Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

süpersiniz ya ! tek tek tek kelimeyle süper yani azminize hayran kaldım :)) çok gğzel zayıflayıp incecik olmuşsunuz ve de çok güzel ve genç görünüyosunuz :KK49: yaa darısı benim başıma inşallah da en 16 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hep fazla kiloları olan biriydim hala da öyleyim :/ kilolarım çocukluktan kalma olduğu için hep daha uğraşma veremezsin diolar ve çok üzülüyorum :KK43: (78 kg lydm bi ara sonra nerdeyse açlık grevine girerek 3 ayda 70 e fln inmiştim ama daha fazla inememiştim şimdi de 72 yim :KK43: )

canım benim o kadar gençsin ki daha, metebolizmanda ona göre tabii benden daha hızlı vereceğine eminim kilolarını, hiç dert etme çevrendekileri, banada diyorlardı sen böyle güzelsin diyorlardı, sonra konuşuyorlar şöyle kötü duruyor böyle kötü duruyor diye, tanıdık tanımadık hiç farketmez, bazılarıda acil ver ver diye diye demem o ki hiç yaranamassın insanlara, sen önce kendin için ver kilolarını tatlım, şimdi bana süper olmuşsun böyle ama verme artık hasta gibi olmuş yüzün diyorlar, ben aldırmıyorum hiç çünkü gerçek dostlarım var benim ve kendimde aynaya bakınca beğeniyorum bakımıma düşkünümdür biraz da, hiçç hiççç açlık grevine filan gerek yok şekerim az az sık sık yiyceksin boll su yeşilçay tamamdır engel olucak kilo tanımıyorum :KK1: sevgiyle kal kardeşim... :KK71:

İnalmaz gibi geliyor ama başarmışsın...
Bravooooo sana...
Bende doğumda aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum...
18 kilo almıştım 14 ü gitti..
geriye kaldı 4 kilo .. inşallah vereceğim...
şu akşam aburcuburları bir kessem süper olacak.....
şu ana 59 kiolyum hedef 55 inşallah...
Seni takipteyim canım...
Tekrar tebrik ediyorum...:80:

Günde kaç bardak yeşilçay içeyim ???????

İnalmaz gibi geliyor ama başarmışsın...
Bravooooo sana...
Bende doğumda aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum...
18 kilo almıştım 14 ü gitti..
geriye kaldı 4 kilo .. inşallah vereceğim...
şu akşam aburcuburları bir kessem süper olacak.....
şu ana 59 kiolyum hedef 55 inşallah...
Seni takipteyim canım...
Tekrar tebrik ediyorum...:80:

Günde kaç bardak yeşilçay içeyim ???????

çok teşekkür ederim tatlım...
oo ne güzel 59 çok hoş geliyor kulağa, ben 77ile hamile kaldığım için daha çok fazlam vardı hem doğum hem çocukluk diyim artık :KK1:

akşam erken yemek çok farkediyor, ve abur cubur insanın midesini çok yoruyor canım 1 hafta yemesen sonra yediğinde anlıcaksın nasıl olduğunu...

yeşilçayı da orda verdiğim iksir çok işe yarıyor, normal içeceksen de 2 fincan iç tatlım :KK68:

mutlu olduğun kiloda kalman dileğiyle :KK71:

harika olmuşsunuz
tebrik ederim canı gönülden :KK54:
çok kıskandımmm yaa :)
bende veriiiiiiiiiiiceeeeeeemmmmmmmmmm :KK52:
basen bacak problemim var en çokkkkkkkkk off offfff :93::93:

oo ne güzel 59 çok hoş geliyor kulağa, ben 77ile hamile kaldığım için daha çok fazlam vardı hem doğum hem çocukluk diyim artık :KK1:

akşam erken yemek çok farkediyor, ve abur cubur insanın midesini çok yoruyor canım 1 hafta yemesen sonra yediğinde anlıcaksın nasıl olduğunu...

yeşilçayı da orda verdiğim iksir çok işe yarıyor, normal içeceksen de 2 fincan iç tatlım :KK68:

Canım birşey daha sormak istiyorum karbon diyetinde 5 kg vermişsin ya
kaç gün yaptın karbon diyetini ???

evet akşam erken yemek çok farkettiriyor.. tabiki sonrasında yememek :KK51:
bende 55.5 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim amaaa 33 haftalık erken doğum oldu
benimkisi 40. haftayı tamamlasaydı kesin 80 e yaklaşırdım...
bende hamilelik diyabeti çıktı...
bir gece ansızın suyum geldi eşimde nöbetçiydi hastanede..
ve ben 1530 gram doğurdum..
düşünsene 73 kilodan sadece 3 kilo gitti...
Neyse önemli olan oğluğum sağlığı...
bende karbon diyeti yapayım diyorum şıu kalan 4 kilo için ne dersini...
birde kaç gün yapayım canım ?????????*

inşallah sende mutlu olduğun kiloya ulaşırsın...
bebğin kaç yaşında ??

yeşilçay iksiri ne darko? konuyu okudum hep ama atladım mı acaba?

karbonhidrat diyeti yapmıştın sanırım işe yarıyor mu
yanlış hatırlıyorda olabilirim :)

tam anlamıyla hakkını vererek yaparsan işe yarıyor canım... diyet yöntemleri kısmından inceleyebilirsin...

harika olmuşsunuz
tebrik ederim canı gönülden :KK54:
çok kıskandımmm yaa :)
bende veriiiiiiiiiiiceeeeeeemmmmmmmmmm :KK52:
basen bacak problemim var en çokkkkkkkkk off offfff :93::93:

çok teşekkür ederim... nazar etme ne olur iste seninde olur :KK52: :KK52:

Canım birşey daha sormak istiyorum karbon diyetinde 5 kg vermişsin ya
kaç gün yaptın karbon diyetini ???

evet akşam erken yemek çok farkettiriyor.. tabiki sonrasında yememek :KK51:
bende 55.5 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim amaaa 33 haftalık erken doğum oldu
benimkisi 40. haftayı tamamlasaydı kesin 80 e yaklaşırdım...
bende hamilelik diyabeti çıktı...
bir gece ansızın suyum geldi eşimde nöbetçiydi hastanede..
ve ben 1530 gram doğurdum..
düşünsene 73 kilodan sadece 3 kilo gitti...
Neyse önemli olan oğluğum sağlığı...
bende karbon diyeti yapayım diyorum şıu kalan 4 kilo için ne dersini...
birde kaç gün yapayım canım ?????????*

inşallah sende mutlu olduğun kiloya ulaşırsın...
bebğin kaç yaşında ??

ben 2yada 3 hafta yaptım canım ama kaçamaklı yaptım, tam anlamıyla yaparsan inanılmaz kilo veriliyor, ve acıkmıyorsun hiç sadece öğün atlamamak için yiyorsun 1-2 hafta denemeni tavsiye ederim hem vücuudun için bir değişiklik olur :82:

bebeğim 1.5yaşında canım...

tam anlamıyla hakkını vererek yaparsan işe yarıyor canım... diyet yöntemleri kısmından inceleyebilirsin...

çok teşekkür ederim... nazar etme ne olur iste seninde olur :KK52: :KK52:

ben 2yada 3 hafta yaptım canım ama kaçamaklı yaptım, tam anlamıyla yaparsan inanılmaz kilo veriliyor, ve acıkmıyorsun hiç sadece öğün atlamamak için yiyorsun 1-2 hafta denemeni tavsiye ederim hem vücuudun için bir değişiklik olur :82:

bebeğim 1.5yaşında canım...

teşekkür ederim cevapların için...
mesela neler yedin ???
Bir kaç örnek verirmisin rica etsem??
birde sabah öğlen akşam yiyeceğim ..ara yapayımmı ?
Bebeklerimiz aydaşmış...
Dün başladım bu karbon diyetine...

selamlar,öncelikle tebrkler ve darısı başıma..
aslında bende öyle çok aşırı azim göstermedim zayıflamak için şimdiye kadar,senin yazını okuyuncaya kadar.
o kadar benziyorki hayat hikayemiz anlatamaz,
-3 kardeşiz üçümüzde kiloluyuz ve hep kiloluydum o yüzden istesemde zayıf bir insan olamam diye düşündüm hep ve çaba harcamadım..
-birde sende yazmışsın,killolu olmama rağmen etrafımdaki herkes çok güzel bir kadın olduğumu söyler.kilomu çok göstermem buda bana zayıflamamak için bir bahaneydi.
-gelelim diğer benzetmeye benimde 6 aylık bir oğlum var..
-akşamları eşimle çay yanında tatlı ve çerez falan en büyük zevkimiz..hele tatlı benim için çok dayanılmaz..
kilomu soracak olursan henüz eşimde dahil kimse bilmez(kadın doğum doktorum hariç) söylemem çünkü,eşim hamilelik dönemi boyunca bir kez bile görmedi kaç kilo olduğumu.
neyse ama kilom da diğer konular gibi çok benziyor..rakamlar dönemlere göre aynı seninle hemen hemen..şimdi yarından tezi yok bende başlıcam artık bişiler yapmaya..daha çok tanışıp kaynaşmak sana yakın olmak desteğini almak isterim arkadaşım..
beni face den eklemek istersen adımı vereyim sana özel mesajla..

darkolive bana ilham verdin.Senin gibi 19 Aralıkta başladım şuana kadar 3 kilo gitti hedefim 55 inşallah başarırı.İrade eksilerden yukarılara çıkıyor galiba ha buarada spor da yapıyorum selamlar.Kimbilir belki ben de hikayemi yazarım birgün....:KK3:

Mrb :) öncelikle bu kocaamaaann başarından dolayı binlerce kez kutluyorum seni ve inşaallah bi daha hiç kilo sorunuyla uğraşmazsın diyorum.
Ben 16 yaşındayım :KK43: ama bi türlü başlayamıyorum.. sana özelden anlatmak istiyorum :KK43: ..

teşekkür ederim cevapların için...
mesela neler yedin ???
Bir kaç örnek verirmisin rica etsem??
birde sabah öğlen akşam yiyeceğim ..ara yapayımmı ?
Bebeklerimiz aydaşmış...
Dün başladım bu karbon diyetine...

hayırlısı olsun canım değişiklik olur sanada bu yöntem öncelikle kısa süreli yapacağın için sıfır puan takılmanı öneririm

et yumurta sıfır puan istediğin saatte acıktığın zaman atıştırabilirsin 10 puanda filan kalırsan iyi olur puanları da diyet yöntemleri ve deneyimleriniz kısmından karbonhidrat diyeti bölümünden araştırabilir hesaplayabilirsin canım... sana örnek bir menü yazayım...

sabah
2 haşlanmış yumurta

salam sosis sucuk boll miktarda yiyebilirsin 1 puan
peynir şekersiz çay
haşlanmış tavuk yoğurt yada ayran
domatesli et sote diyet kola olabilir akşam da

bol su içmeni tavsiye ederim şeker ve tatlı çikolata yasak kesinlikle hamurlu şeyler bakliyat patates bulgur pirinç yok başarılar :KK71:

hayırlısı olsun canım değişiklik olur sanada bu yöntem öncelikle kısa süreli yapacağın için sıfır puan takılmanı öneririm

et yumurta sıfır puan istediğin saatte acıktığın zaman atıştırabilirsin 10 puanda filan kalırsan iyi olur puanları da diyet yöntemleri ve deneyimleriniz kısmından karbonhidrat diyeti bölümünden araştırabilir hesaplayabilirsin canım... sana örnek bir menü yazayım...

sabah
2 haşlanmış yumurta

salam sosis sucuk boll miktarda yiyebilirsin 1 puan
peynir şekersiz çay
haşlanmış tavuk yoğurt yada ayran
domatesli et sote diyet kola olabilir akşam da

bol su içmeni tavsiye ederim şeker ve tatlı çikolata yasak kesinlikle hamurlu şeyler bakliyat patates bulgur pirinç yok başarılar :KK71:

selam! bende yeni üyyeyim, forumu gezerken yazınız dikkatimi çekti! banada yazarsanız kaç kilo werdiğinizi motiwe olurum diye düşünmüştüm.. ben 85 kiloyum atamıyorum bir türlüü :KK50::KK43::26:

selamlar,öncelikle tebrkler ve darısı başıma..
aslında bende öyle çok aşırı azim göstermedim zayıflamak için şimdiye kadar,senin yazını okuyuncaya kadar.
o kadar benziyorki hayat hikayemiz anlatamaz,
-3 kardeşiz üçümüzde kiloluyuz ve hep kiloluydum o yüzden istesemde zayıf bir insan olamam diye düşündüm hep ve çaba harcamadım..
-birde sende yazmışsın,killolu olmama rağmen etrafımdaki herkes çok güzel bir kadın olduğumu söyler.kilomu çok göstermem buda bana zayıflamamak için bir bahaneydi.
-gelelim diğer benzetmeye benimde 6 aylık bir oğlum var..
-akşamları eşimle çay yanında tatlı ve çerez falan en büyük zevkimiz..hele tatlı benim için çok dayanılmaz..
kilomu soracak olursan henüz eşimde dahil kimse bilmez(kadın doğum doktorum hariç) söylemem çünkü,eşim hamilelik dönemi boyunca bir kez bile görmedi kaç kilo olduğumu.
neyse ama kilom da diğer konular gibi çok benziyor..rakamlar dönemlere göre aynı seninle hemen hemen..şimdi yarından tezi yok bende başlıcam artık bişiler yapmaya..daha çok tanışıp kaynaşmak sana yakın olmak desteğini almak isterim arkadaşım..
beni face den eklemek istersen adımı vereyim sana özel mesajla..

aa evet çok benzer yanlarımız varmış, benim 1.5yaşında oğlum artık, benim eksilen kilolarım onunla büyüyor... çay partileri yok artık bizim ama hedefe ulaştıkçaa kaçamaklar artıyor tabikii, haftada 2 kez filan işte...
emziriyormusun bilmiyorum ama bol bol su iç sütün için, istediğin zaman mesaj atabilirsin, istersen bizim topiğe gel 80-89 topiğine , biz hepimiz 20ye yakın kilolar verdik aramıza gelebilirsin...
ben pek face girmiyorum canım... :KK58:

selam! bende yeni üyyeyim, forumu gezerken yazınız dikkatimi çekti! banada yazarsanız kaç kilo werdiğinizi motiwe olurum diye düşünmüştüm.. ben 85 kiloyum atamıyorum bir türlüü :KK50::KK43::26:

selam hoşgeldin kk ye öncelikle...

başarı hikayemi yazdım canım 26 kilo verdim, ayrıntılı olarak yazdım, mesajda verdğim liste karbonhidrat diyeti için... normal diyet değil, 1. sayfada inceleyebilirsin...

darkolive bana ilham verdin.Senin gibi 19 Aralıkta başladım şuana kadar 3 kilo gitti hedefim 55 inşallah başarırı.İrade eksilerden yukarılara çıkıyor galiba ha buarada spor da yapıyorum selamlar.Kimbilir belki ben de hikayemi yazarım birgün....:KK3:

tabikii yazarsın canım neden olmasın hiçbirşey imkansız değil, ben kendimi hiç kilolu görmedim 1. fotoma bakıyorum da ya ben ne zaman böyleydim ki diyorum şimdi, ama şu andaki görüntümden çok memnunum :21: darısı başına tatlım :KK71:

Mrb :) öncelikle bu kocaamaaann başarından dolayı
binlerce kez kutluyorum seni ve inşaallah bi daha hiç kilo sorunuyla uğraşmazsın diyorum.
Ben 16 yaşındayım :KK43: ama bi türlü başlayamıyorum.. sana özelden anlatmak istiyorum :KK43: ..

teşekkür ederim tatlım, evet çok küçüksün, benden daha hızlı verirsin, motiveni bir yakalasan, verdikçe heveslenir daha da vermek istersin zaten istersen 80-89 topiğine gelebilirsin biz hepimiz aynı dönemlerde başladık ve 20li kilolar verdik, hergün menülerimizi paylaşıyoruz inceleyebilirsin günlük olarak...

İzlemimmmm toprağım nasıl duygulanarak okudum anlatamam başarı hikayeni..Tam da içimden "ayy yılbaşında ne yapsam ne yesem neyli pasta alsam diye düşünüyordum ...dur dedim ne zamandır okumuyorum şu başarı hikayelerine bir bakayım...ben bunu hep yaparım zaten elimde çikolata varken diyet listelerine bakar ayy bu güzelmiş bunu yapayım derim...gülme ikonu koymayacağım çünkü gerçekten ağlanacak bir durum...
seni öncelikle istikrarın için tebrik ediyorum canım..
çocuğum var yapamam demedin..
işim var şu topiğe birkaç gün girmesem de olur demedin..
15 kg verdim bu da iyi bir sonuç ne güzel burda kalayım demedin...
aa bak 3 kg daha verdim nasılsa veriyorum hadi saldırayım demedin...
masandaki kahvaltının ; şu meşhur iksirinin fotoğraflarını çekip topiğe eklemeye üşenmedin...
hiçbir zaman kilo almadın bu uzun süreçte ama sabit kaldığın zamanlarda da hiç umutsuzluğa kapılmadın..kısaca istikrarını asla kaybetmedin..
azimle,sabırla hedefine ulaştın ve bizleri de bu zafere ortak etmeye çalıştın..
Nihal bak karbon diyeti var şöyle şöyle hemen dene bak işe yarayacak diye face de yakaladın beni...
topikte göremiyorum fotolarını açmıyor şirkette dedim üşenmedin mailime attın...gaza getirmek için ne kadar önemli olduğunu bildiğin için..
nasıl mutluyum senin için anlatamam...
en son pantolonlu fotona ama özellikle de Ekimdeki evlilik yıldönümündeki İzleme baktığımda şunu görüyorum:kararlı,kendine güvenli,güzel,cazibeli,mutlu bir genç kadın..sana anne demeye bin şahit lazım canım..
nerdeyse bütün başarı hikayelerini okudum..ama en çok etkilendiğim seninki oldu..neden?çünkü gözlerimin önünde eridin gülümmm:KK66:birebir şahit oldum..
ben senin gibi istikrarlı hiç olamadım ..dile kolay 26 kilo..benim gibi 5 kg verip sonra kendini ipince sanma yanılgısına düşüp abartıp 6-7 kilo almaya benzemez bu iş..seni yüreğimin en derinlerinden kutluyorum canım..azmettin,başardın,zaferinin keyfini sür...
bahanelere sığınmayı bırakabilirsem bir gün söz ben de senin arkadan geleceğim ve ben de başarı hikayemi yazacağım..
Desteğin için çook tşk ederim canım...
Sevgiler..

İzlemimmmm toprağım nasıl duygulanarak okudum anlatamam başarı hikayeni..Tam da içimden "ayy yılbaşında ne yapsam ne yesem neyli pasta alsam diye düşünüyordum ...dur dedim ne zamandır okumuyorum şu başarı hikayelerine bir bakayım...ben bunu hep yaparım zaten elimde çikolata varken diyet listelerine bakar ayy bu güzelmiş bunu yapayım derim...gülme ikonu koymayacağım çünkü gerçekten ağlanacak bir durum...
seni öncelikle istikrarın için tebrik ediyorum canım..
çocuğum var yapamam demedin..
işim var şu topiğe birkaç gün girmesem de olur demedin..
15 kg verdim bu da iyi bir sonuç ne güzel burda kalayım demedin...
aa bak 3 kg daha verdim nasılsa veriyorum hadi saldırayım demedin...
masandaki kahvaltının ; şu meşhur iksirinin fotoğraflarını çekip topiğe eklemeye üşenmedin...
hiçbir zaman kilo almadın bu uzun süreçte ama sabit kaldığın zamanlarda da hiç umutsuzluğa kapılmadın..kısaca istikrarını asla kaybetmedin..
azimle,sabırla hedefine ulaştın ve bizleri de bu zafere ortak etmeye çalıştın..
Nihal bak karbon diyeti var şöyle şöyle hemen dene bak işe yarayacak diye face de yakaladın beni...
topikte göremiyorum fotolarını açmıyor şirkette dedim üşenmedin mailime attın...gaza getirmek için ne kadar önemli olduğunu bildiğin için..
nasıl mutluyum senin için anlatamam...
en son pantolonlu fotona ama özellikle de Ekimdeki evlilik yıldönümündeki İzleme baktığımda şunu görüyorum:kararlı,kendine güvenli,güzel,cazibeli,mutlu bir genç kadın..sana anne demeye bin şahit lazım canım..
nerdeyse bütün başarı hikayelerini okudum..ama en çok etkilendiğim seninki oldu..neden?çünkü gözlerimin önünde eridin gülümmm:KK66:birebir şahit oldum..
ben senin gibi istikrarlı hiç olamadım ..dile kolay 26 kilo..benim gibi 5 kg verip sonra kendini ipince sanma yanılgısına düşüp abartıp 6-7 kilo almaya benzemez bu iş..seni yüreğimin en derinlerinden kutluyorum canım..azmettin,başardın,zaferinin keyfini sür...
bahanelere sığınmayı bırakabilirsem bir gün söz ben de senin arkadan geleceğim ve ben de başarı hikayemi yazacağım..
Desteğin için çook tşk ederim canım...
Sevgiler..

güll yüzlü toprağımm, o kadar mutlu oldum ki bu güzel içten yazını okuyunca, çok teşekkür ederim bitanem, ahhh sen istanbulda değill izmirde olacaktın kiiii :KK9: sen istikrarıı o zaman gör :KK23:

kuşum ben burda birilerine, içlerinde olan azim duygusunu ön plana çıkarmak için yazdım, büyük bir heyecanla, resimlerimi koydum adım adım, ama resimlerimi çalıp bi diyet sitesinde düzmece bir sloganla, 15günde 20 kilo verdim başlığı altında gördüm biliyomusun, insanların bundan artniyet yaratmasına sinir oluyorum, ama gene de 2tane resmimi bıraktım, onlara inat...

sen başarıcaksın tatlım er yada geç hiç canını sıkma, aslında tartıda sabit kaldığım yada 200-300gr artıda olduğum günlerde oldu o gün için moralim bozuldu çok sinirlendim yasaklı aklımda özlemini duyduğum şeyleri yedim, ama ertesi gün tam gaz devam ettim, sen yanlışı nerede yapıyorsun biliyormusun;

tamamen kendini sayutluyorsun herşeyden, benim yediklerim şu anda herkesin yediği şeyler porsiyonlarını ve saatlerini ayarlaman yeterli, sen çok katı davranıyosun kendine, bu uzun bir süreç aslına bakarsan bak 1yıl oldu tam ama nasıl geçti hiç anlamadım, bak sana bugün yediklerimi söyliyim

kahvaltım 1 incir 2 bardak ılık su(kahvaltımı hazırlamadan önce sabah ilk işim bu oluyor)

kocaman 1 dilim peynir 4 zeytin 2 haşlanmış yumurta 2 sosis 1 tutam maydonoz şekersiz çay(2 yumurta yediğim için ekmek tercih etmedim)

1 elma yeşil çay

nohut yemeği 2 kepçe yanında 2-3 yaprak marul ve maydonoz(yanında yoğurt yemedim çünkü nohut karbonhidrat- yoğurt protein)

1 sütlü şekersiz nescafe -3-4 tane fındık

akşamda 3 yemek kaşığı kadar pırasa ve yoğurt yiycem

3lt su 2 yeşil çay 1 form çayı

genelde menüm bu şekilde oluyor tatlım ama ben geç kalkıyorum sen araları çoğaltabilirsin nihalcim...2 saatte bir metebolizmanın yavaşlamaması için bişiyler yemelisin...

umarım yardımcı olabilmişimdir, şöyle yap yeni yıl gecesi ne istiyorsan ye, sonrasında başla bu yıl senin yılın olsun şekerim :KK71:

Son düzenleme:
X