Daha yeni boşanmıştık

Ortada bir yuva yokmuş önce bunu kabul edin ve kendinize eziyet etmeyin. Siz böyle yaptıkça olan ortadaki masum yavruya olacak. Gerekirse destek alın bende psikolojik olarak buna ihtiyacınız olabilir.

Eski eşinizle bosanmaniz gayet dogru bir karar olmus. Evet eşiniz sorunlu biriymiş ama sizin hareketleriniz de gerçekten garipmis. Hem bosanalim demişsiniz hem de tamam dediğinde sorun cikarmissiniz. Belli ki anlasamiyosunuz bundan sonra artık yetişkin gibi davranın ve eşinizin özel hayatına müdahale etmeyin. Çocuğunuzu dusunuyosaniz aranızda husumet yaratmaktan vazgeçin. Lakin kocanizda eleştirdiği biz tüm hareketleri şuan siz yapiyosunuz. Bu arada okul okumussunuz ama hala cahil cahil laflar ediyosunuz. 28 yaş evlilik için geç kalmış bir yaş degil tam tersine 23 yaş çok erken bir yaş. Kadın kadının kurdu derler, tanımadığınız kadınlar hakkında böyle düşman gibi hareketlerde bulunmanız sizin kalitenizi gösterir. Zihniyetinizi degistirin

sınırda kişilik bozukluğu taniniz var mı ?
yoksa bence bir psikiyatriye gidip konuşun

Allah aşkına susayım okuyayım dedim ortada yuva mı varmış ne yuvası varmış sizi sürekli aşağılayan sevmeyen adamdan çocuk yapmışsınız adam doğumda bile yüzünüze bakmamış isterse travestiyle sevgili olur size ne size ne müge anlı gibi sizin yuvanız yok ki yok eşiniz değil o adam diye bağırmak istiyorum şuan

Kadın 2 yaş büyük benden ben 28 o 30 yaşında. Bu yaşına kadar evlenmeyince evli adamı ayarttı belki de ama kanıtlayamıyorum işte bunu.
Sen erkenden evlendin de ne oldu? Çocuğunla kaldın ortada.
Adam keyif sürerken sen arkalarından stalk yaparsın anca böyle.
Ayrıca ben istemeden de olsa adama hak verdim. Hiçbir şeyini sevmemiş beğenmemiş. Demek ki gerçekten de yakışmıyormuşsun yanına baksana 30'luk hatun yanında olduğuna göre onu yakıştırmış

Olayları tek taraflı dinlemek olmaz. Bakalım adam neler çekti çünkü sende çok tatlı sevimli bi kadın değilsin bu üslubundan bile belli.
Yapacak bir şey yok artık kabullenip hayatına devam edeceksin.

Mutlu son diye buna denir.Eski kocanız sizi eninde sonunda boşamış kurtarmış kendini,sülük gibi yapıştınız olmadı,çocuk projesini araya soktunuz yeni olmadı.
Umarım çok mutlu olurlar eski kocanız ve sevgilisi.Ona çok değer verdiği buradan bile hissediliyor nasıl da aslan kesilmiş siz çirkefleşince.
Erkekler sevince saygı duyunca insan muamelesi yaparlar sevdiğine.Size yapmamış.Eh vardır bi bildiği.

Sizin de üslubunuz hiç hoş değil çocuğunla kaldın ortada nasıl bir cümle konu sahibinin üslubu kötü diye siz de çirkinleşmek zorunda mısınız? Çocuklu boşanan kadınlar ortada mı kalıyor!

Öf hayır ya. Normalde tabii ki de o şekilde konuşmam ama konu sahibinin hakettiği üslup o. Duyar kasmaya yer aramayın lütfen çocuklu bekar hanımlara laf söyleyecek en son kişi bile değilim.

Burdan bakınca tek yapmanız gereken yeni çifti rahat bırakmanız gibi görünüyor. Terapi alın spor yapın işe başlayın kursa gidin ne yaparsanız yapın kendinize ve çocuğunuza odaklanıp eski kocanız ve eşini rahat bırakın..

Evlenmeden önce ilişkiniz zaten iyi değilmiş, bunun uzerine evlenip bide çocuk dünyaya getirmişsiniz. Kiyafet seçimleriniz, insan icinde hal ve tavirlariniz hep rahatsız etmiş eşinizi, defalarca kötü üsluplarla uyarmış hala aynı şekilde ikinizde değişmeden devam etmişsiniz. En sonunda adam sizden ayrılmış.
Evlenip ayrıldı diye kimseyle birlikte olmayacakmı sandınız eski eşinizi. Kadın hakkındaki üslubunuz çok çirkin buda eşinizin evlilik dönemlerindeki şikayetlerinin haklı olduğunu gösteriyor.
Resmî olarak yeni bitsede sizin evliliğiniz biteli yıllar olmuş zaten. Adamı rahat bırakın

Son düzenleme:

Belki de o kadın yüzünden benim yuvam dağıldı
Yeminle eşinize üzüldüm.Hep sizin ittirmenizle yürümüş ilişki.Hayatta size geri dönmez.Yolunuza bakın.
Boşandıktan sonra istediğiyle birlikte olur.Sizi ilgilendirmez.Bir de utanmadan kadını b..klamışsınız.Sanki öncesinde mükemmel evliliğiniz varmış gibi.
Eşiniz şeker dağıtsa bari.Zor kurtulmuş.Gazası mübarek olsun.

Robot olduğunuzu zanneden eski eşinizle şuan sevgili olan kadına üzülmek yerine kıskanıp takıntı davranışlar mı sergiliyorsunuz?pes.

Anlamadım desem
Diğer kadına üzülmek yerine kıskanıp takıntı mı yapıyorsunuz diye sordunuz ya.ben de diyorum ki konu sahibinin eski kocasının yeni sevgilisinin üzülecek bir tarafı yok,adam ona gayet iyi davranıyordur değer veriyordur asla evliliğinde yaptığı hataları yapmaz.
ben mi yanlış anladım ve yorumladım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…