Daha yeni boşanmıştık

Peki nafaka, mal paylaşımı nasıl oldu? Hayatınıza devam edecek standarta sahip misiniz şu an? Çocuğunuz için somut bir şeyler yapıyor musunuz ikinizde. Bence önemli olan bu şu an. Kendinizi geliştirecek şeyler yapıyor musunuz? Kendinize yeni bir yol çizebilecek gücü bulamıyorsanız, ayıp değil psikolojik yardım alın ve devam edin hayatınıza. Bir de tek erkek eski eş değil. Sizi çok seven biri neden çıkmasın karşınıza?

Yüreğim dayanmadı okumaya . Çok kötü bir insanmış bu adam. Kurban Bayramı meselesinden sonra okuyamadım. Siz sadaka versenize ondan kurtuldugunuz için, kurban kessenize. Bosverin milletin ne düşündüğünü. İnanın onun ne pislik olduğunu çevrede anlamıştır. Kendinize bir dünya kurmaya çalışın, aşırı acele etmeden , telassiz olun ama. Yoksa yine sorunlu bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. İmkanınız varsa terapi alın ama kimseye demeyin . İmkan yoksa da youtubedan vs ayrılık sonrası toparlanma ile ilgili videolar izleyin . Sizden ayrılmadan önce onu gözüne kestirmemis olabilir, siz kendinizin arkasından iş çevrilmiş gibi hissedip atlatamazsiniz m belki sonradan gelişti. Ben sizin yerinizde olsam o kadına acirdim . Belki haberi bile yok adam nasıl biri .

Kusura bakmayın biraz ağır yazacağım ama birinin gerçekleri söylemesi lazım. Siz eşinizi gerçek manada hiç sevmemiş siniz yazdığınız her satırda hiçbir sevgi kırıntısı hissedilmiyor sadece anladığım kadarıyla ile sosyal ve ekonomik ve manevi açıdan zor bir hayatınız varmış ve eşinizi bu durumdan kurtulmak için çıkış bileti gibi görüp hedefe odaklanmış ve adamı bir şekilde psikolojik baskı ile evliliğe ikna etmişsiniz( adamda da hata var sizin manipülasyonunuza kanıp evliliğe evet dememeliydi) Ailenizde sizde eşinizin görgü ve kültür seviyesinin çok altındasınız anladığım kadarıyla ile( annenizin sizin malınızın fiyatı ile hava atma çabaları, ailenizin sürekli eşinize piyango muamelesi yapması, sizin gerek giyim gerekse tavır olarak yakışıksız hareketleriniz ve sürekli eşinizi sanki hava atılacak ve etrafın onun karısı olduğunuz için sizi kıskandığını düşünmeniz bunu gösteriyor. ) Kaldı ki evlenmeden evvel stajda bile ailevi durumunuzu evlenmek için bahane edip evlendikten sonra aileci olup eşinizi söz verdiğiniz halde çok da hayati olmayan annenizin belki ağrısı için ailesine karşı mahçup etmeniz, evlendikten sonra her kavgada bağırıp çağırıp adamı rezil etmeniz falan eşinizin sizin asıl niyetinizi fark etmesini sağlamış bana kalırsa. Kimse kendisine sadece fırsat gözü ile bakan biri ile evli kalmak istemez. Evliliğinizde bir sürü sorun olmasına ve eşinizin sizi eş olarak artık benimsememesine rağmen sırf rahat yaşam standartlarınız elinizden gitmesin adam boşanamasın diye bir de çocuk yapmış ve çocuğu koz olarak bol bol kullanmışsınız. Bir anne olarak evladınıza reva gördüğünüz hayatı ve hala daha onun üzerinden eski kocanızı yönetmeye çabalamanızı asla onaylamıyorum. Bu kafa ile giderseniz adam sırf sizle muhattap olmamak için evladından da uzaklaşacak. Eski eşinizin evladınıza düşkün olup ilgilendiğini söylüyorsunuz, çocuğunuzun söylediğiniz gibi yeni yaşantınıza yük olduğunu düşünüyorsanız velayetini babaya bırakabilirsiniz. Bence artık gerçekleri kabullenin siz bu adamı gerçek manada hiç sevmemişsiniz, adamın arkasından aşık olup kaybeden bir kadın gibi değilde sanki maddi manevi rahat yaşama fırsatını kaçıran biri gibi konuşuyorsunuz. Eminim eşinizde sizin ve ailenizin gözündeki yerini fark ettiği için sizi artık istememiş ve boşanmış. Gerçekleri kabullenin hatalı tercih ve kararlarınız nedeni ile hayatınızı iyice arap saçına çevirmişsiniz. Artık sorumluluk sahibi genç bir kadın ve anne gibi davrananın.

Ben ne sizin ne de adamın evlenmekteki amacı,motivasyonu neydi anlayamadım. Hadi siz seviyormuşsunuz da adamın sevmediği bariz belli. Neden evlenmiş ki. Çok garip kafalar cidden çözemedim. Ama perşembenin gelişi çarşambadan belli olur demişler. Hata üstüne hata yapmışsınız evlenip üstüne birde çocuk yaparak.

O kadınada bilenmeyin 2 yıldır ayrı yaşıyormuşsunuz,resmi olarakta 4 ay önce ayrılmışsınız. Ortada bir yuva yokmuş zaten.

Annenizin kurban eti mi önemli mi eşiniz mi mi?? Hkskaja kocaci kız seni. Annesi hastaymış ve yapamamis hani bir insan evladınin görevi ailesine destek olmaktır?? Bu kafa yapısı da çok başka

Siz ahlak bekçisi ve evlilik polisi misiniz? Yetiştireceğiz evlatlarin zihniyetine de sizin yetişme zihniyetinde de çok yazik cidden. Evlat diye buyutuyorsun böyle biri oluyor

Siz ahlak bekçisi ve evlilik polisi misiniz? Yetiştireceğiz evlatlarin zihniyetine de sizin yetişme zihniyetinde de çok yazik cidden. Evlat diye buyutuyorsun böyle biri oluyor
İster bekci olurum ister ahlak polisi, istedigim zihniyeti yaşarım.

Sanane benim çocuklarımdan, zurnanın son deligi gibi çıkmış çocukları işin icine katarak yorum yapıyor.

Asıl pis, iğrenç, kalbi çirkeş suyuna bulanarak yorum yapan sensin.

Cocuklar ne alaka yorum yazacaksan muhattabın kimse ona yaz.

Seni cok iyi yetistirmisler cocuklara kusacak kadar iğrençsin…

Şu platformda konuyu evlatlara getirecek zihniyet sen gibi olacağıma varya tas olmayi tercih ederim.

Herkes birbirini elestirir hic sorun degil, konuyu cocuklara kalbi pis insanlar getirir.

Bir daha da benimle sakin yazisma…

Terbiyesiz.

Annenizin kurban eti mi önemli mi eşiniz mi mi?? Hkskaja kocaci kız seni. Annesi hastaymış ve yapamamis hani bir insan evladınin görevi ailesine destek olmaktır?? Bu kafa yapısı da çok başka
Sanane sanane sanane sen kendi igrenc kalbine bak cocuklara laf edecek kadar kötü bi kalp…

Hanımefendi iyi okur musunuz? Çocuklarınıza laf edilmiş gibi dram yaratmayın. 'zihniyet'den bahsettim hani düşünce tarzınız?? Hani annesine değilde kocasına koşacak gibi yaptığınız yorumun düşünce tarzınızdan? Çocuklara hakaret ve kötü söz asla yok ortada dram yaratıp cirkeflesmeyin.

Sen kalbi kötü bi insansın.
Siz kimsiniz dram yaratayım.
Terbiyesizsin… Bana ve evlatlarımın zihniyetine.
İyi okudum ben sen merak etme.
Bana yaz evlatlardan sanane be sanane.
Hala iyi oku diyor.

Aman bırakın Allah aşkına akrabalarınızı..
Tutturmuşsunuz bir akraba..
Akraba nedir yahu düğünden düğüne göreceğiniz insanlar bu kadar hayatınızın içinde olmalarına izin vermeyin.
Siz kendinizi geliştirmeye çalışmalısınız.
Kitap okuyun, gezilere katılın..
Tiyatroya falan gidin.
Bir de kesinlikle destek alın fena halde takıntı yapıyorsunuz bazı şeyleri.

Sen kalbi kötü bi insansın.
Siz kimsiniz dram yaratayım.
Terbiyesizsin… Bana ve evlatlarımın zihniyetine.
İyi okudum ben sen merak etme.
Bana yaz evlatlardan sanane be sanane.
Hala iyi oku diyor.
Bakaajahaj aynen ben kalbi kötü biriyim annesi hastayken anneniz mi önemli diye yorumlayan sizsiniz sizin ki pamuk gibi hsjsjsjs sizin gibi biriyle muhattap oldugum için kendimden özür dilerimhahhahaa

bosanmissin artik ne yaparsa yapsin eski esinize de gün dogmustur bu msjla hala sizin onu sevdiginizi dusunecek .

1. Yaşadıklarınız için yardım alın
Çarşambanın gelişi salıdan belli imiş zaten
Kavga gürültü hep nişan döneminde
Evlilikte düzeleceğini mi sandınız ?

2. Artık kimle olduğu kimseyi ilgilendirmez
Sizin kimle olacağınız da kimseni ilgilendirmez
Canınınız çok yanlış belli ki
Ama yapacak bir şey yok
Ayrılmışsınız şu saatten sonra mesaj atmanız aşırı yakışıksız olmuş

3. Kendinize gelin
O bitti
Artık yolunuza bakın

Sizin evliliğiniz çoktan bitmiş zaten Allah aşkına. Kendinizi öyle seviyesiz durumlara düşürmüşsünüz ki, adamın haklı olduğu konular var diye düşünüyorum.

Çocuk yapma konusu ise başlı başına bir facia. “Düzelir diye”şeklinde başlayan bir cümleden sonra anladım ki, hak ettiğinizi yaşamışsınız.

Aramak, mesaj atmak sizi iyice itici hale getirmez mi? Ya bir düşünün rica ediyorum.

hanımefendi sizin yuvanız yokmuş zaten, eşiniz bu tavırları baştan yapmış çok yanlış düşünüyorsunuz!

Evet çok pişmanım bu adamdan çocuk yaptığım için. O da aynsını bana söyledi defalarca nereden yaptım çocuk diye. İlerde çocuğuma yansıtmasın yeter bunları.

O çocuga en büyük zararı siz vereceksiniz. Muhakkak ki şu anki dengesizliğinizi, mutsuzluğunuzu hissediyor ve aynalıyor. Zaten fevri ve ani çıkışlarına engel olamayan biri olduğunuzu kendiniz yazmışsınız, kimbilir yıllar içinde o çocuga ne çıkışlarınız olacak. Yazık; mutsuzluğa doğmuş çocuk resmen. Çok üzüldüm zavallıya. Allah yardımcısı olsun.

Acil psikolojik destek almanız lazım bence böyle bir ilişki bitmesin diye uğraşmak bittikten sonrada hala böyle kovalamak hiç normal değil

sürekl
sürekli özür dileyen, sürekli hakaret eden ve pişman olna bir kadın okudum. Allah yardımcınız olsun olmuş bitmiş boşanmışsınız çocugunuz için mutlu olmaya çalışın, sizde kendinize yeni bir hayat kurun.eski hatalarınızdan ders alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…