- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.215
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Annesine ve babasına karşı arada çocuk gibi sinirleniyodu bana karşı neredeyse hiç yapmamıştıSevgiliyken nişanlıyken sinirli olmayan adam evlenince mi sinirli oldu hiç mi sinyal vermedi cidden merak ediyorum evlilik kumar mı kavun misali ne çıkarsa bahtına mı? İllaki patlak vermiştir bence göremediğin ya da es geçtiğin.
Paramız yok değil eşim 4 bin kadar alıyor kira 750Afedersiniz de şu şartlara bebek dünya ya getirmek neyin kafası. Bebek bezi kaç para biliyormusun? Bunun maması var giysisi var. Pişik kremi falan hadi herşeyi geçtim bu çocuk okula gidecek büyüyecek ... 1 aylık evlisin hamilesin paranız yok kocan ruh hastası çıkmış .. hayatta başarılar
Bu arada bebeğim 6 haftalıkBu kadar fedakarlıktan sonra bunları yapması çok saçma. sana sımsıkı sarılması gerekir.ayrıca daha 1 aylık evlisin ve de hamılesın.. bebeğin ne kadarlık merak ettim..? Eşin seni sevdiğinden değilde sanki evlenmeden hamıle kalmışsın evlenmek zorunda kalmıs gibi davranıyor.
Neredeyse hiç derken?Annesine ve babasına karşı arada çocuk gibi sinirleniyodu bana karşı neredeyse hiç yapmamıştı
Hayır çok yakınlaşmamız olmadı. İki üç ay flört 7 8 ay nişanlıydık. Bir kere büte girmrm gerekiyordu eşimin evinde kalmıştım annesi ve babası ile yaşıyordu yatağımı o hazırlamıştı gece gizlice kimse duymadan gelip sarılmıştı belki bir dk bile durmadı yanımda sonra öpüp gitti ama çok mutlu olmuştu ondan sonra benim ona verdiğim ayıyla uyudu hep sarılıpNeredeyse hiç derken?
Ne kadar zaman flört ettiniz hiç birlikte uyumadınız mı adam hafif değsen arıza çıkartıyor bu bile evlenmemek için sebep resmen.
Kan testi yaptırdım. Ve hamileyim. 12 Ekim'de evlendik. 17de adet olmam gerekiyordu evlendikten sonra hiç adet olmadımSen test yaptın mı evlenmeden önce hamile kaldıysan bilemem ama hamile olup olmadığın şuan idrar testinde çıkmaz beta yaptırman lazım ayrıca belirtilerde çok erken eş konusuna sonra değineceğim
Şimdi bir de annesi babası yaşadıkları şehirde evlerinin üst katını yaptırıyolat bizim için sürekli para isteniyo on bin verdik daha bir on bin daha isteniyo sanırım zaten düğünde bilezikşe birlikte toplam otuz beş bin geldi o da oraya gidecek bu gidişle o kadar sorun var ki artık depresyona girdim
Bu arada bebeğim 6 haftalık
Hayır oraya gitmeye niyetim yok kiraya verilecek ya da satılacak zaten biz dört sene doğuda olucazKendi hapishanenizi yaptırıyorsunuz haberiniz yok. Adam her şeyi annesine yetiştiriyor, bir de gidip üst katlarına mı yerleşeceksiniz?
Aslında sanırım biraz baskın olduğum ya da onun dediklerine uymadığım için sorun buyuyor olabilir. Bana kalk temizlik yap burayı niye toplamadın falan dediğinde susuyorum. Bağırıyorum işime karışmasından hoşlanmıyorum zaten düğün bilmem ne derken derhaneye üç hafta gidemedim balayından gelince p eksikleri tamamlamaya çalışıyordum ve evle çok ilgilenemedim o da sürekli söylendi annesi şikayet etti o böyle yapınca özellikle Dr herşeyi snnesine yetiştirince sinirlerim bozuldu ve bağırodm o bağırınca susmuyorum. Hamileyim kpss çalışmaya çalışıyorum rahat bırakırsan zaten ben her gün bişeylerş yapıp düzene sokucam daha yeni geldik eve bir sabret gibi bir ara ev işlerini yapamıycam diye ağladı sinirlerim bozuluyor onu öyle görünce panik ve herşeyi büyüten biri zaten olmayan sorunlar büyüdğ birbirimize bağırıp haksret etmeye başladıkça bana artık onu yapmıycaksan bunu yapmıycaksan git evden demeye başladı ben o kadar fedakarlık yapıp onunla evlenmişjen bu sözlerş kaldıramadımm şerefsizsşn falan dedim onu bile arayıp annesine söyledi annesinr ağlıyor bir de ben o kadar sevdim bu mu karşılığı diyor annesi Dr diyor onun üzerine çok titredin ondan oldu ben artık ne yapacağımı bilmiyorumAllah analı babalı buyutsün dicem. bu eşle mümkün mü bilemedim. biraz baskın karakter olmaya çalışabilirsin. Sonuçta karnındaki onunda cocuğu..seni üzmekten korkmalı.. Yemek için internetten yardım alabilirsin... Ve eşine bebeği istemediğini düşünmeye başladım x, bana düzgün davran diyebilirsin. Konuşmayı denedin mi?
Sanırım aynı fikirdeyim.Normalde kurtaja karsi bi insanim ama o bebege bir gelecek vermeniz munkun degil gibi gorunuyo ve adami da bosardim net
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun zaten bebeğim için 41 yasine basladım. Evliliğim ne olacak bilmiyorum ama o da diyor biz nasıl böyle olduk diye kavga ettikten sonra ertesi gün gelip sarılıyor bana yardım etmeye çalışıyor falan ama ben kırgın olduğum için hiç konuşmuyorum ya da onunla uğraşıp moralimi bozmaktansa ders çalışıyorum aslında en başta elle tutulur bişey yokken birbirimizin kalbini kirdikça buyüdğ buraya kadar geldievliliğin de bir karakteri var.. bakın çocuk gibi düşünün zamanla emek vererek büyütürsünüz ama onun kendine ait bir karakteri vardır zaman içinde oluşur. ne yaparsanız yapın değişmez değiştiremessiniz. evlilikte böyle. ilk zamanlar su gibi geçinenler bir zaman geliyor ki ateş oluyorlar birbirlerine.. ya da bir zaman ateş olan çiftler zaman için de su gibi olabiliyor.
evlilik bammmbaşka bir durum.. siz şimdi evliliğinizin karakterini oluşturuyorsunuz. bir şeyler asla değişmes ama zaman için de daha naifleşir, şekil alır. aslında iyidir diyorsunuz hem bunu kayınvalideniz için de diyorsunuz.. o zaman siz kaya gibi dimdik durmaya hiç bir dalgada parçalanmamaya gayret edin.. inanın aslında iyiler dediğiniz için yazıyorum böyle..en iyisini siz bilirsiniz en doğrusunu da .. o duruma sizi getirecek bir şeyler yok.. olsa sizi hiç bir kimse dakkası tutamas o evde.
evliliğinizin karakterini oluşturana kadar bunlar olabiliyor. inan bana aslaaa kaymak gibi sevgi dolu aşk dolu hiç bir kavgasız sorunsuz evlilik yok..
ve son bir şey hepsi aynıı hepsiii.. biri biraz daha iyi biri biraz daha kötü o kadar.
hamilesin sürekli bebeğinle konuş şimdiden onu okşa sev.. o senin bütün kafanı dağıtsın, onunla ilgilen.. bebeğine dair hamileliğine dair doğumuna dair araştırmalar yap..pku çokça kitap oku. eşinin yaptıklarına çok takılma .. hepsi geçecek siz de iyisi kötüsü ile güzel bir aile olacaksınız Allah ın da izni ile..
hı bir şey daha annesiyle paylaşımlar da azalır zaman için de ..inan bana o da sıkılır anlatmaya.. hem annemin söylediği ve doğruluğuna inanılmaz inandığım bir sözü yazmadan geçemiyeceğim.. der ki benim annem " anasını seven her erkek karısını da sever. Anasını sevmeyen erkek karısını da sevmes. " rahat ol Allah a dua et.. bir de evinde sürekli olarak bakara süresini açık bırak dinle dinleyin.bunun da etkisi çok.
bir ömür huzurlu sağlıklı sevgi dolu evliliğiniz olsun.. amin.:)
Insallah ironisinizdirÖnce size değineceğim. 23 yaşında bir insan -evlenecek bir insan diyelim- az çok yemek yapmayı bilir. Hele temizlik yapamıyorum demek komik. Hiç mi yapmadınız evlenmeden önce, öğrenilecek bir şey değil ki bu. Eşiniz çalıştığı için sizden de evdeki sorumlulukları yerine getirmenizi bekliyor. Basit ama güzel yemekler yapıp, temizliğide sıklaştırırsanız sorun olmaz. O kadar az vakit alıyor ki bunlar.
Eşinize gelince, ayrı yatmak gibi bi konu konuşulmamalı bile. Adamın haberi yok muymuş birlikte yatacağınızdan? Annesine anlattığı zamanda tepkinizi koymazsanız bu böylece gider. Siz işlerinizi tamamlayın, eksikler için eşinizden yardım isteyin.
Korunma konusunda da eşinizin bi suçu yok. Prezervatif diye bir şey var. İşinizi garantiye almanız gerekiyordu. Korunmamışsınız. Daha 3-4 haftalık hamilelikte bu kadar ağır mide bulantısıda tuhaf geldi.
İkinizde fazla nazlısınız ve evlilik ağır gelmiş. En ufak bir şeyde boşanma konuşulmayacağını zaman geçtikçe anlarsınız. Biraz daha olgun ve yönetici davranmaya çalışın.
Kürtajı düşünmedim değil. Ama eğer boşanırsam bir daha ne sevgili ne evlilik hiçbir şey düşünmüyorumm. Ve anne olmadan da ölmek istemiyorum. O yüzden aldırmamak daha ağır basıyor. Buhrana girip düşse çocuğum üzülğr müyüm daha iyi mi olur diye düşündüğüm oldu ama sonra kendime kızdım m eşim düşse üzülmez şu an biliyorum. Pek benimseyemedi gibi oysa ilk hastanede öğrenince sarılıp ağlamıştıkSanırım aynı fikirdeyim.