Daha yeni boşanmıştık

Bosandiniz siz artık kabul edin yahu!!

Adam seni başından beri hiç istememiş ve sana b.k gibi davranmış dalga mı geçiyorsun sen ya kadın yüzünden mi ayrıldı acaba benden diye?? Kendin yazmışsın adamı zorla tutmuşsun yanında.
Ayrıca adam senin tapulu malın değil ne biçim konuşuyosun öbür kadın hakkında falan. Adam kendisi için en iyisini yapmış senden kurtularak. Sadece çocuğa üzüldüm bu hikayede. Evlilik düzelsin diye bu dünyaya gelmesine.

Silah dayamadınız ama yakasından da düşmediniz. Hoş onun da o zamanlar işine gelmiş, yokluktan iyidir demiş, şimdi sıkıntısını çekiyor iradesizliğinin.

Silah dayamadınız ama yakasından da düşmediniz. Hoş onun da o zamanlar işine gelmiş, yokluktan iyidir demiş, şimdi sıkıntısını çekiyor iradesizliğinin.
O zamanlar sıkıntıları vardı sevgiliyken. Hep yanında oldum destek oldum, o da bana olmuştu. Mutlu, uyumlu olduğumuzu düşündüm. O da öyle söylerdi ama onunki kısa sürdü. Ben hep alttan aldım sonra, sabrettim, ayrılmaktan korktum maalesef. Haklısınız

Kendinize bir iyilik yapin ve kendinize odaklanın. Acilen bir psikolojik destek alın, evladınız ile güzel bir hayat planlayın. Artık eski eşinizin sizinle bir bağı olmadığını anlayin lütfen. Geleceğinize yonelin. Ayrıca yazdığınız şeyleri eşiniz size yapsa emin olun siz de eşinizden sogurdunuz.

biz evliyken muhabbeti olan, birlikte çalışan, tanıyan biri sonuçta. Ne gözle baktı bilmiyorum ama içim içimi yiyor haklısınız beni ilgilendirmiyor ama kestirip atmak da çok zor

Üniversite öğrencisiyken nişan, sürekli kavga gürültü, iş güç olmadan evlilik, kavgalar aynen devam ve sonrasında da çocuk...
Şu aşamaların hiç birinde bir aile büyüğü, aklı başında bi arkadaş filan sizi uyarmadı mı? Tam üzülmek istiyorum sizin adınıza ama eski eşinizin sevgilisiyle yaşlarınızı karşılaştırmanız, 30a kadar evlenmedi evli adamı ayarttı demeniz beni alıkoyuyor bundan.
Kadınlar evlenmedi diye evli adamlara ayılıp bayılmazlar emin olun. Size pul kadar değer vermeyen adam sevgili bulunca kıymete bindiyse kusura bakmayın ama asla akıllanmamışsınız.
Ben eski eşinizin sevgilisine de üzüldüm. Bir kadının daha başı yanacak belli ki.

Ben de 1 ay önce nişan attım. Saydığımız bazı problemler bizde de vardı. Durduk yere kavga çıkarma vs. Ben nişanı attım. Siz göz göre göre lades demişsiniz. Ondan sonra da sayısız olay olmuş. Tüm bunlar midenizi bulandırmıyor da sizden sonra birini bulması mı rahatsız etti? Siz zaten yıllardır ayrı yaşamışsınız. O süreçte de tanımış olabilir, sonrasında da tanımış olabilir. Sizi ilgilendirmez. Ben, ayrıldıktan sonra kıskanan takıntılı tipik Türk kadını profili görüyorum. Siz de birileri ile tanışın, hayatınıza devam edin. Takıntılarınızdan kurtulmaya bakın. Yoksa hiç mutlu olamazsınız.

Belki, belki, belki.. Tüm cümlelerinizde ihtimal var kanıt yok. Ve BELKİ sizin yanlışınızda çok biz bilmiyoruz öyle değil mi? Milletin günahını almayın net olarak görmediğiniz bir durum için. Boşanmışsınız daha ne olsun?

Lütfen bir daha bu konu hakkında eşinize yazmayın kendinize olan saygınız var ise bunu yapmamalısınız. Eski eşiniz size eş olamamış ama iyi bir baba olmaya özen gösteriyor gibi ki ilgileniyor görüyor evladını bundan sonraki süreciniz onunla muhabbetiniz sadece çocuk ile ilgili olmalı eşiniz düzelsin istemişsiniz ayrılmak istemeyen taraf gibi duruyorsunuz sessiz kalın eğer gelecekte olacağı varsa olur şuan sarpa saracak şekilde davranmayın eski eşiniz doğru söylemiş şuan onun hayatına aldığı kişiye karışamazsınız.

İki arkadaş olarak kalmalı iken ne hallere gelmişsiniz. Duracağın yeter diyeceğin yeri bilmen gerekir hayatta, zamanı geldiğinde gitmeyi de bilmelisin. Bunlar yapılmadığı için bu haldesiniz. Geç de olsa artık durun. Giden zaman hayatınızdan gidiyor.

biz evliyken muhabbeti olan, birlikte çalışan, tanıyan biri sonuçta. Ne gözle baktı bilmiyorum ama içim içimi yiyor haklısınız beni ilgilendirmiyor ama kestirip atmak da çok zor
Şu anda kafanızdan bir sürü şey kurabilirsin çünkü dahala kestirip atamamışsınız.Belki siz boşandıktan sonra başladı birşeyler.

Kusura bakmayin ama hasta mısınız?Bastan beri sizi kesip attığı tırnak yerine koymamış. Neye şaşırıp anlam veremediniz ben bunu anlamadım?

Bu yaşına kadar evlenmeyince evli adamı ayarttı belki de ama kanıtlayamıyorum işte bunu. Dayanamadım eşime mesaj attım bula bula bu b... suratlıyı mı buldun diye

İğrençsiniz kadına tek fark alabildiğiniz nokta büyük olması sizden heralde nasıl bi artısı ise, yaşı hayli küçük kadınlarla da olanlar var o kadınların bahanesi ne ? Çok saçmasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…