Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

hakikaten hikayene bayıldım su an benle aynı kilodasın.tabi bu senin için zevk çunku sen nerlerden o noktaya geldin.ben de üniversite dönemimde aldığım 14 kiloyu vermeliyim 50 den 64 e nasıl cktım anlamadım bile.2.öğretim olmamın etkisi büyüktü .neyse cok azimlendim vallahi.seni kocaman tebrik ediyorum cok fit ve tatlı bi anne olmussun:KK3:

çookk teşekkür ederim canım çok mutlu oldum söylediklerin çok güzel iltifatlar, zayıf olmanın tadını almışsın sen, kolay vereceğine eminim tatlım, ben buralardayım bişiy sormak istersen... :KK71:

:nazar:maşallah diyorum ne azim böyle tebrik ediyorum çok imrendim ya çok. idolümsün canım ya ne harika olmuşsun allahım :21::21::21:umutsuz oldugum anda senin hikayeni okuyacagım örnegimsin artık benim:KK64::KK64::KK64:yanımda ol ne olur dur yeme de lütfennnnnnnnnnnnnnn:KK58:tekrar tebrik ediyorummmm:KK16:

o an ki hislerim anlaılmaz yaşanır yani :KK70: :KK70: ya ben bugün yediklerimi sana yazsam da bi değerlendirme yaparmısınnn? bnce çok dengeli beslendim ama aslında hep buna yakın besleniorum ama kilo veremiyorumm :KK43:

sabah: 2 dilim k.ekmeği, 1 kbrt kutusu byz peynir, 1-2 dilim domates, şekersiz açık çay
(11.45-12.05)öğlen: tavuk dürümün içindeki malzemeleri çıkarttırıp tabağa aldım :KK70: yani yaklaşık 80-100 gr tavuk, yeşillik,3 ince parça turşu,domates ve yanında ayran (200 ml)
13.00 ayran 200 ml
16.30 1 tane elma
18.00-18.30 2 parça limonlu haşlanmış brokoli,yeşil çay,2 tane fındık,1 tane mini eticin,3tatlı kaşığı pirinç pilavı,8-10 tane pinpon topu büyüklüğünde haşlanmış patates (yumurta ve peynirli karıştırıp birazda unla kızartmış annem ama acayip lezzetliydi böle kürdanda)
akşam biraz fazla kaçırdım sanırım ama su içemedim bugün pek ondan olsa gerek çok soğuk oluo donuorum içerken :KK43:
19.30-21.00 3 bardak yeşil çay,yarım muz,4 tane de sade kurabiye ((bu kurabiye ve muz olayı hergün olmuo bugüne özgü geneldeyeşil çayın yanında 1 elma ya da mandalinam olur))
nasıl sizce?? akşamda patates olmaz genelde 1-2 dilim ekmek olur beyaz ya da varsa kepekli

:nazar:maşallah diyorum ne azim böyle tebrik ediyorum çok imrendim ya çok. idolümsün canım ya ne harika olmuşsun allahım :21::21::21:umutsuz oldugum anda senin hikayeni okuyacagım örnegimsin artık benim:KK64::KK64::KK64:yanımda ol ne olur dur yeme de lütfennnnnnnnnnnnnnn:KK58:tekrar tebrik ediyorummmm:KK16:

ayy canım kıyamam sana, emin ol bende aydasu nun ve banu eralpin başarı öyküsünü okuduğumda bende aynen böyle demiştim, sakın pes etme sakın, sen kaç kilosun tatlım, istersen 100 kiloda ol zamanı gelicek acaba 38 beden mi 36 beden mi olayım diye düşüneceksin emin ol :KK16:

sabah: 2 dilim k.ekmeği, 1 kbrt kutusu byz peynir, 1-2 dilim domates, şekersiz açık çay
(11.45-12.05)öğlen: tavuk dürümün içindeki malzemeleri çıkarttırıp tabağa aldım :KK70: yani yaklaşık 80-100 gr tavuk, yeşillik,3 ince parça turşu,domates ve yanında ayran (200 ml)
13.00 ayran 200 ml
16.30 1 tane elma
18.00-18.30 2 parça limonlu haşlanmış brokoli,yeşil çay,2 tane fındık,1 tane mini eticin,3tatlı kaşığı pirinç pilavı,8-10 tane pinpon topu büyüklüğünde haşlanmış patates (yumurta ve peynirli karıştırıp birazda unla kızartmış annem ama acayip lezzetliydi böle kürdanda)
akşam biraz fazla kaçırdım sanırım ama su içemedim bugün pek ondan olsa gerek çok soğuk oluo donuorum içerken :KK43:
19.30-21.00 3 bardak yeşil çay,yarım muz,4 tane de sade kurabiye ((bu kurabiye ve muz olayı hergün olmuo bugüne özgü geneldeyeşil çayın yanında 1 elma ya da mandalinam olur))
nasıl sizce?? akşamda patates olmaz genelde 1-2 dilim ekmek olur beyaz ya da varsa kepekli

canım benim ben kesinlikle bilir kişi değilim önce onu söyliyim sadece tecrübelerime dayanarak yorumluyorum, ben sadece sabah kahvaltısında ekmek yedim o da tambuğday yada kepek ekmeği oldu, onun haricinde karbonhidrat almamaya dikkat ettim hep...

evet kurabiyeler arada bir olur tabi o kadar da değil, akşam yemeğin patatesler bana biraz fazla geldi yağda da kızarmış fazla kalorili... ama erken yemişsin o kadar da vahim değil :KK36:

ben genelde akşam yemeklerini hafif geçiriyorum çorba yanında 1 kase yoğurt yada sebze yemeği biraz salata birde erken yemek çok önemli hergün akşam yemeğini bu saatte yiyorsan süper :KK16:

evet ben hep o saatlerde yerim =) bu arada inanın sizin söyledikleriniz ve tecrübeleriniz bnm için daha önemli sonuçta diyetisyenler bu işin eğitimiin alıo ama hiçbiri de hayatında 26 kilo vermemiştir eminim =) o yüzden fıkranın birinde olduğu gibi doktora değil benim yaşadıklarımı yaşayan birine danışmak daha mantıklı geliyor =) bundan sonra bende sizin gibi yapıcam akşam sadece çorba ve yoğurt yiycem ekmek yemicem ama öğlen yemeğinde bi sorun var mı o çok önemli çünkü okulda yemek zorunda kalıyorum ve bulabildiğim şeyler; dürüm,pizza,hamburger ve devasa büyüklükte tost:KK43:

evet ben hep o saatlerde yerim =) bu arada inanın sizin söyledikleriniz ve tecrübeleriniz bnm için daha önemli sonuçta diyetisyenler bu işin eğitimiin alıo ama hiçbiri de hayatında 26 kilo vermemiştir eminim =) o yüzden fıkranın birinde olduğu gibi doktora değil benim yaşadıklarımı yaşayan birine danışmak daha mantıklı geliyor =) bundan sonra bende sizin gibi yapıcam akşam sadece çorba ve yoğurt yiycem ekmek yemicem ama öğlen yemeğinde bi sorun var mı o çok önemli çünkü okulda yemek zorunda kalıyorum ve bulabildiğim şeyler; dürüm,pizza,hamburger ve devasa büyüklükte tost:KK43:

öncelikle teşekkür ederim güzel sözlerin için, wallahi canım ben evde olduğum için seçeneğim bol, senin öğlen tabilot tarzında yemek çıksa daha iyi olur, ama bulamıyorsan içlerinde en masumunu seç derim, uygun olabililecek şeyler, ızgara köfte tavuk ya da balık filan yersen tadından yenmez vallahi diyetin, ekmek arası seçeneklerini ekmeksiz sadece içini yiyip yanında ayran içebilirsin mutlaka 1 bardak su iç yemeğe başlamadan önce, çok işe yarar hareketli olmaya çalış kendine spor yarat...

evden dışarı çıktığın anda, evde oturanlara göre kaç misli kalori harcarsın çok büyük avantaj, ben odadan mutfağa mutfaktan odaya, ortalama haftada 1 kere dışarı çıktığımı düşünürsek aradaki farkı sen hesapla :KK1: başarırsın yani, senin tek ihtiyacın olan şey azim irade... az kaçamaklı bol hareketli bol sulu günler geçirmen dileğiyle :KK53: :KK16:

asıl ben teşekkür ederim sizin sayenizde gerçekten zayıflayabileceğime bu kadar fazla inanmış durumdayım :) öğle yemeğine gelince bugün yaptığım gibi tavuk dürümün içindeki malzemeleri tabağa aldırıyım tost yiycem zamanda ekmeğin yarısıyla yaptırıyım olur herhalde :) 2 ay sonra bende burda 10 kg vermiş olarak konu açmak istiyorum bana şans dileyinnn :)

asıl ben teşekkür ederim sizin sayenizde gerçekten zayıflayabileceğime bu kadar fazla inanmış durumdayım :) öğle yemeğine gelince bugün yaptığım gibi tavuk dürümün içindeki malzemeleri tabağa aldırıyım tost yiycem zamanda ekmeğin yarısıyla yaptırıyım olur herhalde :) 2 ay sonra bende burda 10 kg vermiş olarak konu açmak istiyorum bana şans dileyinnn :)

ne demek herzaman, arada bir uğra :87: :87:

arkadaşım tebrik ediyorum seni süpersin :KK9:
sonucada az kalmış zaten,o kalan kilolarıda zorlanmadan vereceğine eminim
darısı başıma

arkadaşım tebrik ediyorum seni süpersin :KK9:
sonucada az kalmış zaten,o kalan kilolarıda zorlanmadan vereceğine eminim
darısı başıma

sevdacım teşekkür ederim şekerim çok naziksin, sen bizden ayrılma senin kilocukları da atıveririzz...:KK9:

MASALLAH kiz sana seni gönülden tebrik ediyorum ne hirs yapmissin yaa takdir edilecek insansin:KK19::KK9:alkis alkis:KK9: resimlerinde cok büyük bi degisim var citi piti olmussun.. böyle hikayeler okuyunca insan daha cok hirslaniyor.. artik azmimi kaybettigimde hikayeni okuyup okuyup hirsimi geri kazanicam..

bu resim calma olayina ayrilca cok üzüldüm senin adina canim, böyle alipta baska yerde kullanan insanlari hic anlamiyorum, kafayi yemisler..

MASALLAH kiz sana seni gönülden tebrik ediyorum ne hirs yapmissin yaa takdir edilecek insansin:KK19::KK9:alkis alkis:KK9: resimlerinde cok büyük bi degisim var citi piti olmussun.. böyle hikayeler okuyunca insan daha cok hirslaniyor.. artik azmimi kaybettigimde hikayeni okuyup okuyup hirsimi geri kazanicam..

bu resim calma olayina ayrilca cok üzüldüm senin adina canim, böyle alipta baska yerde kullanan insanlari hic anlamiyorum, kafayi yemisler..

aynen bende çok üzüldüm yaaa :KK43: :KK43: o zaman bugünü de bi yazıyım ben :KK70:

dün gece 12 de yattım en son 21.30 da 1 mandalina yemiştim...
9.30 da kalktım
9.30-10.00 2 bardak çay,2 dilim k.ekmek,domates,peynir,1dilim beyaz ekmek,1 tane fıstıklı kurabiye
13.00 200 ml ayran
15.45-16.00 1 tane kaşarlı tost(tost ekmeğine yapılmış),330 ml zero cola (burda arkadaşlarım gözümün önünde rulo pasta yedi ama ben yemedim :KK70: )
18.00 1 büyük elmanın yarısı
19.00-19.30 1 kase mercimek çorbası salçasız,1 kase yoğurt,1,5-2 dilim beyaz ekmek aslında pide,elmamın yarısı,sabahtan kalan patatesli yumutanın yarısı(yemesem dökülcekti :KK43:( )1 tane minik kinder çikolata ş dörtlü satılan paketlerin içinden minicik bi tane kaç kalori bilmiyorum ama

1 saat öncede mandalina yedim

yazını hayranlıkla okudum tatlım inan bana gözlerim doldu ya nasıl buyuk bı azım bu helal olsun başkada bı lafım yoook.. gerçektenn muthışş olmuşşun ınanamadım onun sen olduguna.. on numara bı fızık heryerden orantılı gıden yaglarr ayyyyyy allah nazardan saklasın kuşum yaa çok sevındımmm.bende 64 kıloyum 54 olmaya çalışıyorum bugun başladım dıyete ılk senın yazını okudummm umarm bende kılo vermış halımı eklerm buraya :))) bu arada yenı kılosuz hayatında başarılar dılerm :)

çok teşekkür ederim, amacım zaten birkaç kişiyide olsa azimlendirebilmek yapabileceğine inandırmaktı, amacıma da ulaştım ne mutlu bana, bende burdaki hikayeleri okuyorak başladım çünkü....:KK76:

yazını hayranlıkla okudum tatlım inan bana gözlerim doldu ya nasıl buyuk bı azım bu helal olsun başkada bı lafım yoook.. gerçektenn muthışş olmuşşun ınanamadım onun sen olduguna.. on numara bı fızık heryerden orantılı gıden yaglarr ayyyyyy allah nazardan saklasın kuşum yaa çok sevındımmm.bende 64 kıloyum 54 olmaya çalışıyorum bugun başladım dıyete ılk senın yazını okudummm umarm bende kılo vermış halımı eklerm buraya :))) bu arada yenı kılosuz hayatında başarılar dılerm :)
çoook teşekkür ederim, çok mutlu oldum söylediklerinden canım, o kadar şanslısın ki 64ten başlıyorsun, ben o kadar kiloyu verdim ve senin başladığın kilodayım :KK59: amiiinnn diyorumm, senin hikayenide görürüz inşallah :KK71:

spor salonuna başladım kızlar...

şu an çok güzel gidiyor kendimi çok iyi hissediyorum spor yaparken herkese tavsiye ederimm...

10dk bisiklet
10dk koşu bandı tempolu
3çarpı 20 1er kiloluk ağırlıkla yan yağlar
3çarpı 20 twist
3çarpı 20 mekik
3çarpı 20 basen çalışma

vee geberiyingg :KK1: :KK1: :KK8: :KK8::KK8: :KK8:

1 ay boyunca sürekli gidicem bakalım ne kadar toparlanma olucak :nazar:

darkolive seni pazar günü okudum hikayeni yani
ve catir catir catladim cok pis kiskandim seni
cok ama:) cok güzel olmu$sun
ogündenbugüne yaklasik 2,2kg verdim
bende senin bi önceki yazilarinda okudum ayirma diyeti ile bilgi vermi$sin
tekrar ona döndüm ben KB diyetini biraktim vucudum kabul etmedi bak 4aydir 1 kg veremedim
simdi ayirma diyetime geri döndüm bu daha rahat benim icin cok özledigim patatesi makarnayi yiyebiliyorum,
yani dicem $uki iyiki sen kg verdin ve ben iyiki basladim kg vermeye
senin pesinden geliyorum emin adimlarla :KK70:
sabahki ki kg 89,5

çook teşekkür ederim tatlım, ewet çok doğru insan hem ruhen hemde bedenen değişiyor, bu durumdan eşim çok memnun :KK1: her açıdan :KK23: öhööömm :KK1:

bu yorumunuda cokamacok sevdim kiz anlat bakiyim hangi acidan senin herif memnun :)))))))))
bizde gaza gelelim baabinda soruyorum :KK52:

X