evliliğin de bir karakteri var.. bakın çocuk gibi düşünün zamanla emek vererek büyütürsünüz ama onun kendine ait bir karakteri vardır zaman içinde oluşur. ne yaparsanız yapın değişmez değiştiremessiniz. evlilikte böyle. ilk zamanlar su gibi geçinenler bir zaman geliyor ki ateş oluyorlar birbirlerine.. ya da bir zaman ateş olan çiftler zaman için de su gibi olabiliyor.
evlilik bammmbaşka bir durum.. siz şimdi evliliğinizin karakterini oluşturuyorsunuz. bir şeyler asla değişmes ama zaman için de daha naifleşir, şekil alır. aslında iyidir diyorsunuz hem bunu kayınvalideniz için de diyorsunuz.. o zaman siz kaya gibi dimdik durmaya hiç bir dalgada parçalanmamaya gayret edin.. inanın aslında iyiler dediğiniz için yazıyorum böyle..en iyisini siz bilirsiniz en doğrusunu da .. o duruma sizi getirecek bir şeyler yok.. olsa sizi hiç bir kimse dakkası tutamas o evde.
evliliğinizin karakterini oluşturana kadar bunlar olabiliyor. inan bana aslaaa kaymak gibi sevgi dolu aşk dolu hiç bir kavgasız sorunsuz evlilik yok..
ve son bir şey hepsi aynıı hepsiii.. biri biraz daha iyi biri biraz daha kötü o kadar.
hamilesin sürekli bebeğinle konuş şimdiden onu okşa sev.. o senin bütün kafanı dağıtsın, onunla ilgilen.. bebeğine dair hamileliğine dair doğumuna dair araştırmalar yap..pku çokça kitap oku. eşinin yaptıklarına çok takılma .. hepsi geçecek siz de iyisi kötüsü ile güzel bir aile olacaksınız Allah ın da izni ile..
hı bir şey daha annesiyle paylaşımlar da azalır zaman için de ..inan bana o da sıkılır anlatmaya.. hem annemin söylediği ve doğruluğuna inanılmaz inandığım bir sözü yazmadan geçemiyeceğim.. der ki benim annem " anasını seven her erkek karısını da sever. Anasını sevmeyen erkek karısını da sevmes. " rahat ol Allah a dua et.. bir de evinde sürekli olarak bakara süresini açık bırak dinle dinleyin.bunun da etkisi çok.
bir ömür huzurlu sağlıklı sevgi dolu evliliğiniz olsun.. amin.:)