Daha 1 aylık evliyken boşanmak

Yok kesinlikle öyle bişey yok. İnanın annemle konuşmak için çok uğraştı. Annen bir vakit gelirsiniz dedi isteme için ağladı. Benim için o da uğraştı. Hep kendi biriktirdiği paralarla aldık eşyalarımızı. Benim babam vefat etti küçükken annem sadece yatak odasını aldı. Nevresim havlu yatak örtüsü gibi şeyler. Burs paralarımla mutfak gereçlerini aldım. Tencereleri bile eşim aldı. Borçsuz dvlendik. Şimdi bir de annesi babası yaşadıkları şehirde evlerinin üst katını yaptırıyolat bizim için sürekli para isteniyo on bin verdik daha bir on bin daha isteniyo sanırım zaten düğünde bilezikşe birlikte toplam otuz beş bin geldi o da oraya gidecek bu gidişle o kadar sorun var ki artık depresyona girdim
kv kp ile altlı üstü mü oturacaksınız bir de?

Ortada bir bebek var. Konuşarak halledebilirsiniz sorunlarınızı. Evliliğe adapte olmak biraz zaman alıyor. Ama düzen oturdukça herşey yoluna giriyor. Daha 1 aylık evliyken ayrı yatmak çok ilginç geldi bana. Yatakları ayırmayın bence. Eşinizi alın karşınıza konuşun baktınız olacak gibi değil o zaman boşanmayı düşünün. Şu an çok erken değil mi?
Söyledim uyumak istiyorum diyor ben yanındayken uyuyamıyomuş bir de ilk günler diş gıcırdatıyodu çok fena bir şekilde dişleri döküldü sanıyordum bir de uyuz olduğum için 8 sese sonra bana dedi stresten zamanla geçicek sen beni dürtersen artar ben Dr bi şekilde idare ediyordum ona rağmen o uyuyamadığı için yatmak istemiyor

Bilmiyorum ailemin yanına giderim muhtemelen atanana kadar bu sene atanırsam herşey çok daha kolay olur. Annem de yaşlı 67 yaşında of bilmiyorum. Onu da kaybedersem kimsesiz kalıcam
Henuz tam karar vermemissiniz herhalde bir diyorsunuz ki evi satarim ya da kiraya veririm bir diyorsunuz anneme giderim. İyi dusunun. Bir aylik evlilikte bosanilmaz diye bir sey yok. YAlniz bir anne olarak da cocugunuzu buyutebilirsiniz ki bana sorarsaniz bu herifi cekeceginize bosanmaniz daha iyi.

Günaydın kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimle çok severek birçok şeyi göze alarak evlendik. Ailesi doğru düzgün yardım etmedi maddi olarak çoğu şeyi eşim karşıladı. Ben de birçok şeyden vazgeçtim. Gelinliğimi iki bine düğün salonunu üç bine ayarladık. Bindallı alınmadı kına yapılmadı ne takı seti istedim ne bişey saatten bile vazgeçtim. Sadece 5 bilezik takıldı zaten üçünü eşim aldı. Buzdolabı çamaşır makinesi ikinci el. Eski tip davul fırın var evde. Bulaşık makinem yok. Ha bunları anlatıyorum ama aslında bunları yaparken hiç gocunmadım. Çünkü onu seviyordum ve önemli olan düğün sonrası mutlu olmamızdı. Ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Çıkmaza girdim. Eşim huysuz ve çok sinirli. Gece uyurken ona değersem uyanıyor ve bana kızıyor bu yüzden balayında döndüğümğzden beri ayrı yatıyoruz. Bu arada salak kafam nişankıyken hiç kavga etmediğimiz için hep öyle olur sandım. Evlenince nasıl harcama yapıcaz günümüzü nasıl geçircez hepsini konuşmuştuk. Çok mutlu olacağı z sanıyordum. Ve korunması. İlk geceden hamile kaldım. Sürekli midem bulanıyor ve halsizşm. Bi de ev işlerine de çok hakim değilim. Eşim ilk günlerden beri sürekli baskı kuruyor temizlik yap yemek yap şunu yap bunu yap ve herşeyi snnesine anlatıyor. Hiç böyle bişey hayatımda görmedim ben midem bulanıyor yatıyorum beni şikayet ediyo. Sürekli kavga halindeyiz. Ve annesine kavga ettiğimiz i de yetiştiriyo hatta kavga anında arıyo. Artık düzelmiyceksen boşanalım dedi. Ben hamile halimle yemek yapmaya çalışıyorum bir saat uğraşıyorum tam yapamıyorum evet ama zamanla olucak bazıları oluyor yani ama bunlara katlanamoyo yemek yapamadığımı şaka yollı annesine söyluyo dalga geçer gibi artık katlanamıyorum. Bu arada bir de kpss çalışmaya çalışıyorm. Dershaneye gidiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin ben kafayı yicem.

Aslında sanırım biraz baskın olduğum ya da onun dediklerine uymadığım için sorun buyuyor olabilir. Bana kalk temizlik yap burayı niye toplamadın falan dediğinde susuyorum. Bağırıyorum işime karışmasından hoşlanmıyorum zaten düğün bilmem ne derken derhaneye üç hafta gidemedim balayından gelince p eksikleri tamamlamaya çalışıyordum ve evle çok ilgilenemedim o da sürekli söylendi annesi şikayet etti o böyle yapınca özellikle Dr herşeyi snnesine yetiştirince sinirlerim bozuldu ve bağırodm o bağırınca susmuyorum. Hamileyim kpss çalışmaya çalışıyorum rahat bırakırsan zaten ben her gün bişeylerş yapıp düzene sokucam daha yeni geldik eve bir sabret gibi bir ara ev işlerini yapamıycam diye ağladı sinirlerim bozuluyor onu öyle görünce panik ve herşeyi büyüten biri zaten olmayan sorunlar büyüdğ birbirimize bağırıp haksret etmeye başladıkça bana artık onu yapmıycaksan bunu yapmıycaksan git evden demeye başladı ben o kadar fedakarlık yapıp onunla evlenmişjen bu sözlerş kaldıramadımm şerefsizsşn falan dedim onu bile arayıp annesine söyledi annesinr ağlıyor bir de ben o kadar sevdim bu mu karşılığı diyor annesi Dr diyor onun üzerine çok titredin ondan oldu ben artık ne yapacağımı bilmiyorum
Eşinize “şerefsizsin” mi dediniz ben mi yanlış anladım?? Bakın ne kadar haklı olursanız olun bu son derece çirkin bir hakaret insan eşine böyle bir söz söyler mi? Yemek yapmayı neden bu kadar sorun ediyorsunuz internetten açın yemek kanallarını videoları izleye izleye yapın, yemek anlatan yüzlerce video var internette.

sende eşini tanıyorsundur. nelere takılacaksa en azından o işleri hallet. yemek ve temızlık aradan cıkar bakalım ne bahane bulacak. ayrıca bunları yapamıyorsan git evden demesi çok kırıcı bi davranış. özellikle bu hassas döneminde..ben kürtaja karışıyım kesinlikle ama bu adam 1aylıkken bu durumdayse sonrası ne olacak arkadaşım hiç bi fikrim yok.
Dün dershaneye gidicektim geç uyuyunca uyanamadım saat on birde uyandırdım kızdı on ikide uyandırdım yine kızdı makyaj yapmıştım hem biraz gezeriz diye düşünmüştüm sonra gittim kahvaltıys kendim geldi bana gerizekalı sen dershaneye gitmiyor musun boşuna mı para veriyoruz dedi ben toparlandım çıktım evden anneme gidecektim ağladı gitme dedi çıktım bilet aldım annesine yetiştirmiş tabi hemen sonra arkadaşımla konuştum saçmalama dedi çocuğun var aranız daha çok açılır dedi niyetim üç dört gün değerimi anlasındı konuşmıycaktım sonra akşam olunca geri geldim içeri aldı sarıldı ama ben artık nasıl iğrenç bir durumun içindeyim yediremiyorum kendime ne eve gelip ona güleryüzlü olabiliyorum ne de bir aylıkken boşanıp rezil olmayı göze alabiliyorum dershanem de kalcak annem farklı şehirde

Eşinize “şerefsizsin” mi dediniz ben mi yanlış anladım?? Bakın ne kadar haklı olursanız olun bu son derece çirkin bir hakaret insan eşine böyle bir söz söyler mi? Yemek yapmayı neden bu kadar sorun ediyorsunuz internetten açın yemek kanallarını videoları izleye izleye yapın, yemek anlatan yüzlerce video var internette.

hepimiiz gectik o yollardan. kim anasinin evinde baklava aciyorda koca evinde unuttuk bu yuzden hanilesin anliyorm bnde ilk vecedrn hanile kaldim ayni skinrulari. ektim zamnnnb. hersey zamn

Alisma sureci deniyor halk dilinde buna ya alttan alip kabulleniceksin yada herseyi birakip kendi hayatina bakicaksin.Simdi yaptigi sacmaliklarin sebebi ya annesi cok titizdir hep ondan kusursuz hizmet gormustur.Diger ihtimal ise kendi takintilidir.Sevgili oldunuzmu hic aynayni ortamda bulunmusmuydunuz?
İki üç ay sevgili kaldık annesi titiz ve onu çok şımartmış çaya şekerini bile annesi koyuyordu bazen

Bızım 5sene bıtecek ancak huyunu suyunu kavrayabıldık desem yerıdır. Sız ılk aydan bıde hamıle kalmıssınız. Maddı ımkansızlık varmı bılemıyorum ama sırf gece degdım dıye benı ıstemeyen adama bı tekme patlatırdım herhalde ayrı yatmak nedır ya. Sızı sevdıgınden şüphelıyım. Hamılelık zor surec ama yenı evlılık daha da zor surec. Anasına sıkayet edecegıne karım yemek yapamıyo kalkta ıkı kap yemek yap bı evı cekıp cevır desın sıkayet kolay hamıleyken zaten yapamıyosun herseyden nefret edıyosun o kokular o ev ınsana batıyo ıskence resmen.

Yanlış olduğunu biliyorum. Bana söylenmişti yine hiç konuşmadım kalktım süpürge yapıyordum evde ben kalmadan önce annesi babası kalıyordu onlzrın eşyaları da var ben de psspsslsro aldım attım kullanmadoğıöız odaya sonra geldi yerine koydu bunlar burda duracak beğenmiyorsan git diye o zaman demiştim o lafı zaten annesiyle kafayı bozmuş durumda annesinin yanından dönerken ilk günler hep ağladı annesini özlediği için

Ben Dr öyle hissediyorum bunu ona da söylüyorum herkes ev işi yapıyomuş p da çalışıyormuş ben evde yatıyomuşum ders çalışıyorum bu arada onu sevdiğime inanmadığımı söyleyince annesini arayıp ağlıyor gerçekten bazen ağır bir ruh hastası olduğunu düşünüyorum bugün ile kaldırdım 7 15 demişti kaldırdığımds 7 12 ydi bunun için bağırdı neden 7 15te uyandırmamışım o üç dk onun için önrmliymiş yine beni dinlemedin diyor
Öküz ya.
Kılınızı kıpırdatmayın o zaman. Siz onun uşağı değilsiniz.

Bızım 5sene bıtecek ancak huyunu suyunu kavrayabıldık desem yerıdır. Sız ılk aydan bıde hamıle kalmıssınız. Maddı ımkansızlık varmı bılemıyorum ama sırf gece degdım dıye benı ıstemeyen adama bı tekme patlatırdım herhalde ayrı yatmak nedır ya. Sızı sevdıgınden şüphelıyım. Hamılelık zor surec ama yenı evlılık daha da zor surec. Anasına sıkayet edecegıne karım yemek yapamıyo kalkta ıkı kap yemek yap bı evı cekıp cevır desın sıkayet kolay hamıleyken zaten yapamıyosun herseyden nefret edıyosun o kokular o ev ınsana batıyo ıskence resmen.
Geçen geldi bana dışarıdan yiyelim artık diyor annemle konuştum p da öyle dedi diyor evet yemek yaparken o salçalı yağlı görüntü midemize bulandırıyor kokusu falan

X