- 2 Şubat 2009
- 6.913
- 5
- 41
süpersiniz ya ! tek tek tek kelimeyle süper yani azminize hayran kaldım :)) çok gğzel zayıflayıp incecik olmuşsunuz ve de çok güzel ve genç görünüyosunuz yaa darısı benim başıma inşallah da en 16 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hep fazla kiloları olan biriydim hala da öyleyim :/ kilolarım çocukluktan kalma olduğu için hep daha uğraşma veremezsin diolar ve çok üzülüyorum (78 kg lydm bi ara sonra nerdeyse açlık grevine girerek 3 ayda 70 e fln inmiştim ama daha fazla inememiştim şimdi de 72 yim )
canım benim o kadar gençsin ki daha, metebolizmanda ona göre tabii benden daha hızlı vereceğine eminim kilolarını, hiç dert etme çevrendekileri, banada diyorlardı sen böyle güzelsin diyorlardı, sonra konuşuyorlar şöyle kötü duruyor böyle kötü duruyor diye, tanıdık tanımadık hiç farketmez, bazılarıda acil ver ver diye diye demem o ki hiç yaranamassın insanlara, sen önce kendin için ver kilolarını tatlım, şimdi bana süper olmuşsun böyle ama verme artık hasta gibi olmuş yüzün diyorlar, ben aldırmıyorum hiç çünkü gerçek dostlarım var benim ve kendimde aynaya bakınca beğeniyorum bakımıma düşkünümdür biraz da, hiçç hiççç açlık grevine filan gerek yok şekerim az az sık sık yiyceksin boll su yeşilçay tamamdır engel olucak kilo tanımıyorum sevgiyle kal kardeşim...