Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

olivecim selam kuşumm
sana bi şey sorucam
ben eylül-ekim civarından beri yediklerime dikkat ediyorum
spor yapıyorum
hızlı kilo verme taraftarı değil annem ama o zamandan beri sadece 3 kilo verebildim
bu da çok mu yavaş sanki?:96:

bu yorumunuda cokamacok sevdim kiz anlat bakiyim hangi acidan senin herif memnun :)))))))))
bizde gaza gelelim baabinda soruyorum

sutemcim sen görüdüğüme çok sevindim, seni gaza getirdiğim içinde ayrıca sevindim evet kh diyetini denedin ama olmadı, her vücut metebolizma farklı oluyor her diyet uymuyor ayırma diyeti güzel ama genede k.h leri sınırlı olmaya çalış canım...

öhöömmmm çok ayrıntı vermeyem bacuumm, sen şöle bir 7li rakamları görde anlatırım o zaman mükafaat olaraktan

sormak istediğin bişiy olursa yaz kuşumm, gaza getirmekte üstüme yohturr

selam ttatlım, 1 günlük genel menün nasıl mesela, aslında güzel vermişsin ayda 600-700 civarı vermişsin bu da güzel, çünkü verilecek kilon az

ama sen genede genel 1 günde neler yiyosun yaz bakam
Valla çok takdir ettim sizi..

teşekkür ederim

Tebrikler..

selam ttatlım, 1 günlük genel menün nasıl mesela, aslında güzel vermişsin ayda 600-700 civarı vermişsin bu da güzel, çünkü verilecek kilon az

tebrik ediyorum seni tatlım çok güzzel vermişsin banada bi yardım çok güzeldiyet yapıyorum ama kilo veremiyorum şu ara hatta benim bu manyak dijital tartı bi vermiş gösteriyo bi almış kafayı yicem yaaaa

tebrik ediyorum seni tatlım çok güzzel vermişsin banada bi yardım çok güzeldiyet yapıyorum ama kilo veremiyorum şu ara hatta benim bu manyak dijital tartı bi vermiş gösteriyo bi almış kafayı yicem yaaaa

çok teşekkür ederim, ölçülerini aldın mı tatlım spor yapıyormusun... birde boyun ve yaşın kaç

hemen yazayımm
benim öyle körü körüne uyguladığım bir diyetim yok, kendimce bir denge kurdum diyelim
mesela şeker kullanmıyorum ve normal ekmek yemiyorum.
şekeri sadece regl dönemimde günde 1 fincan şekerli içecek şeklinde alıyorum,aksi takdirde baş dönmem oluyor
günlük ekmek tüketimim ise maksimum 5 dilim kepekli ekmek oluyor.
sandviç tarzı şeyler yemiyorum , fast food ayda 1 belki yiyorum
kahvaltım saat 11 civarında ; 2 dilim kepek ekmek, 1fincan şekersiz çay, azcık reçel , bi kaç zeytin, biraz peynir, bazı günler 1 yumurta şeklinde oluyor ki inanılmaz derecede az ve sık yiyen bi insanım
haliyle 2 saat sonra filan acıkıyorum, eti form ve nescafe koşuyor imdadıma
günde mutlaka 1 fincan nescafe içiyorum yine şekersiz.
akşam üstü geçiştirmelik salata tercih etmeye çalışıyorum (brokoli,lahana vb)
akşam yemeğini çok geç yemeyiz zaten ailecek, saat 18 gibi, az da olsa mutlaka sebze , et , balık artık ne varsa yiyorum
pirinç tüketmemeye çalışıyorum ama bazen karşı koyamıyorum:84:
saat 22 civarı da meyve çayı ya da salep içiyorum , yanına yine eti form ya da meyve alıyorum ki gece tutsun
ay amma çok yazdım:18: baya yiyormuşum gün içinde

Son düzenleme:
izlemcim meraba...seni çok ama çok tebrik ediyorum,harikasın canım...motivemi,hevesimi ve kilo vermeye olan inancımı yitirdim şu günlerde ilaç gibi geldin bana...aslında daha önce yazacaktım sana ama kısmet bugüneymiş

ben yaklaşık 2 senedir 6.takımda 1 ileri 2 geri devam edip duruyorum,hersene kışın 10-12 kilo alıp bütün yaz onları vermekle uğraşıyorum,haa isteyince çok güzel kilolarda veriyorum,en son bundan 4 ay önce düğünüm oldu ve o zaman kadar 10 kilo verip 70 i gördüm,ama ne olduysa evlendikten sonra oldu,bi rahatlama,bi gevşeklik,ve hoooop tekrar 80 e dayandım...saolsun eşimde ben seni böle daha çok seviyorum dedikçe ben hep çikolatalara,abur cuburlara saldırdım ama aynada kendimden nefret etmeye başladım,dar gelen elbiseler,yanlardan fışkıran yağlar,bu ben olmamalıydım..:26:.,

takımdan bile uzaklaşmıştım,beni tekrar motive edecek,hırslandıracak bişey lazımdı,bundan iki hafta önce başarı öykülerine göz atayım dedim ve seninkini gördüm,o kadar içtendiki yazın,defalarca okudum
ve takrar diyet yapmaya daha doğrusu bilinçli beslenmeye başladım,hem bu sefer acelemde yok,3 ocakta 79,60 olarak başladım ve dün itibariyle kilom 77,40...yeniden hafiflemeye başlamak harika bi duygu...kendimi artık bundan mahrum etmicem...ve öyle büyük hedeflerde koymucam,ayda 2-3 kilo ile yaza kadar istediğim kiloya ulaşırım diye düşünüyorum...

ara ara topinize göz atıyorum,çok güzel kilo veren arkadaşlar var,hepiniz harikasınız

biliyorum çok uzattım canım ama bilmeni istedim,kendime tekrar güvenimin gelmesinde payının olduğunu,tekrar çok çok tebrik ediyorum ,ve öpüyorum seni kocaman...haa unutmadan ege'yide öpüyorum

cnm bak sana birgünlük diyetimi yazıyım sabah 2dilim k.ekmek biraz peynir 3-4 zeytin 1yumurta haşlama arada 1 meyve akşam yemeğimi saat 17.00 te yerim bir tabak sebze yoğurt yada beyaz et salata su içiyorum 2.5litre nasıl haaaaa pilav çok seviyorum onuda 3kaşık yiyorum napıyım zayıflarken senin menün nasıldı benimki bana ii geliyo ama acaba benim tartımı yanlış eczanede tartıldım vermişim 90 olmuşum evdeki dijital bi vermiş gösteriyo ertesigün almış anlamıyom haliyle moral bozuluyo

darkolive hanım öncelikle azminizi ve başarınızı tebrik ediyorum ben şu an ilk resminizdeki haldeyim 2 tane sezaryanle doğum ,doğum kontrol hapları derken bu hale geldim resimlerinizi görünce motive olmamak mümkün değil tavsiyelerinizi dikkate alıcam çok teşekkürler başarı hikayenizi paylaştığınız için

darkolive tebrikler canim .cok güzel kilo vermissin. hatirlarsan ben de bir aralar kb diyeti yapmis selintepe yyardimci olmustum ,bi yedi kilo vermistim. tekrar aldim .simdi o kilolari tekrar aldim.simdiler de yine vermek istiyorum.senin irdene hayran kaldim.ben cok cabuk sikiliyom.ilk bir iki hafta cok iyi gidiyo.sonrasi yavas yavas sikiliyom.irademe hakim olamiyom. cocuklar büyüdükce stresi de artiyor . kendimi bir sey atistirmakta buluyom.ne yapacagimi bilmiyom sikiliyom. sinkintidan homini girtlak.keske bir düzene girsen ne kadar cok sevinirm,

Merhaba,
Konunuzu okurken inanın kendimden utandım..Ben 1.77 boyunda 89 kiloyum(tam da sizi başladığınız dönem gibi,o yüzden hikayenizi gözlerim dolarak okudum) Geçen yaz 92 kilodan 81'e düşmüştüm iyet ve sporla..Şimdi gene aynı hatalarla 89 oldum..Alt tarafı 6 kiloluk bir vereceğim kalmıştı geçen yaz ama yine kendi kendime yaptım ne yaptıysam..Şimdi kış diye pek spor yapamıyorum ama diyet yapıyorum..Ve metabolizmam ağır olduğu için tek başına diyet pek işe yaramıyor..ama ben yine de bozmamaya çalışıyorum..

Geçen yaz zayıflayarak sevinç içinde aldığım yeni kotum artık sıkmaya başladı..Ve ben kendimden nefret etmekten başka hiç bir şey yapamıyorum...

Azminizi tekrar ve tekrar tebrik ederim.

Mükemmelsin yaa!
inşallah bir qün bende başarı öykümü yazarımm
sizlerin yazılarını okudukca cesaretim artıyor

arkadasım gercekten supersın ve bundan boyle ıdolumsun aynen 77yle hamıle kaldım.90.3 le dogum yaptım.10 gun sonra fılan 83tum..emzırıyorum ya aklımca kendıme bu bahaneyı yaratarak allah ne verdıyse attım ıcerı..kızım sımdı 15 aylık olucak ve 20 gun once artık yeter dıye 90 kıloyla dıyete basladım sımdı 85.6 oldum..zaten kararlıydımda resmını gorunce bıttım supersın..bende buraya yazıcam oykumu esıme resmımı cektırdım saklıycam artık bıde zayıflayıncada cekılıp koymak kaldı..benıde bekleyın

idolumsun darkolive
seni seviyorum..

kontescim yok yaa çok değil, kaçta kalkıyorsun bilmiyorum ama hergün giyinip biyerlere gittiğine göre ya okul ya iş bişiyler yapıyorsun yani günü faal geçiriyorsun sanırım

yemekleri akşam erken yemen çok güzel bir alışkanlık, bu arada ara öğünde salep demişsin ama hazır salep mi o çok şekerli canım yaa :26:

ben sana bugünkü menümü yazayım mesela aşağı yukarı hergün böyle
sabah mutlaka 2 bardak ılık su

yarım domates salatalık
2dilim tam buğday ekmeği
7-8 dilim sucuk
peynir limonlu maydonoz
şekersiz çay
eğer yumurta yiyorsam 1 dilim ekmek yemiyorsam 2 dilim kızarmış ekmek yerim

ara elma yeşil çay

5yk ıspanak küçük kase yoğurt(ekmek yok)

1 avuç fındık 1 portakal
sütlü şekersiz nescafe

fırında mantar domates soslu yarım uskumru roka salatası (ekmek yok)

1 tane ayva yedim 9gibi

ben uzun zamandır 2 dilim ekmeği geçmiyorum ki onu da sadece kahvaltıda yiyorum akşam yemeklerinde alıştım artık tek çeşit yerim hep ya çorba salata, ya sebze yoğurt ya protein yoğurt yada salata yani hepsini sırayla yiyim az az demem hiç, midem rahatsız oluyor o zaman

eğer geç kalkıyorsam ki genelde 10 gibi kalkıyorum oğluşla, o zaman kahvaltım 12yi buluyor o zaman öğle ve aranın birini yapmıyorum yani 2 ana 2 ara şeklinde oluyor çoğu zaman...

anlatabildim mi bilmiyorum birde bu şekilde dene bakalım...

canım benim ismimle hitap edince, ismini şöyle bir düşündüm acaba tanıyormuyum diye, arkadaşlarım ismimle hitap eder hep mutlaka okumuşsundur zaten

inşallah inşallah o kadar çok isterimki burda hikayeni okumayı, çünkü bende öyle heveslendim ki halaa açar okurum bazen istikrarlı ilerlerse mutlaka ulaşırsın, uzakta takip etme gel bizim topiğe inan çok mutlu olursun paylaşımlardan canım

ege adına kaptım öpücüğü çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…