Daha yeni boşanmıştık

Bu konu yazıldığı gibi değildir.
Konu sahibinin, annesi ile damadı arasında muhakkak sorun ve tartışma olmuştur adamda aramamış gitmemiştir.
Annesi emin olun hastanelik hasta değildir.
Konu sahibi baştan sona hatalı.

Herşey hersey hersey sorun konu da…

İstedigim yorumu hakaret olmadan yazarim, pesss derken isine yorumum gelmediyse okur gecersin bu kadar basit…

Birlikte yaşadınız demek ki çok iyi biliyosunuz :) Bu kızın hatası ısrarla adamı bırakmamak, hata üstüne hata yapmak saplantılı aşk örneği. Çok sevmiş adamın kötü olduğuna inanmak istememiş. Yoksa adam da normal değil. Tamamen kıza yüklenmek vicdansızlık bence belli ki zor dönemden geçiyo biraz hassasiyet bence. Neticede insanız kadınız değil mi hemcinsimizi bu kadar gömmek neden? Aldatmamış bir şey yapmamış.

Size yorum yapmayın demedim yorumunuza cevap verdim hakaret etmeden istediğim yoruma cevap yazarım beğenmezseniz cevap vermezsiniz olur biter.

Konu sahibinin, annesi ile damadı arasında muhakkak sorun ve tartışma olmuştur adamda aramamış gitmemiştir.

İstedigim yorumu hakaret olmadan yazarim, pesss derken isine yorumum gelmediyse okur gecersin bu kadar basit…
Ben de hastanelik olduğunu düşünmüyorum, beli agriyomusta kurban etini nasi kesicekmis, ama illa kocasinin evine de gitmek zorunda değil, kocanin ki aileyse kadininki de aile. Bunun disinda bastan sona yanlis bir evlilik, kadin da adama saplantı yapmis bence

Birlikte yaşadınız demek ki çok iyi biliyosunuz :) Bu kızın hatası ısrarla adamı bırakmamak, hata üstüne hata yapmak saplantılı aşk örneği. Çok sevmiş adamın kötü olduğuna inanmak istememiş. Yoksa adam da normal değil. Tamamen kıza yüklenmek vicdansızlık bence belli ki zor dönemden geçiyo biraz hassasiyet bence. Neticede insanız kadınız değil mi hemcinsimizi bu kadar gömmek neden? Aldatmamış bir şey yapmamış.

Size yorum yapmayın demedim yorumunuza cevap verdim hakaret etmeden istediğim yoruma cevap yazarım beğenmezseniz cevap vermezsiniz olur biter.
Ya sizin gibileri anlamak gercekten güç.

Konu sahibi baştan sona bana göre hatalı..

Elestiriyorsun cevap yazıyorum beğenmediysen oku geç diyorum.

Tekrar cevap yazıp sonuna da benim yazdığımı bana geçiriyor aklınca.

Çin malı ucuz oyuncaklar gibi olmasan mesela dimi…

Ben de hastanelik olduğunu düşünmüyorum, beli agriyomusta kurban etini nasi kesicekmis, ama illa kocasinin evine de gitmek zorunda değil, kocanin ki aileyse kadininki de aile. Bunun disinda bastan sona yanlis bir evlilik, kadin da adama saplantı yapmis bence
Tabi ki haklısınız.
Ama kurban bayramı, et, hastalık bence yazdığı gibi değil.
Adam en baştan evliliğe beni zorladın demiş sinyali vermiş konu sahibi de uzattıkça evliliği uzatıp birde çocuk yapmış.

Ya sizin gibileri anlamak gercekten güç.

Konu sahibi baştan sona bana göre hatalı..

Elestiriyorsun cevap yazıyorum beğenmediysen oku geç diyorum.

Tekrar cevap yazıp sonuna da benim yazdığımı bana geçiriyor aklınca.

Çin malı ucuz oyuncaklar gibi olmasan mesela dimi…

Noldu hakarete başladınız beğenmeyince.. :) neyse sizin seviyenize düşmek istemiyorum iyi geceler

Bir ilişkideki en kötü şey aldatmak değil bana göre.

Kendinizi sevmediğiniz biri ile hergün yatağa girerken hayal edin. Nasıl bir kapan olduğunu hissedin. Hergün ayrı bir azap gibi.

Bir ilişkideki en kötü şey aldatmak değil bana göre.

Kendinizi sevmediğiniz biri ile hergün yatağa girerken hayal edin. Nasıl bir kapan olduğunu hissedin. Hergün ayrı bir azap gibi.

Bencede berbat. Ben yapamam mesela sevilmediğim yerde duramam.. ama bu kızcağız akıl tutulması mı yaşamış ne olmuş saplantı haline getirmiş adamı gerçekten çok üzüldüm. Bir an önce toparlanması gerek. Hem de acilen.

Noldu hakarete başladınız beğenmeyince.. :) neyse sizin seviyenize düşmek istemiyorum iyi geceler
Gerçekten sorunlusunuz hayır yorum yazan eleştiren sizsiniz, benimde parmaklarım armut toplamayacak heralde…
Birde üzerine seviyeme düşmeyecekmiş. :)

Ah canım benim yorumumun kucağına oturdun ama.

Seviye dediğin yorum yazana göre değişir..

Sana da iyi geceler…

Bütün yorumlari okumadim.Benim konularimi okursaniz benim şerefsiz ex beni aldattığı o.pu ile boşanmadan 1 ay sonra evlendi.Niye o..pu diyorum diye tüm yorumlarımı beğenmeyenler var mesela.
Bu hayatta herkes ne yaşadığını en iyi kendi bilir.Eminim evlenme karari alirkende, evlilik sürecinde de sebepleriniz vardi.Bazen hatalarımızı görmemiz için suratımıza çarpılmasi gerekiyor
Eski eşiniz size öyle yapmış.Muhtemelen şu an beraber olduğu kadın iş yerinde buna ilgi gösterince yeniden deneyebiteceğini, hala onunla ilgilenen bir kadın olması, ailesinin tavirlariyla birleşince rahat boşanma karari almasını sağladı.Erkekler yatırım yapacak yeni birini bulunca ancak eski yatırımlarindan çabuk vazgeçiyorlar.Kendinizi hazirlayin yakın zamanda da evlenecektir.Evliliginizin Bütün olumsuzlukluklarini size yükleyip, sizi suçlayıp ailesinin yardımiyla kendini aklamıştır bile.
Sizin yapabileceğiniz tek şey asla takip etmeyin.Ne onu ne de sevgilisini.Arkaniza bakmadan yeni bir hayat kurun.Evet hiç kolay degil. O kadınin yanina evladinizi götürecegini düşünmek bile cinnet sebebi.Ama dayanmak ve hayatinizi yoluna koymak zorundasiniz.Zamanla hissetikleriniz hafiflemiyor ama canınız artik yanmiyor, hissislesiyorsunuz.Ben de öyle oldu en azindan.Zaman herseyin ilacıymis.O artik gitti ve malesef geri dönmeyecek.Bunu kabullenin.Dönsede yine ayni adam olacak ve sizi mutsuz edecek zaten.Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim anladığınız için. İşte ben de öyle dşündüm kadın vaktinde yüz verdi belki o da cesaretlendi iyice. İlk davamız anlaşmalı boşanmaydı. Boşanmayınca iş yerinde rezil oldum demişti. Millete ne benim yuvam yıkılıyor sen ne düşünüyorsun diye bağırmıştım. Belki de buna sinirlendi bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi geçmişte kaldı artık hiçbir şey giden zamanımı geri vermeyecek.
Sizin adınıza da üzüldüm. Ayrıca bir ay sonra hemen evlenmek ne demek yangından mal mı kaçırıyorlar

Ya ben hayatta her şeyin bizim için olduğunu düşünüyorum.
Bende boşanabilirim iki çocuğumla.
Olur anlaşamadığımız noktalar çıkar, hayatına başka biri girer tamam der çeker giderim.
Ama sevgiliyken, nişanlıyken, evliyken hep kötüymüş aranız kimse kusura bakmasın ben böyle durumlarda araya çocuk girince sinirleniyorum çünkü çocuklara üzülüyorum.
Hani dediniz ya düzelir diye yaptım hayır işte düzelmiyor.
Size bu kadar kötü davranan biri çocuk olduktan sonra daha kötü davranır.
Ne yapacaksınız dik duracaksınız.
Çocuğunuz için daha aklı başımda davranamalısınız.
Onun rol modeli olacaksınız.
O da zaten ilgileniyor diyorsunuz.
Aramayın sormayın ilgilenmeyin..
Çalışıyor musunuz?
Yorumlarınızın hepsini okumadım.
Evet çalışıyorum çok şükür. Öyle yapacağım elimden geldiğince artık çocuğuma faydalı olmaya çalışacağım. Başka türlü olmuyor. Aslında çok boşanmış insan var akrabalarımda da hatta benim evliliğimi hep örnek gösterirlerdi eşimi severlerdi. Şimdi sanki hepsine rezil olmuş gibi hissediyorum. Çok saçma ama dedikodum dönüyor biliyorum bu da beni geriyor

Teşekkür ederim anladığınız için. İşte ben de öyle dşündüm kadın vaktinde yüz verdi belki o da cesaretlendi iyice. İlk davamız anlaşmalı boşanmaydı. Boşanmayınca iş yerinde rezil oldum demişti. Millete ne benim yuvam yıkılıyor sen ne düşünüyorsun diye bağırmıştım. Belki de buna sinirlendi bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi geçmişte kaldı artık hiçbir şey giden zamanımı geri vermeyecek.
Sizin adınıza da üzüldüm. Ayrıca bir ay sonra hemen evlenmek ne demek yangından mal mı kaçırıyorlar
Benim ilk esimde bosanma icin avukata vekalet vermis miydik hatırlamıyorum çünkü adli tatil girdi araya ama ayri yasamaya başlamıştık. O arada daha benle evliyken, ayni evde yasiyoken tanıştığı bi kizla evlendi sonra. Ama benim hic umurumda olmadi, çünkü bitirip giden,, bosanmayi isteyen bendim. O kızla olmasi, baskasiyla olmasi farktmiyodu benim icin. Bi de burda resmi olarak bosanmadan, ama mahkeme sürecinde hayatina birini alanlari genelde sucluyolar. Ben ona da katılmıyorum, evimi ayirmisim, mahkemelik olmusum, bi imza bağlamıyor beni kimse kusura bakmasin. Ônemli olan kalben bağlı olup olmamak. Sevmedigim bosanicagim adam bana sadik kalsa ne kalmasa ne. Sizde ki sıkıntı siz bu adami hala sevoyusunuz bence.

Daha önce tartışma çıktı ama eşim çıkardı tartışmayı. Ben annemle telefonda konuşurken eve aldığımız bir beyaz eşyayı konuşuyordum fiyatını sordu söyledim. Biraz pahalı gelmişti. Gitmiş yengeme söylemiş, yengemler de laf çevirmiş arkamdan. Onunla evlenmese bulamazdı böyle eşya falan. Sonra annem bana söyledi bunu, eşim de duyunca dedikodu çıkarıyor her şeyi yetiştiriyor hep dedi kavga etti annemle. Sonra ben ağlayınca annenle ben görüşmek istemiyorum sen naparsan yap dedi. Kızıyım sonuçta aldığım bir eşyadan bahsettim nesi var bunun bu kadar kavga edecek anlamıyorum

Neden sürekli bağırdığınızı da anlamadım. Yani eşimi bir kenara bırakın, hayatımda hiç birine bağırdığımı hatırlamıyorum.

Ama o kadınla boşanma davasından önce tanışmıştı sonuçta. Belki de o kadın yüzünden benim yuvam dağıldı bilmiyorum ve içim içimi yiyor. Şu an sevgili oldular diye biliyor herkes ama belki öncesi vardı gizlediler bu beni deli ediyor. O orada kadınlarla kızlarla gününü gün ederken ben çocuğumla ailemin yanına döndüm. Burada da çok mutsuzum çalışıyorum ama yine tüm gün girip sosyal medyadan kadını takip ediyorum her yerden. İşten atılıcam en sonunda ama düşünmeden duramıyorum
Kadın yüzünden boşanmadınız, adam sizi sevmedigi için bosandiniz. Bunu idrak ettiğiniz gün huzura kavuşacaksınız

Merhabalar. Biraz içimi dökmek biraz da gerçeklerin yüzümü vurulması için sanırım buraya yazmak istedim. Kafam allak bullak ve ne hissettiğimi bilmiyorum. En başından tüm süreci anlatayım. Hiç sevmemiş mi ben mi kendimi yemişim bunca zaman bir de siz söyleyin.

Biz nişanlandığımızda ben üniversite öğrencisiydim eşim ise çalışıyordu. Benden 3 yaş büyük. Benim mezuniyetimden birkaç ay sonra çok zor şartlarda evlendik. Maddi durumumuz iyi değildi. Eşimin maaşı kariyeri iyiydi aslında ama ben daha iş bulamamıştım. Ailemin de durumu yoktu. Neyse. Evliliğimiz hatta öncesinde sevgililik ve nişanlılık süreci de hep kavgalı gürültülü oldu. İnsan içinde nasıl davranman gerektiğini bilmiyorsun, beni rezil ediyorsun, saçma sapan şeylere gülüyorsun, beni utandırıyorsun deyip duruyordu. Ben ise üzülüyordum ağlıyordum sinirleniyordum ve tabi kavga ediyorduk. Tam bir narsistti asıl kendisi kavga çıkarıyordu ama sonra beni suçlu gösteriyordu. Biraz psikolojik problemleri vardı. Zor bir çocukluk geçirmiş. O yüzden hep alttan almaya çalıştım. Nişan sürecinde çok erken nişanlandık siz zorladınız dedi durdu. Ben mutlu bir yuvam olsun istedim asıl siz ertelemek istediniz ısrarla beni yakıştıramadınız kendinize dedim. Ailen hep olmasın diye uğraştı dedim aileme laf atma asıl sizinkiler seni kakalamaya çalıştı dedi kıyamet koptu. Sonra nişan elbiseme çingene gibi, ne biçim şeyler beğeniyorsun dedi mesela kavga ettik. Bir arkadaşımızın düğününe gidiyorduk elbise alacaktım biraz kaliteli bir şey al bu ne böyle pazar malı gibi dedi kavga ettik. Halbuki çok masraf yapmak istemiyordum. Ama o yanına yakıştıramıyordu beni. Kaç kere insanların içinde kavga ettik. Basit bir şey söylüyorum hemen alınıp laf ediyor sonra bana sus uzatma diyor. İnsanların önünde bana bunu deyince benim de gururuma dokunuyor kızıyorum bu sefer insan içinde kavga çıkarıyorsun diye bana söyleniyordu. Hep rezil olduk arkadaşlarımıza. En son böyle kavgamız olduğunda eve geldik ve sonra birkaç kez sustum sustum ama yeter hep yapıyorsun senin yüzünden insanların yanında yerin dibine giriyorum, nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun, samimi olucam diye g.tü başı dağıtıyorsun dedi. Çok ağırıma gitti söyledikleri hala unutamıyorum. Hep de üslubu bu şekilde. Bir şey yaptığım da yok ama sürekli eleştiri. Ne yapsam gözüne batıyordu beğenmiyordu. Bir gün iyiysek iki gün kötüydük.

Ailesi başka şehirde yaşıyordu. Ne zaman gelseler ya da biz gitsek kavga ediyorduk. Sürekli dolduruyorlardı oğullarını. Bana sürekli düzgün konuş, düzgün otur, düzgün davran deyip duruyordu ama ben sürekli komut almaya dayanamıyordum. Nerede nasıl durmam gerektiğini sen söyleyemezsin diyordum. Ailesi hiç gelsin istemiyordum. Örneğin bir bayram onlara gidecekken annem hastalandı diye annemin yanına gittim onlara gitmedim diye kıyamet koptu. Annen de senin gibi yalancı, her işi yalan dolan dedi durdu inanmadı. Kadın hastaydı zaten bir de beli ağrıyordu kurban etlerini tek başına halledemezdi diye yanında olmak istedim. Ondan sonra ikimiz de bayram sonrası eve geldiğimizde bana karşı daha da öfkeli ve soğuktu. Ailesiyle de tartışmış ben gitmediğim için sanırım. Bana gidicem dedin insanlar bekledi son gün caydın beni de mahçup ettin akrabalarıma dedi bütün öfkesini kustu. Yine yalancısınız ana kız dedi durdu. Sonra yakın bir aile dostumuz girdi araya yine barıştık. Ve birçok insanın yaptığı hatayı yaptım belki çocuğumuz olursa düzelir dedim ve hamile kaldım. Hamilelikte hormonlar tabi tavan yapınca ben de biraz ilgi alaka bekledim, alınganlık yaptım çok kez. Ama hep ilgiye açtım zaten. Tartışmalarımız hiç kesilmedi. Bu kadın hamile demedi bile. Ben de en son dayanamadım karnım burnumda dedim boşanalım o zaman, kabul etti, gittim anlaşmalı boşanma dilekçesini verdim. Ama geri döneyim uğraşsın diye bekledim olmadı kabul etti hemen. Zaten birkaç kez boşanma lafı olmuştu ama bu kadar kolay kabul edeceğini düşünmemiştim. Günlerce bekledim olmadı. Doğumumda da çok kavga ettik. İnsanlar bize bakıyor ben beni ve çocuğunu düşünsün istiyorum ama o hala boşanmaya kararlı, öylece duruyor hastanede yanımızda. Çocuğa bakıyor ben umrunda değilim. Sen bir de baba mı oalcaksın diye bağırdım çağırdım en son çıktı gitti odadan. Herkes beni sakinleştrmeye çalıştı. Sonrasında eve getirdi beni ve annemleri. sonra özür diledim lohusa halimle duygusalım dedim çok özür diledim, sonra konuşuruz dedi. Çocukla ilgilendi sonra gitti evden. ertesi gün baktım yine hiçbir şey yok bana karşı buz gibi adam. Çocuğu seviyor bana bakmıyor bile. Başka biri mi var dedim hayır dedi yine koptu kıyamet. Neden çocuğunu düşünmüyorsun babasız mı büyüsün istiyorsun dedim, böyle kavgayla gürültüyle mi büyüyecek dedi. Hatalarımı anladım dedim daha dikkatli olucam dedim. Hep aynısını diyorsun iki gün bile duramıyorsun hep rezillik peşindesin dedi sanki ne yapıyorsam artık. Doğumdan kısa bir süre sonra mahkeme oldu, dayanamadım sırf çocuğum için feragat ettim. Mahkeme çıkışı yine kavga kıyamet. Sonrasında tanıdıklar araya girdiler yapmayın çocuğunuz var dediler kimseyi dinlemiyor. İş yerinde sevdiği bir abisi vardı aradım onunla konuştum ikna eder belki dedim. Bunu duyunca daha çok sinirlendi. Bir ay kadar dayandı evde ama bana hiç güzel bir söz söylemiyor, ilgilenmiyor. Sadece sağlık sorunum olunca ilgileniyor hastaneye götürüyor, çocuğa bakıyordu. Dayanamadım biraz ilgilensin diye çok hastayım dedim, çocuğu da emziremiyorum dedim hastaneye götüreyim dedi gerek yok yanımda ol biraz dedim. Ama bana tiksinerek bakıyordu resmen. Hiç evde olmak istemiyordu. Sonra ben telefonunu takip etmeye başladım kesin biri var dedim. Mesajlarını ve aramalarını takip ediyordum. Bir süre takip ettim. Bir şey yakalayamadım. Uyurken telefonuna baktım birkaç kez hiçbir şey bulamadım. Ama bazı arkadaşlarıyla konuşmalarını gördüm hep dert yanmış genel olarak mutsuzluktan. Sonra dayanamadım söyledim yine kıyamet koptu. Sen nasıl benim telefonumu takip edersin diye. Sonra gitti çekişmeli boşanma davası açtı. Benim telefonunu takip etmemi vs yazdığım mesajları hepsini şikayet etmiş ve delil olarak sunmuş. Öncesinde de yaşanan olayları hep sunmuştu dosyada. Sonuçta aldatıldığımdan şüpheleniyordum. Bu kadar kötü olmamıza anlam veremiyordum, sürekli bir şeylerle suçlanıyordum yıllardır. Neyse çok uzattım kusura bakmayın çok doluyum. bunun üzerine 2 yıl ayrı yaşadık ve resmi olarak dava birkaç ay önce sonuçlandı ve boşandık. Bu süreçte ve boşanma sonrasında çocuğu hep aradı sordu, görüş zamanı geliyor görüyor ama bir kere olsun bana nasılsın demedi halimi hatrımı sormadı.

Neyse sadede geleyim. Daha resmi olarak boşanalı yaklaşık 4 ay olmuş ama şimdi biriyle görüşmeye başlamış. Bu kişi daha önce de tanıdığı biri. Telefonunu takip ettiğim dönemler aynı yerde çalışıyorlarmış sonra o kişi işten ayrılmış. Bir yıl sonra da eşim oradan ayrılmıştı. O zamanlar bir şey yoktu sanırım çünkü hiç yakalamadım. Ama şimdi kadın resmen önceden evli olduğunu bildiği birisiyle sevgili olmuş. Yani insanın midesi nasıl kaldırıyor adamı tanıdığında evliydi boşanınca üstüne atlamış hemen. Kadın 2 yaş büyük benden ben 28 o 30 yaşında. Bu yaşına kadar evlenmeyince evli adamı ayarttı belki de ama kanıtlayamıyorum işte bunu. Dayanamadım eşime mesaj attım bula bula bu b... suratlıyı mı buldun diye ama şu an acayip pişmanım. Doğru konuş seni ilgilendirmez sen kimsin oluyorsun da karışıyorsun dedi. Yarın öbür gün çocuğum bu kadınla mı muhattap olacak kaırışırım tabi ki dedim. Cevap bile vermedi. Kesin kadına söylemiştir. Tekrar yazsam mı bilmiyorum. O an öğrenince sinirle yazdım rezil oldum. Benim sinirim aslında boşanmadan önce mi sevgili oldular ya da o aşamada mı sevgili oldular bilmiyorum içim içimi yiyor. En son çocukla ilgili bir konuda eşimle telefonda konuştuk sesi çok sakindi normalde eskiden benimle konuşurken hiç böyle değildi sesi hem soğuk hep içine kapanıktı. Şimdi bu kadın var diye mi böyle bilmiyorum. Ağırıma gidiyor. Çok fazla yazdım hakkınızı helal edin. Ne yapayım mesajdan dolayı bilmiyorum tekrar yazsam mı ne desem bilmiyorum. Hem üzgün hem sinirliyim hem de merak içindeyim ne zaman başladı gerçekten yeni mi başladı. Çok karışığım çok.
Siz bosanmissiniz başka bir kadınla görüşmesi gayet doğal. Ayrica bi kadin 30 yaşına kadar evlenmeyince evli adami ayartti cümlesi çok çirkin. Adami rahat birakin.siz hatayi mutsuz kavga gürültü olan bir evlilige çocuk yaparak yapmissiniz zaten. Çocuk evliliği kurtarmaz aksine olan çocuğa olur

Daha önce tartışma çıktı ama eşim çıkardı tartışmayı. Ben annemle telefonda konuşurken eve aldığımız bir beyaz eşyayı konuşuyordum fiyatını sordu söyledim. Biraz pahalı gelmişti. Gitmiş yengeme söylemiş, yengemler de laf çevirmiş arkamdan. Onunla evlenmese bulamazdı böyle eşya falan. Sonra annem bana söyledi bunu, eşim de duyunca dedikodu çıkarıyor her şeyi yetiştiriyor hep dedi kavga etti annemle. Sonra ben ağlayınca annenle ben görüşmek istemiyorum sen naparsan yap dedi. Kızıyım sonuçta aldığım bir eşyadan bahsettim nesi var bunun bu kadar kavga edecek anlamıyorum
Şimdi bu olayda ortalığı karıştıran anneniz gibi.Yengenize söylemiş.Dedikodu çıkınca size söylemiş veya siz eşinize söylemişsiniz.Anneniz yengenizin huyunu biliyordur.Yani eşinizin dediği gibi ortalığı karıştırmış anneniz.

Neden sürekli bağırdığınızı da anlamadım. Yani eşimi bir kenara bırakın, hayatımda hiç birine bağırdığımı hatırlamıyorum.

Çabuk sinirleniyorum ve istemsiz bağırmaya başlıyorum beni anlamıyor diye. Saçma sapan rezil oldum diyor o an onun iş arkadaşlarının ne düşündüğü önemli değil ama o ona takılıyor diye çok sinirlenmiştim.

Eşiniz nerden duydu?Annenizden mi?

Teyzemlere gitmiştik orada eşim kuzenimle konuşuyordu. O sırada ben de annemle teyzemle konuşuyordum. Sonra söyledi. Eşim o arada duymuş. Eve gelince kavga etmişti.

X