Daha yeni boşanmıştık

Kendine bunu yapmayı bırak. Meseleyi kişiselleştirme boşuna. Herkes herkesle mutlu olur diye bir şey yok. Sizinle olmamış onunla mutlu olur. Eski eş sizi sevmemiş, ondan daha iyisi sizi sevip, başında taşıyabilir. Uyum denen bir şey var. Öyle olmasa ilk sevgiliyle evlenirdik. Zorlamayın şu erkekleri sevsin diye.

Valla o kadına gelene kadar yazdıklarınıza bakılırsa ortada bir yuva yokmuş zaten. Rezillikler içerisinde bi hayat varmış.

Düşünce tarzınıza üsluba bakılacak olursa , belki de toplumda nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen bir kadındınız. Net çizgilerle hiç yaklaşmamış eski eşiniz . Bence eş haklı olabilir .
Çocuğunuza üzüldüm . Koca boşamasin diye yapmadığınız şey kalmamış ama keşke çocuk yapmasaydınız .

Sizde duygu kırıntıları kalmış, yaptıklarının karşılığını veremediğiniz için de hırslısınız. Size tavsiyem keskin sirke küpüne zarar verir. Kendi hayatınıza bakın boşanmışsınız. İsterse üzerinden bir ay geçsin artık sizi alakadar etmez. Bana ne demeyi öğrenin. Zamana bırakın biraz.

Elin sevgilisi olan adamını rahat mı bıraksanız artık?

Bir de çocuğum için boşanmadan feragat ettim vesaire lafları hiç inandırıcı değil. Şu hikayede çocuğu en az düşünen sizsiniz. Çocuğunuzun bakımıyla, mutluluğuyla ilgilenmek yerine onu habire kavga ortamlarına sokmuşsunuz. Şimdi de yine onunla ilgilenmek yerine stalk peşindesiniz.

Hiçbir zaman size dönmeyecek. Zaten hiç sevmemiş. Bunu kabullenmelisiniz acilen.

Yuvanız yokmuş ki, siz zaten hiç aile olamamışsınız

Sevgiliyken kavga ediyorduk nişanlandım, nişanlıyken kavga ediyorduk evlendim, evliyken kavga ediyorduk doğurdum... İnsanın hiç aklı olmaması lazım bunları yapması için, hiç yani. Bu yaşına kadar evlenemeyince evli adamı ayarttı demek... Bu yaş dediğiniz 30, adam da evli değil de neyse ben sizin hangi lafınızı düzelteyim ki. Siz o yaşa kadar beklememişsiniz de şakıtmışsınız aferin.

Basiniza bu isleri kendiniz acmissiniz. Durup durup bu derde bulanmissiniz. Adam ittikce yapismissiniz. Ustune cocuk yapmis sonra bosanmissiniz. Adam smdi hemen sevgili yapti diye kuduruyosunuz. Ustelik adama da degil kadina. Ne demek b.k suratli. Bekar adamla bekar kadin. Gercekten iciniz cok cirkin burda boyleyseniz evde nasildiniz da yurutemediniz evliligi allah bilir

Bu yaşına kadar evlenemediği için evli adamı ayarttı mı? Bu nasıl bir üslup bu nasıl bir cümle? En azından senin gibi kendisini sevmeyen biriyle evlenip gururunu kadınlığını ayaklar altına almamış. Bi de adama mesaj atıp kadına bok suratlı mı dedin sahiden? Eski kocana helal olsun yeni sevgilisine laf söyletmemiş, sana gereken cevabı vermiş. Tabii ki doğru konuşacaksın. Haddini bileceksin. Adam kurtulmuş işte senin gibi birinden. Şu üslup, şu düşünce tarzı nedir ya?

Yahu zaten nişanlıyken ve evliliğin başında da adam sizinle hiç mutlu değilmiş. Bu kadını bulmasa başkasını bulurdu. Çünkü sizi hiç sevmemiş. Bunu bir anlasanız mı artık.

Kadın sizinkini ayartmadı ayrıca. İster kabullenin ister kabullenmeyin sizin eski kocanız kadına hamle yapmıştır. 2,5 yıldır ayrısınız adamın en doğal hakkı. Zaten uzun zamandır boşanmak istiyomuş.

Adam ennn baştan memnuniyetsizliğini dile getirmiş. Anlamadığım neden sırf yuvam olsun diye acele ettiniz. Ertelemek istiyorlarsa erteleseydiniz. Bir akışa bıraksaydınız.

Belki de o kadın yüzünden benim yuvam dağıldı bilmiyorum ve içim içimi yiyor.

Adam yollardır boşanmak istiyormuş zaten. Sizin yuvanız yokmuş ki kadın yüzünden olsun. Önce bunu kabul etmelisiniz.

Tek tek alıntılayamıyorum ama haklısınız mesajı hiç atmamalıydım o anki öfkeyle deliye döndüm fevri davrandım. Bu yönümü hiç törpüleyemiyorum çok hızlı yükseliyorum.

Sizin yuvanız diye bir şey zaten yokmuş. Üniversite biter bitmez borç harç koşa koşa evleneceğinize azıcık çalışıp kariyer birikim yapsaydınız bugün ailenizin evine dönmez kendi hayatınızı yaşardınız. Elinizdeki işten de artırın kendinizi tam olsun. Yuvamı yıktı diyor hala, adam sizinle zorla evlendiğini haykırmış be.

Silah dayamadım ki kafasına illa evlen diye. Ben mutlu odluğumuzu sanıyordum, ilk aşkımdı zaten bilemedim beceremedim. Ailemle çok iyi değildi aram kurtulmak istedim belki de. Daha güzel olur sandım her şey. Bu günleri hep yüzüme vurdu beni kullandın merhametimi kullandın diye. Ben seviyor sandım sadece ama çok pişmanım

Burayı kaçırmışım üslubunuz ne iğrenç ya. Adam kurtulduğunu seviniyordur kesin. Niye kendinizi rezil edersiniz ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…