Daha yeni boşanmıştık

Neden çocuğunu düşünmüyorsun babasız mı büyüsün istiyorsun dedim, b

Cocugu duzelir diye yapmadiniz adami manipule edip evlilik icinde vicdan yaptirarak tutmak, ilgi gormek icin yapmissiniz. Herkes hakettigini yaşiyor.

Adam da suçlu taaa nişanda pişman olduğu halde devam ettirip bi de ustune cocuk yapmiş. Boşanmak, ayrilmak icin coook geç kalmiş.
Hala adami rahat birakmiyorsunuz, bin kere " iyi ki boşanmisim "dedirtiyorsunuzdur adama bence şu hareketlerinizle.

Açıkçası buna katıldım. Sizi oturmanızdan kalkmanızdan tut, seçtiğiniz kıyafete kadar her konuda eleştirmiş. Yanına yakıştırmadığın kadınla neden evlendin o zaman derler adama. İşte herhalde sadece dış görünüşe kanmış. Böyle en az üç kişi çekiyor cezasını düşünülmeden verilmiş kararların

O adam bir gün baba olmaktan vazgeçer, kuru nafakayı verip çekilme gibi harika bir plan bulursa bu günleri mumla ararsınız. Velayet almak böyle bir şey zaten, siz ne hayal etmiştiniz? O çocuk ekseri sizinle kalacak, düzen lazım çocuğa, rutin lazım, bi orda bi burda olmaz, disiplin şart, sürekli bir konfor alanı şart. Bu kadar yükse verin velayeti adama rahatlayın?

Haklı da şöyle bir şey var, dediği gibi bu işler çift taraflı, kimse kimseyi zorlamıyor, kendini yanına yakıştıramayan adamla evlenmeseymiş. Kurtuluş bileti olarak görmüş.

++++

Haklı da şöyle bir şey var, dediği gibi bu işler çift taraflı, kimse kimseyi zorlamıyor, kendini yanına yakıştıramayan adamla evlenmeseymiş. Kurtuluş bileti olarak görmüş.
Yakıştıramıyor ama nikahı kıyıp çocuk yapmaya hayır demiyor. Kadının lafa değil icraata bakması normal değil mi…

Yakıştıramıyor ama nikahı kıyıp çocuk yapmaya hayır demiyor. Kadının lafa değil icraata bakması normal değil mi…
En az kk daki "Düzelir sandım.'' kadınları ile evlenen erkekler kadar normal. Sonuçta o adamlarla da evlenmiş kadınlar, göre göre.

En az kk daki "Düzelir sandım.'' kadınları ile evlenen erkekler kadar normal. Sonuçta o adamlarla da evlenmiş kadınlar, göre göre.
Genelde kadınlar kültürümüzde seçilen taraf. O yüzden insan bir erkeğin bu seçme eylemini gerçekleştirmeden önce bir değerlendirme yapmış olmasını bekliyor. Yani olması gereken bu.

Genelde kadınlar kültürümüzde seçilen taraf. O yüzden insan bir erkeğin bu seçme eylemini gerçekleştirmeden önce bir değerlendirme yapmış olmasını bekliyor. Yani olması gereken bu
Nasıl evlendiyse öyle de boşanmışlar işte. Sonuçta yollar ayrılmış artık, neden evlendi o zaman sorgulaması anlamını yitirdi. Ortada bir çocuk var, o hırs kurbanı olmasın da kendi içlerinde ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Orası öyle. Ama adam burda konu sahibinin ve bir evladın hayatıyla oynamış oluyor

Şu kadar ilgili baba toplasan burda 10 falandır. Boşanmak birinin hayatıyla oynamak demek oluyorsa kimseye boşan demeyelim.
Boşanmak değil, beğenmediği kadınla evlenmek burda hayatıyla oynamak. Beğenmemiş sevmemiş ama nikahı kıyıp çocuk yapmış. Adam resmen çocuk akıllıymış. Böyle evlilik yürümez diyememiş, beğenmediği karısından farklı değilmiş. Adamın ilgisi babalığı okey ama kadının hayatını mahvettiğine hayır demeyelim gerçek bu

Ay neyse, bi yere gitmeyecek bu konu. Olan olmuş artık, bu sapak konu sahibinin istediği yola çıkmaz. Önüne bakacak. Yapacak bir şey yok.

Yazık çocuğa üzüldüm. kindar bir anne ve artık çocuğunu umursamayan bir babası var

Herkes bir ölcüde kendini, koruyacak aklini kullanacak. Adam cocuk akilliymişta nişanda bile ailen seni kakaladi diye yüzüne yüzüne söylenen adamla evlenenin hayatiyla kimsr oynamamiş kendi oynamistir, oynatmiştir.
Cok begeniyor gibi yapip bin bir rol kesen bir adam olsa tamam da o da yok yani.
Herkes kendi yaptiklarindan, yapmadiklarindan sorumlu.

Nikah masasına zorla mı oturmuş peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…