Daha yeni boşanmıştık

Adam size zorla evlendim acele ettirdin demiş, en baştan bu konuşma ben seninle boşanıcam yürümüyor demek zaten…
Sonrasında da herşey sorun olmuş.
Siz çocuk hiç yapmayacaktınız.
Konudanda belli aile ve yetişme tarzlarınızda çok fazlaymış.
Sizde ayrılmak istememekle kendinizi uzatmalara sokup + çocuk yapmışsınız.

Şu yazdığınız cevap bile ılıman eşiniz pişman olup dönse kabulsünüz.

Şimdi içimde bi tuhaf oldu…

Umarım hayat size çok güzel günler gösterir, çok mutlu olun..

Bence sizin aileler de, esinle sen de farkli dünyalarin insanlariymissiniz. Su yazdığın mesajla cok net anlaşılıyor bu. Benim annem eve aldigim esyanin fiyatini yengeme soylese, yengem de kendisi almaazdi o paraya falan, demez ya dese annem agzinin payini verir, gelip bana da anlatmaz bunu. Aile yapilariniz, tarziniz, giyim kuşam zevkiniz, hayata bakisiniz herseyiniz farkliymis maalesef, zaten basta nasil evlendiginizi anlamadim. Belki bundan sonra mutlu olursunuz, aşin artık şu adami yeter ki

Yazılanları baştan sona okudum da sizin güzel bir destek almanız gerek. Özellikle öfke problemi var bence.
Artık başkasına takılmayın siz de hayat düzeninizi kurun. Ona buna bakarak vakit kaybederseniz ilerde çok üzülürsünüz.

Şuan siz depresyona girdiniz ve kıskanıyor olayları kafanızda kuruyorsunuz... Biraz gururlu olun bu kadar olmaz ki canım...

Ben onun ilk çalıştığı yerde stajyerdim. Birlikte çalışırdık. Birkaç sıkıntısı olmuştu öyle anlatıvermişti. Benim de vardı ona anlatmıştım. Öyle öyle samimi olduk. Derdimi anlıyor destek oluyor derdim. O da bana aynısını derdi. Ailemin yanına gitmek istemezdim diye okuduğum şehirde kalmıştım stajlarımı da orada yaptım hep. O aralar ailelerle tanışmıştık ailesi beni sevmişti ya da ben öyle sanmıştım. Üzülürlerdi ailevi problemlerim yüzünden (yengelerin dedikoudusu, beni ezmeye çalışmaları, kıskançlıkları vs). Şimdi şeytanmış eve girip çıkıp yolunu yapmış o zamandan diyorlarmış arkamdan. Ben ailem yerine koymuştum onları.

Ya hayatta en güzel şey seni seven biriyle birlikte olmak. Gecmisi geride birakip önüne baksan, belki karşına hak ettiğin gibi seni gerçekten sevicek biri cikicak. Ama gormeyi istemen, kendine şans vermen lazim. Bu adamdan sana yar olmayacak belli.

Dediğiniz gibi.O kadar farklı yerlerden hayata bakıyorlar ki,konu sahibi bunu göremiyor.

Zaten yengeleriniz problemli.Niye anneniz sizin evin içinde olup biteni gidip onlara anlatıyor?Yine eşiniz haklı.
Alt tarafı bir eşya. Akrabalar her şeye dedikodu yapıyorlar. Eşime, evimize, eşyamıza her şeye laf ettiler. Hep haset ettiler

Evet artık bırakmam lazım. Ben yalnız kaldım ama o mutlu oldu sanırım bunu yediremiyorum

Anneniz sizin evin içindekileri yengenize anlatırsa tabiki dedikodu ederler.Yengelerinizi suçlamayın.
Kendileri de görüyorlar ediyorlardı. Evlenirken de nasıl buldun bu adamı turnayı gözünden vurdun deyip dalga geçtiler beni ezmeye çalıştılar hep. İşi gücü yerindeydi , sevilen biriydi diye

Kendileri de görüyorlar ediyorlardı. Evlenirken de nasıl buldun bu adamı turnayı gözünden vurdun deyip dalga geçtiler beni ezmeye çalıştılar hep. İşi gücü yerindeydi , sevilen biriydi diye
Sen cevap veremiyor musun insanlara? Sosyoekonomik olarak cok mu farklı ailelerden geliyosunuz ? Senin akrabalarınin bu kadar şasirmasina istinaden soruyorum, yanlış anlama lütfen

Esiniz ciddi hakli her konuda. Siz nerede nasil giyinecegibizi bilmeyip adami her gittiginiz yerde utandiriyormussunuz. Ustelik ofke patlamalariniz var, kendiniz de soyluyorsunuz.

Aileniz de, anneniz de dahil gorgusuz maalesef. Benim rahmetli annem eger kendi de benzer bir sey almayi dusunmuyorsa asla benim aldigim bir urunun fiyatini sormazdi, ben de sormam kimseye; cunku bu cidden ayip.

Sozun ozu, siz baya baya farkli dunyalarin insanlariymissiniz, adam size birkac gonlek fazla gibi gorunuyor. Gercekten rahat birakin adami bundan sonra dengiyle mutku huzurlu olsun

Bu da hata. Ailevi sorunlarını neden eş ailesine anlattın ki. Eşimin ailesi kullanmak için sürekli mesele, sebep, bilgi kırıntısı arar benim, ki eşim bana değer veren bir adam olduğu halde, bulamayınca uyduruyorlar. Eşe zaten hiç anlatılmaz. Neyse olan olmuş.

Sana laf gibi gelen ama dünyanın en doğru sözlerinden birini söyleyeyim. Kendini sev, yücelt. Pazardan giyinme demiyorum ama paran varsa kıy bazen. Omuzlarını, başını dik tut. Gülümse, eğlen, yengeleri filanları çıkar hayatından. Buzdolabının muhabbeti dönse ben gülme krizine girerdim. Eşime de söylemezdim, yanında konuşmazdım. Çok tuhaf muhabbetler bunlar.

Daha yeni boşandık demeniz 24 + 4 ay .
Adamı hem takıntı yapmışsınız hemde darlayip durmussunuz ,olmuyorsa olmuyordur çocuğunuz var evet ama gününü gün ediyor filan çok saçma çünkü artık bosanmissiniz ki adam senelerdir bunun derdinde imiş ,ben bile buradan okurken sizden ötürü gerildim darlandim adam ne yapsın ?
Bu kadar olumsuzluk içinde üstüne birde çocuk yapmışsınız, kadının yaşına laf edeceğinize kendinizi frenlemeye çalışıp evladiniza nasıl sağlıklı bir anne olabilirim derdine düşün! Kaldı ki 30 yaş bir kadının evlenebilecegi tam ideal yaş,kadını her yerden izleyen sizssiniz. Olabilir gerçekten üzülmüşsünüz anlayabiliyorum , ancak artık bitmiş geçmiş birşey bırakın hem adamın yakasını hemde bu sıkıntılı düşünceleri önünüzü göremezsiniz .
Bir anne olarak evlattan daha mühim bir eş midir,bittiyse bitti kendinize hayatınıza çocuğunuza odaklanın .

Üstelik çocuğunuza karşı anlattığınız kadarıyla gayet ilgili.Elinden geleni yapıyor.
Ya adam sevmiyor. Bu kadar basit. Keşke bu kizin da hayatina biri girse, sevse etse, unuttursa falan, sabahta cocugu komsunun tavugu kaldirip götürecek okula çünkü , o yüzden ben burda pek rahat hdhdhhd ay yatamadim bi türlü

Sen cevap veremiyor musun insanlara? Sosyoekonomik olarak cok mu farklı ailelerden geliyosunuz ? Senin akrabalarınin bu kadar şasirmasina istinaden soruyorum, yanlış anlama lütfen
Cevap veriyordum zaten onlarla da gergindim hep. O yüzden ailevi problemler de vardı dedim. Hep hasetlik kıskançlık peşindelerdi. Onlar beğendiği bir şeyi alamadığında biz aldığımızda laf olurdu hemen. Güzel bir araba almıştık günlerce laf çarptılar. Ekonomik olarak bizim durumumuz iyiydi eşimle ama ailelerimiz açısından çok farklı değildi de kültür olarak farklıymışız cidden. Eşim akrabalarımı sevmezdi ama akrabalarım eşimi severdi en azından öyle söylerlerdi.

Çok ağır şeyler yazmışsınız yalnizz

O artık eski eşiniz ve siz boşanmayı kabullenmek zorundasınız , ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…