yoğurt yiycem ekmek yemicem ama öğlen yemeğinde bi sorun var mı o çok önemli çünkü okulda yemek zorunda kalıyorum ve bulabildiğim şeyler; dürüm,pizza,hamburger ve devasa büyüklükte tost
asıl ben teşekkür ederim sizin sayenizde gerçekten zayıflayabileceğime bu kadar fazla inanmış durumdayım :) öğle yemeğine gelince bugün yaptığım gibi tavuk dürümün içindeki malzemeleri tabağa aldırıyım tost yiycem zamanda ekmeğin yarısıyla yaptırıyım olur herhalde :) 2 ay sonra bende burda 10 kg vermiş olarak konu açmak istiyorum bana şans dileyinnn :)
arkadaşım tebrik ediyorum seni süpersin
sonucada az kalmış zaten,o kalan kilolarıda zorlanmadan vereceğine eminim
darısı başıma
MASALLAH kiz sana seni gönülden tebrik ediyorum ne hirs yapmissin yaa takdir edilecek insansinalkis alkis resimlerinde cok büyük bi degisim var citi piti olmussun.. böyle hikayeler okuyunca insan daha cok hirslaniyor.. artik azmimi kaybettigimde hikayeni okuyup okuyup hirsimi geri kazanicam..
bu resim calma olayina ayrilca cok üzüldüm senin adina canim, böyle alipta baska yerde kullanan insanlari hic anlamiyorum, kafayi yemisler..
MASALLAH kiz sana seni gönülden tebrik ediyorum ne hirs yapmissin yaa takdir edilecek insansinalkis alkis resimlerinde cok büyük bi degisim var citi piti olmussun.. böyle hikayeler okuyunca insan daha cok hirslaniyor.. artik azmimi kaybettigimde hikayeni okuyup okuyup hirsimi geri kazanicam..
bu resim calma olayina ayrilca cok üzüldüm senin adina canim, böyle alipta baska yerde kullanan insanlari hic anlamiyorum, kafayi yemisler..
çoook teşekkür ederim, çok mutlu oldum söylediklerinden canım, o kadar şanslısın ki 64ten başlıyorsun, ben o kadar kiloyu verdim ve senin başladığın kilodayımyazını hayranlıkla okudum tatlım inan bana gözlerim doldu ya nasıl buyuk bı azım bu helal olsun başkada bı lafım yoook.. gerçektenn muthışş olmuşşun ınanamadım onun sen olduguna.. on numara bı fızık heryerden orantılı gıden yaglarr ayyyyyy allah nazardan saklasın kuşum yaa çok sevındımmm.bende 64 kıloyum 54 olmaya çalışıyorum bugun başladım dıyete ılk senın yazını okudummm umarm bende kılo vermış halımı eklerm buraya :))) bu arada yenı kılosuz hayatında başarılar dılerm :)
çook teşekkür ederim tatlım, ewet çok doğru insan hem ruhen hemde bedenen değişiyor, bu durumdan eşim çok memnunher açıdan öhööömm