Daha yeni boşanmıştık

11 bin mi
Kres fiyati ne kadar? Konusun, nafakayi arttirmasa bile onu odesin. Kimse kimseye maasinin 1/4 nafaka verip ustune sigorta yapip, bot mont almaz.

Clcuk icin mecbur sizinlede muhatap oluyor o yuzden mesafe koymustr

11 bin mi
Kres fiyati ne kadar? Konusun, nafakayi arttirmasa bile onu odesin. Kimse kimseye maasinin 1/4 nafaka verip ustune sigorta yapip, bot mont almaz.

Clcuk icin mecbur sizinlede muhatap oluyor o yuzden mesafe koymustr
Aylık 5-6 binden başlıyor fiyatlar. Bunun yanında spora ya da sanata yönlendireyim desem hepten yetişemiyorum. Nafaka ve kıyafet gibi ihtiyaçları dışında okulunun da yarısını öderim demişti şimdi komple kesti. Çocuğu da görmek istemiyorum ne yaparsan yap dedi bir daha da hiç aramadı sormadı. Ben bundan sonra aradım 11 bin istedim belli olsun nafakası sonra ne yaparsa yapsın uğraşmasın bir daha madem öyle. Okulu da ihtiyaçları da oradan karşılarım dedim ama reddetti. En fazla 4 veririm dedi bir de onu yazmayı unutmuşum. 4 verse neye yetecek bilmiyorum benim maaşım da onun kadar çok değil.

Adami zorluyorsunuz, o yuzden kacmis. 4 bin nafaka+ekstra giderler bence yeterliymis. Siz 11 bin isteyince bu isin sonu gelmez deyip kendi halinize birakmis sizi.
Keske teklifini kabul etseydiniz

Adami zorluyorsunuz, o yuzden kacmis. 4 bin nafaka+ekstra giderler bence yeterliymis. Siz 11 bin isteyince bu isin sonu gelmez deyip kendi halinize birakmis sizi.

Biz bu sekilde yapiyoruz. Ben sizden bir tık fazla nafaka aliyorum. Giysi, oyuncak, hastane hepsi babaya ait. Benim icin onemli olan kizimin ihtiyaclarinin karsilanmasi. Ister nafaka harici nakit yollasin, ister karttan versin onemi yok. Gercekten onemli olan cocugun menfaati ise anlasma yoluna gidin

Evet ama neredeyse benim 4 katım maaş alıyor. Artı çocuğa ben bakıyorum yediriyorum içiyorum. Hasta oluyor başında ben bekliyorum. Vereceği maaşının 1/4üydü sadece. Rahatını keyfini bozmak istemedi ya da dolduruşa geldi bilmiyorum. Benden nefret etse de çocuğunu görmeye gelmeliydi gelmiyor artık. Çok yakın arkadaşı var eşi de benim yakın arkdaşım. Ona dedim eşi sorsun buna laf arasında neden nafakayı arttırmıyor diye. Arkadaşına bizim evliliğimizden kalan bazı borçlar vardı onları söylemiş, kira veriyorum demiş. Bir de beni suçlamış konuyu kapatmış sonra konuşmak bile istemiyorum demiş. O kadar sildi gözünden.

Peki siz çalışıyor musunuz? Ya da kira, kredi gibi masraflarınız var mı? Benim yok, boşanmadan önce küçük bir kredim vardı kapatmıştı. Çalışıyorum diye de daha fazlasını verme gereksinimi duymuyor.

Seni silsin ya da silmesin bu seni neden halen alakadar ediyor?. Bildiğin çocuğunu mağdur etmişsin yahu. İsterse Türkiye'nin en zengini olsun sizin istediğiniz ücreti vermek zorunda değil.
Çocuğunuzu mağdur eden sensin. Bunu bil.

Ben calismiyorum. Uzerine 1 tane kredi var, evliyken cekilen, esya almistik esya bende degil, benim ex ödüyor. Calismiyorum daha dogrusu is bulamiyorum, kiram yok. Aslinda kendi rizasiyla verdikler8ni kabul etseniz iyi olurmus. Eger maasinin 1/4u nafaka olarak baglanabilseydi mahkeme baglardi zaten. Iliskiniz biteli uzun zaman olmus, silmesi normal degil mi?
Bu kosullar altında onceliginiz cocugunuz olmalı. Guzelce konusun, cocugunu gormeye devam etsin, sundugu sartlari da kabul edin

Erkek tarafını koruyacağımi düşünmezdim ama 2 yıldır daha fazla süredir mutsuz ve sizin tacizinize uğrayan bir adam var. Aldatmamis arkadaşlarına mutsuzum demiş. hiçbir zaman sizinle mutlu olmayacağı çok belli. Hayatınıza devam edin çocuğunuz en azından babasıni taniyabilsin.
Anne yüzünden çocuk babasından nefret etmesin. Tanıma kendi karar verme şansı olsun

Böyle benzeri bir evliliğin 10. senesinden bildiriyorum hiç üzülmeyin değişmedi daha da arttı sorunlarımız boşanıyoruz ama artı iki çocukla. Bundan sonrası hiç umrumda değil kurtulmayı iple çekiyorum artık. Bence olanda hayır vardır deyip önünüze bakın ben abes bir şey göremedim eski eşinizde. Resmi olarak boşanmış dört ay geçmiş aslinda iki buçuk sene. Yani sevse zaten böyle sonuçlanmazdı.

7 yaşında bir çocuk için ayda bir babasını görmek çok az. Tabi sizin için güzel çok mutlusunuz ama maalesef gene olan çocuğa olmuş bedelini çocukların ödediği bir boşanma doğru değil. Üstelik bence baba çocuk biraz büyüyüp aklı başına gelene kadar o çocuğa anneyle beraber iletişim halinde bakmalı diye düşünüyorum benim şahsi fikrim. Hafta içi birindeyse hafta sonu mutlaka diğer ebeveyn görmeli çocukları. Evet zor ama büyüyene kadar o çocuğun da hakkı var.

Tekrardan nafaka arttirim davasi acin fatura evrak verin yetmiyor diye. avukatiniz daha iyi bilir ..lakin evladıyla babayi kullanmayin erkk bi terk ettimi evladını dönmez burda kac kadin okuduk bosandiktan 1 2 yil sonra evladini almayan baska biriyle beraber olup bekar hayatin tadini cikarip cocuguna vakit ayirmayan.siz baba ile evlat arasindaki en onemli köprüsunuz adam vermek istemiyorum diyorsa hukuki yollara başvurup bütün masraflari belgeleyin .cocuk evet cok masraf gercektne ozel krese giden bir cocugun artik masrafi 10 bini rahat buluyor

Kusura bakmayın ama bence baştan beri adamı kıskaca alıp hem kendi hayatınızı hem adamınkisini hem de maalesef bir evladın hayatını hiçe saymışsınız. Bu saatten sonra da ne yaşarsanız yaşayın bence size kimse üzülmemeli. Buradaki tek mağdur evladınız. Göz göre göre sorunlu kişiliklerinizi çözümleyemeden o dünyaya bir can daha sıkıştırmışsınız. Dilerim sizin gibi yetişmez ve kendisini kurtarır. Bu toksik ilişkiler karakterler tüm toplumu etkiliyor. Buradan aynı durumları yaşayan ve ya yaşama ihtimali olan kadınlara sesleniyorum. İlişkilerinizde problemler varsa bu aile olur arkadaşlar olur ya da gönül ilişkisi LÜTFEN ÖNCE BİR KAÇ KERE DAHİ OLSA PROFESYONEL YARDIM ALIN. Kimsenin başını yakmayın özellikle evlatlarınızın.

hem eski eşinize hem çocuğunuza allah yardım etsin

feci ağır okb hastasısınız bence terapi tedavi şart

Kendi hayatınıza başlamanız en iyisi. Başlamanız diyorum, dönmeniz demiyorum... Siz o evlilik içi psikolojide kalmışsınız, çocuk da sizde tek başına hayat tabi ki kolay değil.. Bir uzmandan yardım almanızı öneririm... Dilerim sizin de karşınıza anlaşabileceğiniz biri çıkar...Eski eşiniz sizi aklından, kalbinden çoktan çıkarmış. Şimdi sıra sizde.

kendini suclu hiss etme sakin. ama iyi olmus kurtulmuşsun bos ver her seyden kavqa cikaran hep uzen ailesine karsi seni hic savunamayan adamdan kocada olmaz hicbisey olmaz

Sizi evlilik öncesi asağılayan insanla siz evlendiniz. Evlilik kötü gitti. Cocuk yaptınız hayatınız tepetaklak oldu. Sizi zorluk yasamıs bir kadın olarak normal karşılayabilirdim ki, boşanmış bi adamla bi kadın beraber oldugu icin kendi hemcinsinze saydığınız kötü şeylerden sonra kabul edilebilir olmadıgınu ve asıl problemlinin siz oldugunuza kanaat getirdim. Bir yuva baskası yüzünden dağıldı lafına hic inanmam. Düzgün adam secilememe, ve aşk evliliği değilde evlenmek icin evlenmenin sonucunda bitmesi gerektiği noktada o ip kopar biter. Olay baska kadın sanarsnz fakat asıl mesele sevgisizlik huzursuzluktur… ayrıca o kadınlarla kızlarla gününü gün eder isterse her gece pavyona gider size ne? Sizde görüsün biriyle? Sizi tutan var mı? Yapamadığınız seyler icin hırslanıp eski esinizi cocugunu görmekten de soğutmayın lütfen rica ediyorum

Herkesin 30 yasina kadar evlenmek gibi bir kaygısı yok. Ikincisi olgun tavırlı değilsiniz en başında haddini bildirmeniz gereken durumlarda susmussunuz ve hep bir ileri boyuta atlamissiniz. Sizden emin olmayan biriyle bütün adımları gerçekleştirmişti iz belki zamanla sever diye. Adam sizi sevmediği için her yaptığınız gözüne kusurlu gelmiş. Gerçek sevgide insan gözü bu küçük hatalari gormez malesef. Sinirleriniz yıpranmış belli ki durumları olduğu gibi kabul edin. Yolunuza bakmaya çalışın. Sizinle evliyken bir etkilesim olmuş guvendigi bir kapı olarak görmüş olabilir o kadını. Ama yapacak bişey yok artık düşünmemeye çalışın.

Psikolojik destek alın

Malesef bunun böyle olmasını ben de istemezdim fakat boşandıktan sonra çocuğun çoğu yükü anneye kalıyor. Yani çocukla benim kadar ilgilensin, benim kadar emek versin diye bi dunya olmuyor. Keşke olsa... Eğer o adamda babalık mevhumu varsa ilgilenir çocuğuyla. Ona güzel bir dille gerekenleri anlatırsınız, angut değilse anlar ama yok hâlâ anlamiyorsa salın gitsin. Ben yazdıklarınızdan şunu anladım ki siz lafı çok dolandirip, nafaka ve çocuk konusunda hakliyken haksız duruma düşüyorsunuz. Eski defterleri açıp, sen şoylesin, böylesin demenin bir manası yok. Alın kağıt kalemi şu şu masraflari var çocuğun, şu kadar nafaka istiyorum diyin. Kabul etmiyorsa mahkemeye gidin. Eğer çocuğa ilgi, sevgi gostermiyorsa Allah'a havale edip yolunuza bakın. Polemiğe girmeyin adamla. Siz polemiğe girdikçe adam peşinizden koştuğunuzu sanıp çocuktan da uzaklasacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…