Daha yeni boşanmıştık

Siz gurursuz bir kadınsınız diye karşı tarafı da mı öyle zannediyorsunuz? Adama helal olsun cidden. Mutsuz evliliği bebek için sürdürmemiş. Bebeği de görüyormuş. Çocuğu için bok gibi evliliklere katlandığını iddia eden kadınlara örnek olsun.

Daha fazls gururunuzun üzerinde tepinmeyin sizde.

ya allah aşkına evliyken bi falsosunu bulamamışsın boşanınca ister çirkinle ister kendinden büyükle olur farkedermi kendini küçük düşürmekten başka bi işe yaramamış mesaj ayrıca bence kadınada haksızlık ediyosun evliyken beraber değil gayet normal boşanmış adam belki oda boşandı hiç evlenmedi görüşmesinde ne sıkıntı var neden kendine bi yol çizmiyosun bu adam seni sevmiyor boşver gitsin dünyada adammı yok seni sevecek biride çıkar elbet

Evdeki eşyaları ve düğün takılarımı ben aldım. Kendime nafaka istemedim ama çocuğum için istediğim miktarı vermedi anlaşamadık orada, mahkeme kararına bıraktı ne derlerse onu veririm dedi. Benim maaşım az onunki benimkinin birkaç katı ona dokunmazdı bile istediğim nafaka sonuçta çocuğa istiyorum. Krediler vardı onları kapatıyordu diye bahane etti beni kötüledi yine. Psikologa gittim iki defa sadece. Psikolog da eşimin narsist olduğunu söyledi. Fakat benim fevri çıkışlarımı engelleyemediğim için ben de suçluyum. Bundan sonrasına bakacağım artık. Çocuğuma odaklanacağım. Yine aşık olacağımı pek sanmıyorum ama kısmet tabi.

Çocuğuma hissettirmemek için elimden geleni yapıyorum. İlerde arkadaşları babalrıyla gezerken o gezemeyecek diye üzülüyorum ve benim de suçum var. O yüzden elimden geldiğince mutlu etmeye çalışıyorum evladımı.

Yakalayamadım da belki vardı gizledi. Belki iş yerinde fingirdeşti insanlarla. Kadın bekarmış hiç evlenmemiş bildiğim kadarıyla. Orada çalıştıkları zamanlar boşanma aşamasının başlarındaydık. Kadından yüz bulunca bu kadar ileri gitti daha da soğuk oldu bana karşı diye düşünüyorum. Öyle olsa da olmasa da bu saatten sonra önemi kalmadı elbette. Zaten beni hiç bu kadar sevmemiş o canımı acıtıyor sanırım. Ben de yeniden sevebilir miyim bilmiyorum.

Nasıl yani iki seans terapiye gittiniz ve eşinize narsist diye tani koydu, acilen o psikologu bırakın

Nasıl yani iki seans terapiye gittiniz ve eşinize narsist diye tani koydu, acilen o psikologu bırakın
Evet anlattım o sıra yaşadığımız birkaç sorunu da söyledim. Eşimin bana karşı genel tavrını üslubunu anlattım narsist olduğunu söyledi. Benim de fevri çıkışlarımı söyledi. Sonra gitmedim fırsat da bulamadım.

Benim eski eşim biz evliyken tanıştığı iş arkadaşı ile beraber şu an, mutlu mesut olsunlar duyunca hiçbir şey hissetmedim aaa mutlu olsunlar dedim bu kadar.

Benim erkek arkadaşım da evlenip ayrılmış eski eşi şimdi benim için sizin bu söylediklerinizi dese onu var ya ne yaparım ben size hiç söylemeyeyim

Kudurun gidin köşede ağlayın. Sümük gibi adama yapışan sizsiniz. Sizden kurtulmuş hayatına bakıyor iyi de yapıyor yazık size.

Esim her sinirlendiginde bas bas bagirsa, sadece tek bu sebepten bosanirim. Ne yapip edin ofke kontrolunuzu saglamayi ogrenin bu sekilde kimse sizi cekmez, cekmesin de zaten. Bagirmadan da iletisim kuruluyor. Hepimiz sinirleniyoruz, herkes birine her sinirlendiginde bagirsin dunya nasil bir yer oluyor bakalim ?

Adamın narsistliğine gelene kadar sizin en başta tonla sıkıntınız var, psikologunuza dürüst olun, bu şekilde bir yol alamazsınız.

Cuk oturmuş , öpüyorum

Tedavi olun...

Adam sana zerre kadar değer vermemişki boşanmışsın artık evlilikte hergün kavga gürültü sizi sevmemiş adam seven insan eşine değer verir hala neye uğraşıyorsun onu anlayamadim valla sal gitsin hayatına bak boşa kürek sallama

Zaten gitmeyin kimse uzaktan bu şekilde tanı koyamaz. Psikolog olduğuna emin misiniz?

Zaten gitmeyin kimse uzaktan bu şekilde tanı koyamaz. Psikolog olduğuna emin misiniz?
Benden önce eşim de başka bir psikologa gitmişti, iyi bence sen de git demişti ama yer bulamamıştım bir türlü. Bu kadına gitmiştim sonra aynı yerdelerdi. Bir daha gitmedim, sonrasında da fırsat olmadı başka birine gitmeye.

Haklısınız tanımadan bilmeden laf etmemem lazımdı sinirle yazdım öyle. Çevremde oluyor bazen yaşıtım bekarlar negatif yorum yapıyor. Birisi evlenmek istiyordu evlenemiyordu çünkü sürekli sevgilim olsun artık diyordu. Hep haset ettiğini düşünüyordum çünkü negatif yorumları ya da alaylı konuşmaları oluyordu. Bana demiyordu başkalarına diyordu ama anlıyordum bana ve evliliğime laf ediyordu başkasını örnek göstererek. Sanki o kadın da öyle yapmış gibi davrandım psikolojim bozuldu iyice haksızlık ettim

grooming deniyor. küçük yaştaymışsınız zaten sizi resmen büyütmüş, korumuş kollamış, ailesine sokmuş, ailenizden görmediğinizi onun ailesinden görüp güvende hissetmiş, benliğinizi onunla bağdaştırarak karakterinizi geliştirmişsiniz.
bunun bir aşamasında eleman denk olmadığınızı fark etmiş ve ayak sürmeye başlamış.
ama her ne hikmetse takıydı, düğündü, çeyizdi zarttı zurttu konularında olduğu gibi ayak sürmeye başlayan ya da yakınan tüm bu erkekler aslında eleştirdikleri kadınlarla bir şekilde evleniyor. evlenmek işteş bir eylemdir arkadaşlar, hamileyim evlenmezsek babam öldürecek stili türk filmi kurgusu girmedi ise yetişkin birinin iki kişilik bir işe girmesinde sadece kadına vurmanızı ben anlayamıyorum.
siz hala daha ne kadar mağdur olduğunuzu defalarca anlatıyorsunuz. çünkü travma sahibi olmuş, bir şekilde evlilik öncesinde ve hatta sonrasında hem kendi aileniz hem de eşiniz tarafından duygusal olarak ihmal edilmişsiniz. başlığınız altında insanlar size yol yordam gösteriyor ama siz bunları göremiyorsunuz.
çünkü yeniden başlamak çok zor geliyor o nedenle kibritçi kız gibi davranıyorsunuz. bir aşamada eleman sizden vazgeçmiş. siz ise bir şeyler düzelir diyerek beklemişsiniz, yeri gelmiş blöf yapmışsınız ama olmamış. bu noktada bence iyi ki de olmamış.
çünkü bağımlı bir kişilik geliştirmişsiniz ve bu eleman gitmeseydi, siz sefil bir hayat yaşayıp onun kölesi olarak hayatınıza devam edecek benliğinizin esamesi okunmayacak, çocuğunuzu da yanlış yetiştirecek, seneler sonra ise yapabildiğiniz tek şey ne kadar sevilmediğinizi durakta birlikte otobüs beklediğiniz kişiye bile anlatmayı istemek olacaktı. kendinizden vazgeçmenizi isteyen hiçbir şey sizin için iyi değildir.
farkında olmadan çok doğru bir blöf sergilediğinizi düşünüyorum. mucizevi bir kurtuluş keşke olsa ama olmayacak, konfor alanından ve senelerdir başkasına verdiğiniz o öncelik nedeniyle azalan özgüveninizin çıkmanız sancılı olacak ancak kendinize tekrar güvenebildiğiniz zaman her şey çok güzel olacak.
ancak, sizin ve elemanın hatası olan bu sevgisiz evliliğin faturasını, resmen boşanmış olan eşinizin birlikte olduğu kadınların yaşı ya da görünüşü üzerinden çıkarmaya çalışmak ve iyi hissetmeyi bu yollarla sağlamak iyi değil. size de yakışmıyor.
gün gelecek birini seveceksiniz o zaman birileri de sizin için boşanmış çocuklu ve 30+ yaşında bilmemne görünüşlü diyecek olursa ne hissedeceğinizi düşünün ve cümleleri ona göre kurun bence.

buna ek olarak, abi, nasıl zehirli bıçak gibi yorumlar yazıyorsunuz, gerçekten her şeyin bir sınırı olmalı. başlık sahibinin içinde bulunduğu psikoloji belli, manipülatif de davranıyor olabilir, diğer kadın için söyledikleri de rahatsız edici ama ne bileyim. yere düşen adama 30 kişi girişmiş gibi hissettim okurken.
yaradanım bir kısmınızın eline düşürmesin inşallah:)

Sizi ve şüphelerinizi anlıyorum ama ayrılık 1 defa gerçekleşmiş 1 defa yara almışsınız. Şimdi 2 yol var ya bir an önce iyileşip yolunuza bakacaksınız eminimki yine seveceksiniz yada kafayı ex kocaya takıp zamanınızı güzelliğinizi gençliğinizi ve psikolojinizi heba edeceksiniz. EMDR terapisi öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…