Daha yeni boşanmıştık

Birlikte yaşadınız demek ki çok iyi biliyosunuz :) Bu kızın hatası ısrarla adamı bırakmamak, hata üstüne hata yapmak saplantılı aşk örneği. Çok sevmiş adamın kötü olduğuna inanmak istememiş. Yoksa adam da normal değil. Tamamen kıza yüklenmek vicdansızlık bence belli ki zor dönemden geçiyo biraz hassasiyet bence. Neticede insanız kadınız değil mi hemcinsimizi bu kadar gömmek neden? Aldatmamış bir şey yapmamış.

Size yorum yapmayın demedim yorumunuza cevap verdim hakaret etmeden istediğim yoruma cevap yazarım beğenmezseniz cevap vermezsiniz olur biter.

Ben de hastanelik olduğunu düşünmüyorum, beli agriyomusta kurban etini nasi kesicekmis, ama illa kocasinin evine de gitmek zorunda değil, kocanin ki aileyse kadininki de aile. Bunun disinda bastan sona yanlis bir evlilik, kadin da adama saplantı yapmis bence

Ya sizin gibileri anlamak gercekten güç.

Konu sahibi baştan sona bana göre hatalı..

Elestiriyorsun cevap yazıyorum beğenmediysen oku geç diyorum.

Tekrar cevap yazıp sonuna da benim yazdığımı bana geçiriyor aklınca.

Çin malı ucuz oyuncaklar gibi olmasan mesela dimi…

Tabi ki haklısınız.
Ama kurban bayramı, et, hastalık bence yazdığı gibi değil.
Adam en baştan evliliğe beni zorladın demiş sinyali vermiş konu sahibi de uzattıkça evliliği uzatıp birde çocuk yapmış.

Noldu hakarete başladınız beğenmeyince.. :) neyse sizin seviyenize düşmek istemiyorum iyi geceler

Bir ilişkideki en kötü şey aldatmak değil bana göre.

Kendinizi sevmediğiniz biri ile hergün yatağa girerken hayal edin. Nasıl bir kapan olduğunu hissedin. Hergün ayrı bir azap gibi.

Bir ilişkideki en kötü şey aldatmak değil bana göre.

Kendinizi sevmediğiniz biri ile hergün yatağa girerken hayal edin. Nasıl bir kapan olduğunu hissedin. Hergün ayrı bir azap gibi.

Bencede berbat. Ben yapamam mesela sevilmediğim yerde duramam.. ama bu kızcağız akıl tutulması mı yaşamış ne olmuş saplantı haline getirmiş adamı gerçekten çok üzüldüm. Bir an önce toparlanması gerek. Hem de acilen.

Noldu hakarete başladınız beğenmeyince.. :) neyse sizin seviyenize düşmek istemiyorum iyi geceler
Gerçekten sorunlusunuz hayır yorum yazan eleştiren sizsiniz, benimde parmaklarım armut toplamayacak heralde…
Birde üzerine seviyeme düşmeyecekmiş. :)

Ah canım benim yorumumun kucağına oturdun ama.

Seviye dediğin yorum yazana göre değişir..

Sana da iyi geceler…

Teşekkür ederim anladığınız için. İşte ben de öyle dşündüm kadın vaktinde yüz verdi belki o da cesaretlendi iyice. İlk davamız anlaşmalı boşanmaydı. Boşanmayınca iş yerinde rezil oldum demişti. Millete ne benim yuvam yıkılıyor sen ne düşünüyorsun diye bağırmıştım. Belki de buna sinirlendi bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi geçmişte kaldı artık hiçbir şey giden zamanımı geri vermeyecek.
Sizin adınıza da üzüldüm. Ayrıca bir ay sonra hemen evlenmek ne demek yangından mal mı kaçırıyorlar

Evet çalışıyorum çok şükür. Öyle yapacağım elimden geldiğince artık çocuğuma faydalı olmaya çalışacağım. Başka türlü olmuyor. Aslında çok boşanmış insan var akrabalarımda da hatta benim evliliğimi hep örnek gösterirlerdi eşimi severlerdi. Şimdi sanki hepsine rezil olmuş gibi hissediyorum. Çok saçma ama dedikodum dönüyor biliyorum bu da beni geriyor

Benim ilk esimde bosanma icin avukata vekalet vermis miydik hatırlamıyorum çünkü adli tatil girdi araya ama ayri yasamaya başlamıştık. O arada daha benle evliyken, ayni evde yasiyoken tanıştığı bi kizla evlendi sonra. Ama benim hic umurumda olmadi, çünkü bitirip giden,, bosanmayi isteyen bendim. O kızla olmasi, baskasiyla olmasi farktmiyodu benim icin. Bi de burda resmi olarak bosanmadan, ama mahkeme sürecinde hayatina birini alanlari genelde sucluyolar. Ben ona da katılmıyorum, evimi ayirmisim, mahkemelik olmusum, bi imza bağlamıyor beni kimse kusura bakmasin. Ônemli olan kalben bağlı olup olmamak. Sevmedigim bosanicagim adam bana sadik kalsa ne kalmasa ne. Sizde ki sıkıntı siz bu adami hala sevoyusunuz bence.

Daha önce tartışma çıktı ama eşim çıkardı tartışmayı. Ben annemle telefonda konuşurken eve aldığımız bir beyaz eşyayı konuşuyordum fiyatını sordu söyledim. Biraz pahalı gelmişti. Gitmiş yengeme söylemiş, yengemler de laf çevirmiş arkamdan. Onunla evlenmese bulamazdı böyle eşya falan. Sonra annem bana söyledi bunu, eşim de duyunca dedikodu çıkarıyor her şeyi yetiştiriyor hep dedi kavga etti annemle. Sonra ben ağlayınca annenle ben görüşmek istemiyorum sen naparsan yap dedi. Kızıyım sonuçta aldığım bir eşyadan bahsettim nesi var bunun bu kadar kavga edecek anlamıyorum

Neden sürekli bağırdığınızı da anlamadım. Yani eşimi bir kenara bırakın, hayatımda hiç birine bağırdığımı hatırlamıyorum.

Kadın yüzünden boşanmadınız, adam sizi sevmedigi için bosandiniz. Bunu idrak ettiğiniz gün huzura kavuşacaksınız

Siz bosanmissiniz başka bir kadınla görüşmesi gayet doğal. Ayrica bi kadin 30 yaşına kadar evlenmeyince evli adami ayartti cümlesi çok çirkin. Adami rahat birakin.siz hatayi mutsuz kavga gürültü olan bir evlilige çocuk yaparak yapmissiniz zaten. Çocuk evliliği kurtarmaz aksine olan çocuğa olur

Şimdi bu olayda ortalığı karıştıran anneniz gibi.Yengenize söylemiş.Dedikodu çıkınca size söylemiş veya siz eşinize söylemişsiniz.Anneniz yengenizin huyunu biliyordur.Yani eşinizin dediği gibi ortalığı karıştırmış anneniz.

Neden sürekli bağırdığınızı da anlamadım. Yani eşimi bir kenara bırakın, hayatımda hiç birine bağırdığımı hatırlamıyorum.

Çabuk sinirleniyorum ve istemsiz bağırmaya başlıyorum beni anlamıyor diye. Saçma sapan rezil oldum diyor o an onun iş arkadaşlarının ne düşündüğü önemli değil ama o ona takılıyor diye çok sinirlenmiştim.

Eşiniz nerden duydu?Annenizden mi?

Teyzemlere gitmiştik orada eşim kuzenimle konuşuyordu. O sırada ben de annemle teyzemle konuşuyordum. Sonra söyledi. Eşim o arada duymuş. Eve gelince kavga etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…