Daha yeni boşanmıştık

O kadar üzdü deli etti ki hep aklımı kaçırıyorum sandım. Çocuk da var ne yapacağımı bilemedim aylarca hala üzülüyorum çocuğum babasız büyüyecek diye. Kadının yaşına laf etmemem lazımdı haklısınız sadece daha önce tanıyor olması düşündürüyor, ben varken başkasını sevme düşüncesi beni mahvediyordu o süreçte. zaten hiç sevmemiş belli ki. Hala kötü hissediyorum ama atlatmaya çalışacağım bu saatten sonra zaten dönse de olmaz. Bunlara sustum artık susmamam kendime hayatıma bakmam lazım

Evet çok pişmanım bu adamdan çocuk yaptığım için. O da aynsını bana söyledi defalarca nereden yaptım çocuk diye. İlerde çocuğuma yansıtmasın yeter bunları.

Bütün yorumlari okumadim.Benim konularimi okursaniz benim şerefsiz ex beni aldattığı o.pu ile boşanmadan 1 ay sonra evlendi.Niye o..pu diyorum diye tüm yorumlarımı beğenmeyenler var mesela.
Bu hayatta herkes ne yaşadığını en iyi kendi bilir.Eminim evlenme karari alirkende, evlilik sürecinde de sebepleriniz vardi.Bazen hatalarımızı görmemiz için suratımıza çarpılmasi gerekiyor
Eski eşiniz size öyle yapmış.Muhtemelen şu an beraber olduğu kadın iş yerinde buna ilgi gösterince yeniden deneyebiteceğini, hala onunla ilgilenen bir kadın olması, ailesinin tavirlariyla birleşince rahat boşanma karari almasını sağladı.Erkekler yatırım yapacak yeni birini bulunca ancak eski yatırımlarindan çabuk vazgeçiyorlar.Kendinizi hazirlayin yakın zamanda da evlenecektir.Evliliginizin Bütün olumsuzlukluklarini size yükleyip, sizi suçlayıp ailesinin yardımiyla kendini aklamıştır bile.
Sizin yapabileceğiniz tek şey asla takip etmeyin.Ne onu ne de sevgilisini.Arkaniza bakmadan yeni bir hayat kurun.Evet hiç kolay degil. O kadınin yanina evladinizi götürecegini düşünmek bile cinnet sebebi.Ama dayanmak ve hayatinizi yoluna koymak zorundasiniz.Zamanla hissetikleriniz hafiflemiyor ama canınız artik yanmiyor, hissislesiyorsunuz.Ben de öyle oldu en azindan.Zaman herseyin ilacıymis.O artik gitti ve malesef geri dönmeyecek.Bunu kabullenin.Dönsede yine ayni adam olacak ve sizi mutsuz edecek zaten.Allah yardımcınız olsun.

Evet çok pişmanım bu adamdan çocuk yaptığım için. O da aynsını bana söyledi defalarca nereden yaptım çocuk diye. İlerde çocuğuma yansıtmasın yeter bunları.
Ya ben hayatta her şeyin bizim için olduğunu düşünüyorum.
Bende boşanabilirim iki çocuğumla.
Olur anlaşamadığımız noktalar çıkar, hayatına başka biri girer tamam der çeker giderim.
Ama sevgiliyken, nişanlıyken, evliyken hep kötüymüş aranız kimse kusura bakmasın ben böyle durumlarda araya çocuk girince sinirleniyorum çünkü çocuklara üzülüyorum.
Hani dediniz ya düzelir diye yaptım hayır işte düzelmiyor.
Size bu kadar kötü davranan biri çocuk olduktan sonra daha kötü davranır.
Ne yapacaksınız dik duracaksınız.
Çocuğunuz için daha aklı başımda davranamalısınız.
Onun rol modeli olacaksınız.
O da zaten ilgileniyor diyorsunuz.
Aramayın sormayın ilgilenmeyin..
Çalışıyor musunuz?
Yorumlarınızın hepsini okumadım.

Benim anlamadığım adam başta niye evlenmis

Tek suçlu siz değilsiniz, eski eşiniz de evlenmeseymiş. Ama sevgisi bitmiş, Saygı kalmamış ki bitmiş evliliğiniz. Olan her şeye sünger çekin ve yeni bir sayfa açın. Onu takip etmeyin, sevgi değil takıntı olmuş sizdeki. Bebeğinizle ilgilenin, işiniz yoksa iş arayın. Kitap okuyun, film izleyin ama onu takip etmeyin. Kendi ruh sağlığınıza acıyın ve bırakın takip etmeyi.

Adam resmen sizden kurtulmuş.

Şu yazacaklarımı kulağınıza küpe edin insanların sizinle evlenmeden önce bir çevreleri ve bu çevreye bıraktıkları bir duruş var.

Ve siz ucuz olsun diye gidip gercekten paçavra kıyafetler alıp o ortamlara giremezsiniz.
Ben parfüm, kıyafet ve ayakkabıya çok önem veririm.
Eşimde ucuz olsun diye paçavra kıyafet alıp giyinip karşımda duraa olmaz ve ayrıca olmuyor.
Ben gömleğini ütülerken bile koltuk altı birleşim yerinde kırışıklık bırakmıyorum. Sizin önemsemediğiniz detaylar karşı tarafın önemsediği konular olur…
Adamın çevresi var ve kendine özen gösterip giyinip kuşanıyorsa ayak uyduracaktınız.

Bir toplumda olmasi gerektiği gibi davranmak ve toplum kuralları vardır birde eşinizin kişiliği bunlara göre davranmayıp ortaya kabak gibi çıkıyor iseniz kavga tabi ki olur.

Annenizin kurban etimi önemli evliliğiniz mi???
Allah Allah kurban eti görüldüğü gibi evliliğinizi kurtarmamış.

Evlenirken acele etmişsiniz adamla istemiyorum demiş zaten sonucu tabi ki bu olacaktı.

Yürümeyen bir evliliğe çocuk yapmışsınız tam bir akıllı kadın duruşu….

İnşallah tekrar evlendiğiniz de bu hataları yapmazsınız.

Adamı da rahat bırakın.

Allah'im, sen bu minik yavruyu koru. Onun hicbir gunahi yok.

Psikolojisi iyi olmayan, resmen zorla evlendirdigi birinden bosandigi halde, hala adami takip ediyor... Ya konu sahibi, sen bozuk psikolojinle istersen kendini yak da, Ya Rabbim, cocuguna yazik ettiginin farkinda misin?!?!?

Sizin zaten yuvanız yokmuş ki en baştan beri zehir zıkkım bir hayat yani ne yuvası sanki adam sizi el üstünde tutuyordu da sonradan böyle olmuş kendinize boşuna yazık etmeyin sizde gezin tozun yeni insanlarla tanışın

Siz hiçbirzaman boşanmak istememişsiniz şu anda da boşandığınızı kabul edemiyorsunuz sizi üzen bu. Farzedinki bu kadın olmasa Ayşe olacak Fatma olacak. Ne fark eder ki sizle olmadıktan sonra kimle olduğunun ? Gönlüne başkası düştükten sonra ne fark eder soruyorum? Sizin en mutlu olmanız gereken şey eşiniz çocuğunuzla ilgileniyormuş hep elinden geleni yapıyormuş başka babalar boşanınca aramayı kesiyor çocuğu hiç yokmuş gibi başkası ile yeni hayat kuruyor sizin başınıza böyle bişey gelse demek ki kafayı yerdiniz. Ayrıca sizde başkası ile olabilirsiniz. Eşiniz bunu göze almış. Siz neden ona üzülüyorsunuz? O sizin başka biri olmanızı kabul edip sizden ayrılmış lütfen sizde önünüze bakın

Çocuğunuz gerçekten eşiniz yüzünden mi babasız büyüyecek yoksa göz göre göre olmayacak bir evliliğe planlı çocuk yaptınız diye mi babasız kalacak lütfen az elinizi vicdanınıza koyun

Bence eski esiniz hakliymis, nerede ne konusacaginizi bilmeyen, kelimelerinizi ozenli secmeyen biri gibi duruyorsunuz.

Bu saatten sonra ne zaman tanistiklarini ogrenseniz ne olacak, yine rezillik mi cikaracaksiniz 2.5 senedir ayri yasadigim ve resmi olarak bosandigim eski esim ben evliyken sevgili yapmis diye? Kimin umrunda olur ki bu saatten sonra, tren kacmis kabullenin

Hata üstüne hata yapmışsın farkındasın sende aynıları söyleyip seni tekrar üzmenin faydası yok. Olan olmuş. Eski eşine karşı saplantılısın bu normal değil. Evliyken de akıl tutulması yaşamışsın ki bitmesi gereken evliliği bitirmemek için uğraşmışsın.
O kadınla da önce ya da sonra ne farkeder olan olmuş? Aldatmış olsa ne geçecek eline gidip kavga mı edeceksin çok saçma. O sebeple buna takılma artık. Kendi yoluna bak. 28 yaş genç. Çocuğunla seni sevecek düzgün birini bulursun sende. Tabi önce kendine zaman ver hayatına bak. Ama eski eşine karşı olan saplantından kurtul!
Sana acil tavsiyem budur. Sosyal medyada bakma sadece çocuk için muhattap ol ve özel hayatına karışma umrunda olmasın. Mutlu ol hayatın tadını çıkar onlar düşünsün arkandan. Gerekirse destek al çünkü normal bi ruh halinde değilsin. O adamı boşver. Boşvermezsen mutlu olamazsın.

Ben esinizinde sizin gibi oldugunu düşünüyorum. Begenmiyorsa evlenmeseymis. 2 sene 4 aydir ayrisiniz, hayatina birinin girmesinden normal bisey yok. Sizin coktan onunuze bakmis olmaniz gerekirdi. Diger kadina soylediginiz seyler cok cirkin. Ortada kaba saba bir adam varsa o eski esiniz, sizde ne dediginizin farkında değilsiniz esiniz bu konuda hakli

Şu belirttiğim kısım hakkında yorum yapıcam.

Pardon da annesi hastaymış tabi ki kızı olarak doğurup bu yaşa getiren annesinin yanında olacak? Eşinin ailesine gidip biblo gibi oturmaktan daha değerli bence.
Eşi insan olsaydı arayıp geçmiş olsun derdi. Böyle davranmazdı. Nası yargılıyosunuz insanları pes!

Bu konu yazıldığı gibi değildir.
Konu sahibinin, annesi ile damadı arasında muhakkak sorun ve tartışma olmuştur adamda aramamış gitmemiştir.
Annesi emin olun hastanelik hasta değildir.
Konu sahibi baştan sona hatalı.

Herşey hersey hersey sorun konu da…

İstedigim yorumu hakaret olmadan yazarim, pesss derken isine yorumum gelmediyse okur gecersin bu kadar basit…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…