Hemileyken eşin zorbalaması, hakaret

Cok anlayissiz.
Kili konusunda daha hamile kalmadan alinca birde hamileligi dúsunúp daha hamile olmadan aldin, simdi birde hamilesin daha ne kadar alicaksin Diye gózunde búyurtuyordur.
Cok degil asilnda 7 kilo

Kimileri dvlenince aliyorda aliyor, birde hamilelik tamam bildigin teyze gibi oluyor genc yasta. Korkulari vardir belki.
Kendisi nasil, dikkat edermi

11 haftalik gebeyim, suyumu bile esim getiriyor hala daha. Tedaviyle hamile kaldim. Bulantidan uc haftadir yemek de yapamiyorum. Evden calisiyor ama bana bakmaktan ne kadar calisabilirse. Elim ayagim oldu bu surecte esim kisaca. 8 hafta igne vuruldum hepsini kendisi her gun ayni saatte yapti. Tum hayat duzenimiz degisti. Birlikte calisiyoruz normalde tum isleri de tedavide ona devrettim gibi bisey, is yuku de artti. Bunlari sizi uzmek bakin benim esim ne fedakar demek icin soylemiyorum. Aksine bunlari hepsi yapmak zorundalar. Vicdan diye bir sey var cunku di mi. Can tasiyoruz ve gecici bi sure sonucta bitecek elbet. Dislerini sikacaklar ama zorla ama seve seve. Bu surecte daha artik ben mahcup olmaya basladim evde zombi gibi geziyorum ona surekli is cikariyorum diye. Ve inanin sizden farkim yok. Sacim da berbat kasim gozum de. Heryerim sivilce yuzumde. Yedigim ignelerden tum gobegim mosmor yeni duzeliyor daha. Laf edecegine aksine kiyamam neler cekiyosun anne olmak ne zor sana olan saygim artti diyor esim. Olmasi gereken de bu. Lutfen esinizle konusup size cok buyuk bir haksizlik yaptigini anlamasini saglayin. Bu kadar merhametten yoksun olunmaz

Çok üzgünüm ama doğumdan sonra çöküyoruz ya eşiniz neler der tahmin edebiliyorum. Şimdiden konuşun.

Son 2 yıl uzaktan olduğu için biraz kavga gürültü açıkçası, cimriliği flan vardı ama böyle anlayışsızlığı yoktu. Onun ilk kız arkadaşıyım zaten benimle öğrendi sevgili olmayı falan. İşinde gücünde sadık bir eş. Ama hamilelik süreci benim için çok hayal kırıklığı oldu. Hamilelik öncesi iyiydik çünkü titizim sorumluluk sahibiyim ev her zaaman temiz yemekler hazır yoğunda çalıştığı için eksik etmezdim hiçbir şeyi. Bir de bir yandan çalışıyorum bu arada ama evden tabi. Yani hem çalışıyorum hem evle ilgileniyorum.
Ama hamile arkadaslar beni anlayacak eskisi gibi değilim.. çamaşır suyu olmadan yasayamayan ben çamasır sıyunu görünce kusasim geliyor. Hatta bunun içinde destek istedim. Çamaşır suyuna dokunamıyorum banyoyu en azından yardım et dedim. Ben yine yapıyorum ama çamaşır suyu olmadan flan olur mu olmaz. Yok destek hiç yok.
Yurtdısındayim yardımcı tutamıyırum dil sorunundan dolayı yoksa gider kendi paramla tutardım türkiyede olsam da ama yok öyle bir imkanım işte
su halinizde kendinizi açıklamaya çalışmanıza üzüldüm. bu islerin hiçbiri sizin göreviniz degil. eşiniz size yardim etmeyecek zaten yapması gereken gorevleri yapacak. ona rağmen kaba, düşüncesiz, zalim biri. lutfen kucuk bir cinnet gecirin ve hamileliginizin geri kalanini boyle geçirmeyin.inanin bebek etkileniyor nerden biliyorsun diye sormayın...yiyeceğiniz yemekten önce sizi böyle üzerse etkileneceği bebeğini düşünsün cok düşünüyorsa. bebek her türlü sizden beslenecek zaten .

11 haftalik gebeyim, suyumu bile esim getiriyor hala daha. Tedaviyle hamile kaldim. Bulantidan uc haftadir yemek de yapamiyorum. Evden calisiyor ama bana bakmaktan ne kadar calisabilirse. Elim ayagim oldu bu surecte esim kisaca. 8 hafta igne vuruldum hepsini kendisi her gun ayni saatte yapti. Tum hayat duzenimiz degisti. Birlikte calisiyoruz normalde tum isleri de tedavide ona devrettim gibi bisey, is yuku de artti. Bunlari sizi uzmek bakin benim esim ne fedakar demek icin soylemiyorum. Aksine bunlari hepsi yapmak zorundalar. Vicdan diye bir sey var cunku di mi. Can tasiyoruz ve gecici bi sure sonucta bitecek elbet. Dislerini sikacaklar ama zorla ama seve seve. Bu surecte daha artik ben mahcup olmaya basladim evde zombi gibi geziyorum ona surekli is cikariyorum diye. Ve inanin sizden farkim yok. Sacim da berbat kasim gozum de. Heryerim sivilce yuzumde. Yedigim ignelerden tum gobegim mosmor yeni duzeliyor daha. Laf edecegine aksine kiyamam neler cekiyosun anne olmak ne zor sana olan saygim artti diyor esim. Olmasi gereken de bu. Lutfen esinizle konusup size cok buyuk bir haksizlik yaptigini anlamasini saglayin. Bu kadar merhametten yoksun olunmaz
ya lütfen derdini anlatan birine halinizi güzellemeyin. bunlari söylemeden de destek olabilirsiniz.

ya lütfen derdini anlatan birine halinizi güzellemeyin. bunlari söylemeden de destek olabilirsiniz.
Siz oyle destek olursunuz. Ozellikle belirtmisim guzelleme yapacak olsam cok baska orneklerimi verirdim emin olun inanin. Bunlar olmasi gerekenler malesef

Back
X