Daha yeni boşanmıştık

Evet adamlar kesinlikle karşısındaki kadına göre şekilleniyolar. Bence bu ilişkisinde kadının bir dediğini iki etmiyodur zaten toz bile kondurmamış.

Yorumunuzu şimdi anlayabildim .
Adam 5 para etmez biri eski eşine böyle davranan sevgilisine göz boyama yapacaktır diye düşünüyorum.Çok seven adam rolünden komut veren tiplemeye geçişi çok uzun sürmez

Seni çok iyi anlıyorum. Çok üzgün ve sinirlisin. Saldıracak sinirini boşaltacak yer arıyorsun. Ama yanlış yoldasın. Bunları yapman seni daha aşağıya çekeceği gibi o adamı da iyice havaya sokar. Sana hiç değer vermemiş hiç. Sen bunlara fazlaca katlanıp çocuk yapmışsın bir de. Sonunda neyse ki o boşanma davasını açmış ve seni kurtarmış. İnsanlar 7 kat ele bile böyle kaba davranmaz. Hele ki hamile ve lohusa birine. Artık kendine değer verme zamanı.
Ben de 2 çocuğumla boşandım. Arada bir bakınıyorum hesabına sosyal medyaya. Birileriyle görüştüğünü anlayınca o haftam üzüntü ve hasta olmayla geçiyor. Halbuki gelse yalvarsa barışmam. Sanırım kötü olduğunu rezil olduğunu görmek istiyorum ki bu da yanlış.
Bir de ben 10 yolluk evliliğin yarısında hep değer gördüm. Diğer yarısında değer görmedim ama saygı duydu. Asla bana senin eşin gibi davranamazdı hala da davranamaz. O nedenle artık evladınla kendine güzel bir yol çiz. O da Allah’a havale. Ben öyle yapıyorum.

30 yaşına kadar evlenemeyince ne oluyor muşşşşşşşşş.... Ne kadar çirkin bir düşünce midem bulandı.... Adamı taciz etmeyin karışmaya hakkınız yok bayan

Şaka gibi konu.
Başından beri istenmediğiniz,sevilmediğiniz bir ilişkiyi onca rezilliğe rağmen evlilige taşıyın.
Düzelir diye çocuk yapın.
2 yıl ayrılık süreci,4 ay boşanma sonrası, adam hayatına istediğini alır.
Daha önce tanışmalarida sizi ilgilendirmez artık.
Kimse sizin yuvanizi yikmamis çünkü gerçek anlamda bir yuvaniz olmamış zaten.
Çocuğunuza,işinize gücünüze odaklanın artık.

Son düzenleme:
Yok ne tek tarafı, çift taraflı okuduk tam olarak. Adam istemedikçe her yolu zorlamış.

Sizin hic yuvaniz olmamis hicte sevilmemissiniz bisanmissiniz hala sacmaliklar pesindesiniz yuzsuz yuzsuz adama mesaj atmalar falan size ne siz zaten size insan gibi davranmayan biriyle zorla evlenip ustune cocuk yapmissiniz ya iyimisiniz sakamisiniz zorlaya zorlaya bukadar olur iste su anda derdiniz ney onuda anlamadim zaten

Ayse olmasa Fatma olucakti adamin hayatinda. Önemli olan seni sevmiyor sevmemis, zorla neyi degistiriceksin ki?

İlk defa buraya açılan bir konuda erkeğe üzüldüm.

Adamın da üzülünecek tarafı yok. Bu kadar kavga dövüşe rağmen; önce evlilik, sonra çocuk yapılmış.

Adam, madem kadını ve toplum içindeki hareketlerini beğenmiyordu neden evlenmiş.

Nikah masasında 2 evet cevabı gerekiyor. Çocukta tek başına olmuyor.

Konu sahibi kanatsız melek olmayabilir. Ancak adam da masum değil. Anlaşamayan 2 yetişkin , bir de bile isteye bu dünyaya 1 çocuk getirmiş.

Bile bile lades. Atlaya atlaya okudum. Adam sizi istememiş zaten. Evliyken ilişki yaşmamışlar ki Neden midesi kaldırmasın. Adam önüne bakıyor aynını sizde yapın ve bence terapi alın bi sürw sağlıklı düşünmemişsiniz hiç

Aboo sen de fena değilsin.
Bizim şirkette abi dediğimiz biri boşanır boşanmaz bize yazmaya başlamıştı aklıma o geldi. Seni anlıyorum, ya evliyken o kadınla görüştüyse diye kurup kendi canını yakıyorsun ama öyleyse bile ağırlığını bozma artık. Adamın gözünden düşmüşsün, senle geçim de zor. Belki eski eşin sana göre biri değildi o yüzden geçinemediniz. Kendi yoluna bak artık

Ben adam melek mi dedim ? İ
İkisinden birine üzüleceksem adama üzülürüm bu da benim fikrim sen alıntılayip cevap verince ikna olmadim yani

Çok yorucu ve tuhafsın.
Anlamaya çalışıyorum, tamam hadi yaşadıkların kolay değil ama kadın bu yaşına (yaşında ne var asla anlamadim) kadar evlenememiş de, adamın üstüne atlamış da, içini rahatlatmak için seviyeyi yerlere indiriyorsun. Sağlıklı bi psikolojide değilsin, bence kendi iyiliğin için destek almalısın, takibi bırakmalı ve eski eşinle de çocuk dışı konularda asla muhatap olmamalısın.
Düzelmez artık bu iş, boşuna harcama senelerini.
Adam dönse senin kabul etmemen lazım, gözünde bu kadar yorucu, boğucu, onu bekleyen aciz bi imaj çizme bir de.

Sürekli demagoji yapıyorsun, farkında mısın?
Mutlu olmak istedim, mutlu bi "yuvam" olsun istedim, beni zaten yakistiramadiniz, beni hep asagiladiniz, ailem kötüydü vs vs.. Adam çingene demiş, sürekli eleştirmiş, azarlamis, bozmuş, nasıl sevdiğini düşündün mesela? Göre göre devam etmişsin, hâlâ da peşindesin, ister kabul et ister etme, ne umuyorsun gerçekten? Lütfen kendini daha fazla aşağı duruma düşürme ya, herkes senin iyiliğine konuşuyor, mesafeni koy dik dur hayatına odaklan. Yapabilir misin, bilmiyorum, çünkü psikolojiden de ziyade senin karakterin de böyle belli ki.

Keşke hikayeyi eski eşinizden de dinleme imkanımız olsa. Hoş bu açıdan bile kurtulan taraf oymuş gibi görünüyor ama neyse. Eşiniz değil eski eşiniz. Bunu düzenli şekilde yüksek sesle tekrar etmenizi öneririm.

Şurayı okuyana kadar gerçekten Allah'ın cezasi adam demiştim. Ama böyle bı kafada olan bı kadınla hayat geçirmenin ne olduğunu tahmin etmek zor olmamalı. Kıskanç ve ozguvensizsiniz. Yaşadığınız her şeye üzgünüm umarım kolay atlatirsiniz fakat insanlar evlenmiş bosanmis birileriyle birlikte olabilir tercih meselesi. Ayrıca 30 yaşına kadar evlenmemiş sizin gibi erkenden koca diye kucağa atlamamista nolmus değil mi :)

Sizin mideniz nasıl kaldırdı peki sizi sevmeyen istemeyen birinden çocuk yapmayı ayrıca yine olmamış değil mi demek ki çocuk bir yatırım aracı değilmiş, demek ki çocuk kimseyi kendinize bağlamak için kullanacağınız bir yöntem de değilmiş..
Baya kanlı canlı masum bir şey o ya…
Çocukları kullanmayın artık yeter…
Bari bundan sonra biraz seviyeli biraz ağır olun adamı rahat bırakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…