Daha 1 aylık evliyken boşanmak

Kendinizi böyle kurmayın bence evlilik ve sevgililik düşünmemek gibi. Ama insanları daha iyi tanımaya çalışın. Çok severek evlendik diyorsunuz adam dokununca uyanıyormuş da kızıyormuş, böyle saçmalık duymadım.

Bebek altı haftalık. Temizlik yapmayı tabi ki biliyorum. Yapamıyorum dediğim midem bulandığı için çok fazla bi iş yapamıyorum. Yemek de az buçuk oluyor geçen pilav yaptım baya iyi olmuştu ama nohut yaptım biraz diri kalmıştı beğenmediği şeyi de yemiyp çok yemek seçiyo.

1 aylık hamilelikte hemen bulantı oluyor mu ya?
Düzelmeyeceksen boşanalım lafına ne kadar sinir oldum anlatamam. Kendini nerede, ne kadar kusursuz görüyorsa artık. Adam olamayan biriyle evlenmişsiniz.

Uyanınca tekrsr uyuyamıyor. Zaten en çok kırıldığım nokta bu. Bir kere sabah saatine yakın uyanmıştım içim sıkıldı döndüm sarılmak istedim uyandı ve kızdı ben bu muamele için evlenmedim bu olsy balayında oldu ordan onların memleketine gitmiştik orda biraz soğuktum herkese pek konuşmuyordum hem derslerim eksik kaldı onu düşünüyorum bu sene kesin atanmak istiyorum hem de onun bana yaptıkları beni düşündürtüyodu orda da bu kız bizi benimseyemedi biz onu kaçırmafık ki isteyerek evlendi gibi laflar dolanmış

İnsan yeni evli bir çift için hemen bu lafları eder mi? İnsan sevmiyorum diyen bir konu vardı, buradan sesleniyorum, ben de kardeşim ben de!!!

Herkes seviyoruz, asigiz, evlenicez modunda geziyor ve evlenirken hic dusunmeden evleniyor benim anlamadigim da bu. Karsinizdaki illa ki bir acik vermistir siz gormek istememis olabilirsiniz. Daha cocuk olan biri ile cocuk dusunebilmek ayri bir cesaret. Demissiniz ya biz de sok olduk bunu da dusunebilirdiniz hani evlendiniz ya dusunmek lazim.

Günaydın.
Ne kadar süre flört ettiniz,görücü usülü mü evlendiniz anlamadım ama her ikiniz de evliliğe hazır değilmişsiniz maddi manevi bence.
Gerçekten sizi üzmek istemiyorum ama evliliğin gidişatı maalesef belli de o hiç bir günahı olmayan bebeğin vebalini nasıl ödeyeceksiniz hiç bilmiyorum...

Düzelmeyeceksen boşanalım lafına ne kadar sinir oldum anlatamam. Kendini nerede, ne kadar kusursuz görüyorsa artık. Adam olamayan biriyle evlenmişsiniz.
Oysa tam hayalimdeki gibi biri olarak düşünmüştüm. Ben o bana şunu bunu yap diyince sinir oluyorum kendi halimde yapmak istiyorum o işime karışınca kendimi baskı altında hissediyorum o da ben bir iş yapınca zorla erinerek yapıyorum diye düşünüyor yuvamız huzurlu olsa herşeyi zevkle yapmaya çalışırım ilk daha ayrı evim var sonuçta özeniyorum ama o baskı kurdukça ben ona bağırıyorum iş büyüyo ons cahil misin ne kadar boş bir insansın senden daha önemli işlerim var gibi laflar etmiştim ben de suçluyum bazı yerlerde ama daha insanlar arıyor evliliğim i hayırlı yorken yapmıycaksan ayrılalım diyor mutlu olmak için evlenmiş mutlu olmıycaksa boşanırmış

sende eşini tanıyorsundur. nelere takılacaksa en azından o işleri hallet. yemek ve temızlık aradan cıkar bakalım ne bahane bulacak. ayrıca bunları yapamıyorsan git evden demesi çok kırıcı bi davranış. özellikle bu hassas döneminde..ben kürtaja karışıyım kesinlikle ama bu adam 1aylıkken bu durumdayse sonrası ne olacak arkadaşım hiç bi fikrim yok.

Bulantım gerçekten oluyor ama herkes şaşırdı ben de bilmiyorum normalde de midem bulanır araba tutar kusarım ondan olabilir belki bu arada beta HCG 32binli bişeydi 6 haftalık bebek

Yemeğin tamamen oturması epey uzun sürer, basit ama güzel yapabildiğiniz şeyleri seçin bence. Et yemekleri çok kolay geliyor bana mesela. Haşla, sotele. Suyunu sakla, çorbasını yap. Balık alın bol bol. Fırınlayın.

Ev toplu olduğu sürece çok çok kirli gözükeceğini sanmıyorum. Sürekli kullandığınız bölgeleri süpürür toz alırsınız tamam. Gündüz evde tek kişisiniz ne kadar kirlenenilir ki? Daha ağır temizlikleri eşinizle yapın.

Mide bulantısı içinde bol bol kraket stoklayın. Bir şekilde direnç kazanmak zorundasınız, sınavınızda var sonuçta.

Mutlu olmak için değil de hizmetçilik yapsın diye evlenmiş gibi bir hali var. Canınıza kastınız mı var bunu yontmaya çalışıyorsunuz? Bir de yatak ayrılmış...

Alisma sureci deniyor halk dilinde buna ya alttan alip kabulleniceksin yada herseyi birakip kendi hayatina bakicaksin.Simdi yaptigi sacmaliklarin sebebi ya annesi cok titizdir hep ondan kusursuz hizmet gormustur.Diger ihtimal ise kendi takintilidir.Sevgili oldunuzmu hic aynayni ortamda bulunmusmuydunuz?

Annem var bi tek ablalarım da var ama zaten ablamın bir tanesi beni pek sevmez sanırım ondan yüz buluyor yani evdeyken nikah olmuştu tayin için doğuya gitmesin bu sene diye ablamın gözüne batıyor annem bana birşey alınca evlendin kocandan harçlık al diyordu yemek yapmayı asla beceremez bir iki kere bulaşık yıkadı işte yemek yapıyorum yemek yemeye geçiyoruz bulaşıkları yıka diyor yemek yedikten sonra yıkanır di mi bulaşık yine çıkacak çünkü gidip kendi yıkıyor söylenr söylenr sonra annesini arıyor şikayet ediyo

Ortada bir bebek var. Konuşarak halledebilirsiniz sorunlarınızı. Evliliğe adapte olmak biraz zaman alıyor. Ama düzen oturdukça herşey yoluna giriyor. Daha 1 aylık evliyken ayrı yatmak çok ilginç geldi bana. Yatakları ayırmayın bence. Eşinizi alın karşınıza konuşun baktınız olacak gibi değil o zaman boşanmayı düşünün. Şu an çok erken değil mi?

Mutlu olmak için değil de hizmetçilik yapsın diye evlenmiş gibi bir hali var. Canınıza kastınız mı var bunu yontmaya çalışıyorsunuz? Bir de yatak ayrılmış...
Ben Dr öyle hissediyorum bunu ona da söylüyorum herkes ev işi yapıyomuş p da çalışıyormuş ben evde yatıyomuşum ders çalışıyorum bu arada onu sevdiğime inanmadığımı söyleyince annesini arayıp ağlıyor gerçekten bazen ağır bir ruh hastası olduğunu düşünüyorum bugün ile kaldırdım 7 15 demişti kaldırdığımds 7 12 ydi bunun için bağırdı neden 7 15te uyandırmamışım o üç dk onun için önrmliymiş yine beni dinlemedin diyor

Kpss gibi bir planin vardi da neden ilk geceden hamile kaldin?
Neden korunmadin?

Asil ben buraya takildim.

Hamile olmasan hersey daha kolay olurdu

Kocan ise yaramaz cikmis
Ne yaparsin bundan sonra bilemedim
Ben hemen olacağını düşünmedim ve zaten doğuya gideceğimix için çocuk burada doğdun diye düşünmğştğk sınavdan üç dört ay sonra doğacaktı evde olacağım için idare edebikirim diye düşünmüştüm hamileyken ile gidip çalışanlar da var yapılabilir görmüştüm o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…