Daha 1 aylık evliyken boşanmak

kv kp ile altlı üstü mü oturacaksınız bir de?

Söyledim uyumak istiyorum diyor ben yanındayken uyuyamıyomuş bir de ilk günler diş gıcırdatıyodu çok fena bir şekilde dişleri döküldü sanıyordum bir de uyuz olduğum için 8 sese sonra bana dedi stresten zamanla geçicek sen beni dürtersen artar ben Dr bi şekilde idare ediyordum ona rağmen o uyuyamadığı için yatmak istemiyor

Bilmiyorum ailemin yanına giderim muhtemelen atanana kadar bu sene atanırsam herşey çok daha kolay olur. Annem de yaşlı 67 yaşında of bilmiyorum. Onu da kaybedersem kimsesiz kalıcam
Henuz tam karar vermemissiniz herhalde bir diyorsunuz ki evi satarim ya da kiraya veririm bir diyorsunuz anneme giderim. İyi dusunun. Bir aylik evlilikte bosanilmaz diye bir sey yok. YAlniz bir anne olarak da cocugunuzu buyutebilirsiniz ki bana sorarsaniz bu herifi cekeceginize bosanmaniz daha iyi.

Eşinize “şerefsizsin” mi dediniz ben mi yanlış anladım?? Bakın ne kadar haklı olursanız olun bu son derece çirkin bir hakaret insan eşine böyle bir söz söyler mi? Yemek yapmayı neden bu kadar sorun ediyorsunuz internetten açın yemek kanallarını videoları izleye izleye yapın, yemek anlatan yüzlerce video var internette.

Dün dershaneye gidicektim geç uyuyunca uyanamadım saat on birde uyandırdım kızdı on ikide uyandırdım yine kızdı makyaj yapmıştım hem biraz gezeriz diye düşünmüştüm sonra gittim kahvaltıys kendim geldi bana gerizekalı sen dershaneye gitmiyor musun boşuna mı para veriyoruz dedi ben toparlandım çıktım evden anneme gidecektim ağladı gitme dedi çıktım bilet aldım annesine yetiştirmiş tabi hemen sonra arkadaşımla konuştum saçmalama dedi çocuğun var aranız daha çok açılır dedi niyetim üç dört gün değerimi anlasındı konuşmıycaktım sonra akşam olunca geri geldim içeri aldı sarıldı ama ben artık nasıl iğrenç bir durumun içindeyim yediremiyorum kendime ne eve gelip ona güleryüzlü olabiliyorum ne de bir aylıkken boşanıp rezil olmayı göze alabiliyorum dershanem de kalcak annem farklı şehirde

hepimiiz gectik o yollardan. kim anasinin evinde baklava aciyorda koca evinde unuttuk bu yuzden hanilesin anliyorm bnde ilk vecedrn hanile kaldim ayni skinrulari. ektim zamnnnb. hersey zamn

İki üç ay sevgili kaldık annesi titiz ve onu çok şımartmış çaya şekerini bile annesi koyuyordu bazen

Bızım 5sene bıtecek ancak huyunu suyunu kavrayabıldık desem yerıdır. Sız ılk aydan bıde hamıle kalmıssınız. Maddı ımkansızlık varmı bılemıyorum ama sırf gece degdım dıye benı ıstemeyen adama bı tekme patlatırdım herhalde ayrı yatmak nedır ya. Sızı sevdıgınden şüphelıyım. Hamılelık zor surec ama yenı evlılık daha da zor surec. Anasına sıkayet edecegıne karım yemek yapamıyo kalkta ıkı kap yemek yap bı evı cekıp cevır desın sıkayet kolay hamıleyken zaten yapamıyosun herseyden nefret edıyosun o kokular o ev ınsana batıyo ıskence resmen.

Yanlış olduğunu biliyorum. Bana söylenmişti yine hiç konuşmadım kalktım süpürge yapıyordum evde ben kalmadan önce annesi babası kalıyordu onlzrın eşyaları da var ben de psspsslsro aldım attım kullanmadoğıöız odaya sonra geldi yerine koydu bunlar burda duracak beğenmiyorsan git diye o zaman demiştim o lafı zaten annesiyle kafayı bozmuş durumda annesinin yanından dönerken ilk günler hep ağladı annesini özlediği için

Öküz ya.
Kılınızı kıpırdatmayın o zaman. Siz onun uşağı değilsiniz.

Geçen geldi bana dışarıdan yiyelim artık diyor annemle konuştum p da öyle dedi diyor evet yemek yaparken o salçalı yağlı görüntü midemize bulandırıyor kokusu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…