Daha yeni boşanmıştık

Kusura bakmayın da adam sizi istemediğini açıkça belli etmiş. Siz bile bile ayrılmamışsınız. Ne olur biraz gururlu olun. Ayrıca size ne şu an ona karışamazsınız. İstediğiyle görüşür. Bir an önce kendi hayatınıza bakın. Sizi sürekli aşağılayan birinden kurtulmuşsunuz ne güzel.

en baştan hatalısınız, sürekli özür dilemişsiniz.hakkı olsanız bile.ayırıca kadına neden laf ediyorsunuz tamam size göstermediği ilğiyi belki kadına gösteriyor,bu zorunuza gidiyor olabilir ama adam boşanmış ve kadın boşanmış biriyle birlikte bu sizi alakadar etmiyor.

bu adama neden cocuk yaptınız allah aşkınaya adam sizi sevmiyormuş.cocukmu sevdirecekti?

çok üzgünüm ama bu adam zaten taaa en başından beri sizi sevmemiş, sevse bu kadar eleştirip bu kadar aşağılamazdı sizin
o yüzden hiç boşuna kendinizi kandırmayın bu kadın yüzünden mi btti evliliğim diye, sizin zaten hiç sağlıklı bir ilişkiniz olmamış
bence bırakın adamın da kadının da yakasını, çocuğunuza ve kendinize harcayın enerjinizi

Eski konum yeniden gündeme gelmiş o zaman yazayım. Bazılarınıza hak veriyorum ama bazılarınız çok kırıcı. İnsan yaşamadan anlamıyor nasıl bir şey olduğunu. Şu anda çocukla arasına girmiyorum asla sürekli veriyorum, görüntülü görüştürüyorum. Uzun süreli kalmalı da veriyorum. Her gün görüntülü de arıyorum açıyorsa açıyor görüşüyor o da paşamın canı isterse. Çocuğu için 5 dk müsaitlik yaratamıyor sonra çocuk uyuyunca geri dönüyor mesaj atıyor görüşeyim diye, bu sefer ben uyudu diyorum bana inanmıyor. Elimden geleni yapıyorum çok iyi davranıyorum espri bile yapıyorum yine ben kötü oluyorum. Çocuğu almaya geldiğinde yüzüme bile bakmıyor ben de artık başkası aracılığıyla veriyorum bu sefer triplere giriyor. Ne yapsam batıyor adama. O kadınla da hala birlikteler ne yaparlarsa yapsınlar ama çocuğumla görüştürmesin istedim daha çok küçük hem anlamaz bir şey ama orada da bir kavga ettik sana mı soracağım diye ama ne yaptı bilmiyorum. Yapmayacağı vardıysa da ben dedim diye gider yapar kesin. Mahkemenin üstüne kaç kere zam yaptı onun şirketi yine verdiği nafakayı arttırmıyor mahkeme kararı neyse onu veriyor. Kendi görüp alıyor eksiğini gediğini de ama onu da babalık yaptığını göstermek için elinde maddi bir gösterge olsun diye. Aman neyse herkes bana düşman zaten gerçekten yaşamayan bilmiyor ama alıştım ben. Bıraktım isteyen istediğini yapsın.

İstediğiyle görüşür bekar bir insan ama çocuğu olan adam önce çocuğunu düşünür. Ben düşünüyorum bir çocuğum var ona göre hareket ediyorum. Kadın iyi midir kötü müdür çocuğumla aynı evde olsa nasıl davranır bilmiyorum. Kadının çocuğu olsa nasıl yetiştirecek ben nasıl çocuğuma bu kardeşin diyeceğim bilmiyorum diyemem ben başkasının çocuğu için bak kardeşin bu senin diye. Kafasına göre tek başına alabileceği bir karar değil bu normal şartlarda ortada çocuk varken ama ona da karışmıyorum artık. Tek olsa istediğini yapsın zaten bana ne. Tek isteğim çocuğum huzurlu mutlu olsun eksik kalmasın babası yüzünden hiçbir şeyden. Ben tek başıma yapmadım çocuğu.

Bu adam size yüz vermemekte çok haklı . Parayı niye elinize versin çocuğuna harcıyor işte . Tavrı gayet doğru size karşı . Siz hergun görüntülü aramayı bırakın istediği zaman arasın çocuğunu görsün .
Size başıma kakaladilar seni diyen adamdan çocuk yapmadan önce dusunecektiniz üvey annesi olursa ne olur diye . Çocuğu bahane etmeyin

Bir de eski eşinizi konuşturma imkanımız olsa,kimbilir neler diyecek?
Ben en çok adamın sürekli kendisini rezil ettiğinizi söylediği kısma takıldım. Yani bir insan sürekli aynı şeyi söylüyorsa bir haklılık payı vardır diye düşünüyorum. Acaba nasıl davranıyordunuz? Oturmanız kalkmanız mı kötü,konuşmalarınızda ne var merak ettim açıkçası

Tek derdin daha çok daha çok almak . Maddiyattan dolayı evlendin o kadar ezmesine rağmen . Çocuk yaptın ki garantileyim o da olmadı . Daha çok daha çok istiyorsun . Adam kıyafet , oyuncak , özel sağlık sigortası her şeyini karşılıyor dört bin vereyim demiş zahmet olmazsa annesi olarak sende devamını karşılasan? Senin niyetini , içini biliyor adam hayatta o fiyatları vermez

Konunun basında sana üzüldüm sonunda kızdım.30 yasina kadar evlenemeyince biri mi ayartilıyor ? Kadin ayarttıysa ESKI esin de aymasaymış.Erkekler elini yikayip masum oluyor da etiketi yiyen neden kadin oluyor ama yaa

Burdan daha çok adam yaranamıyor gibi duruyor. Yanında kalıyormuş, görüş günü de aksamıyor, çocuğun ihtiyaçlarını zaten gözetiyordu nafaka haricinde, bırakın da her gün görüntülü görüşülmesin. Bi eksik bu mu kaldı? Siz her şey evlilikteki gibi olsun istiyorsunuz da, olmaz artık o. Çocuk tabi ki ekseri sizinle olacak, rutinlerini siz tutacaksınız, velayetin olayı o ki zaten. Velayet kimdeyse en çok sorumluluk onda. Valla anasıyla evliyken çocuğunu bu kadar gözetmeyen tonla baba var, siz yine yatın kalkın dua edin.

Zaten katıp çocuk konuşsun diye aranmiyor. Evde başka kadın var mı diye aranıyor adam. Gıcık oluyorum böyle konulara. Evet keşke tüm babalar çok güzel nafaka verse hayat bayram olsa. Bu adam elinden geleni yapıyor. Konu sahibi resmen çocuktan uzaklaştırmaya çalışıyor. Adam elini verse kolunu kaptırmamak için kaçıyor resmen .

Çocuğa da arıyoruz ama baban açmıyor gibi bir mesaj vermeyin. Merakınıza kurban etmeyin çocuğu yani.

Diyecek hiçbir şeyi yok, ben kafasına silah dayayıp illa gel evlen demedim, evlenmeyebilirdi. Tek başıma çocuk yapmadım, istemeyebilirdi. Bunun için bile beni suçladı iyi durmaya başladın insan oldun sandım iyiye gider sandım keşke hiç çocuk olmasaydı dedi. Arkadaşımla yakın dönem hamile kaldık diye onu kıskandın da hamile kalmak istedin değil mi dedi. Ne yapsam bir çıkarım yaptı. Ben oturmasını kalkmasını gayet iyi biliyorum. Kasıntı ortam sevmiyorum, insanlara sıcakkanlı davranıyorum espri yapıyorum suratıma bakıyor. Benim yarım kadar bile zeki olamayan insanlar beni beğenmiyor. Kendi de beğenmiyorsa evlenmeseydi bu iki taraflı bir süreç

Çocuk bir ihtiyacı olduğunda, ağladığında, hasta olduğunda kimsenin müsait zamanını beklemiyor. Ben ona dur hasta olma müsait değilim dur ağlama müsait değilim diyemiyorum. Hayatımı ona göre ayarlıyorum her şeyi ona göre yapıyorum. O zaman babası da 5 dk ayırsın çok değil. Çocuk görünce sakinleşiyor açsın kapatsın sonra yine kimle ne yapıyorsa yapsın yaşasın hayatını

Çocuk doğururken bunu biliyordunuz değil mi ? Çocuğun velayeti sizdeyse siz ilgileneceksiniz. Beş dakika değil keşke bir saat ayirsa keşke yanında olacak bir babası olsaydı . Ama olmayacagi en başından belliydi . Siz sürekli bir şeyler beklemeyin . Açın mesela kitap okuyun çocuk gelişimi ile ilgili anne babası ayrı olan çocukla ilgili ne yapılmalı ? Siz sürekli her konuda adamdan beklenti içindesiniz . Adamın mahkeme kararına uymadığı daha fazlasını yaptığı bir durumda zorlayarak ne elde edebileceğinizi sanıyorsunuz ? Ben size söyleyeyim bir hiç elde edeceksiniz. Üstelik iyice uzaklaşacak . Çocuğun bir babası var deyip duruyorsunuz evet var bu sorunlu babayı siz seçtiniz. Üstelik sadece durumu iyi diye annenizle beraber. Kizacaksiniz önce annenizle kendinize kızın

Sorun da tamda burada işte sana bunları söyleyen böyle davranan adamdan niye çocuk yaptın ? Cevabı çok iyi biliyoruz

Tamam ama siz de evlenmeyebilirdiniz. Bu saydıklarınızın hepsi evlilik öncesinde de varmış. Çocuğu tek başına yapmadınız okey ama çocuk kararını anne olarak siz verirsiniz,siz istemeseniz olmazdı o çocuk. Bu babaya rağmen bu evliliğe rağmen bu sizin tercihiniz. Adam bariz sizi beğenmiyor. Kasıntı ortam olmasın diye yerli yersiz espri yapılmaz. Durduk yerde gülünmez. Hepsinin yeri zamanı vardır,belki adam bunlardan rahatsızdır bilemiyorum ki. Sürekli aynı şeyden şikayet ediyor adam,bir kulak vermeli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…