Dağlardan büyük derdim var benim

evet ailesi hele ki kv de yüzünden yuva yıkılmamalı

Çocuğum benim için problem değil ben çocuk doğurduğumada pişman değilim şu an bizi ayakda tutan şey çocuğum ve o olmasaydı belki dün gece kıymıştım kendime

akıllıca ama benim kocam geç kalkmama çok kızar evde misafir varken

sen sadece kendini kandırıyosun kocan senden boşanmayı düşünüyo yazdığına göre, sen bi sorun yok diyosun.bebeğinin hayatı tabii ki mahvoldu hadi bugün saklıyosun üzüntünü, bütün hayatın boyunca saklayabileceğini mi sanıyosun?ya da bu adamın değişeceğini mi sanıyosun?çocuğu kendin için yapmak nedir ayrıca?ebeveynlerin ilk görevi çocuklarına mutlu huzurlu bi aile ortamı sunmaktır.sen bunu tek başına yapamazsın.senin önce kendi huzurun mutluluğun olacak ki çocuğuna bişeyler verebilesin.

çocuğu pat diye yapıp sonra "hıı ben giderdim de ailem beni çoktan götürürdü de çocuk için susuyoruz" diye kendini kandır.İnsanlar burda sana iki kelime eder sonra hayatlarına bakarlar hayatı mahvolan bunca şeyi çeken sen olursun geride.

Sonuç olarak ne yapmamı öneriyorsunuz

Keşke babasını örnek alıp da onun annesini savunduğu kadar oğlumda beni savunsa tabiki eşine kötü şeyler yapmadan hakkıyla

bak bu olmadı... sen bu şekilde yetiştirme. kim haklıysa onu savunsun....

boşan yada boşanma demem. ama eşinle kendi ailenin yada eşine sözü geçen birinin konuşması lazım. kendisine çeki düzen vermeli. bu şekilde işin zor. eşinin sorunlu olduğunu kabul etmen lazım. suç k.validende değil eşinde... anne sen şurada bir dur demeli....

mesela yemek konusu. evliliğimin ilk yılında k.valide oğluna özel patates kızarttı. ye benim oğluşum dedi ... eşim benim bozulduğumu gördü. bana da yedirdi. ben görmezden sanırım annesini uyardı. o bir kere oldu... ki ben ayrımcılığa dayanamam... yani eşim sorunu çözdü, çok şükür. ama senin eşinde iş yok... her konuda sorun eşin...

Devletin kaynanalara el atması gerekiyor.

Hatta evliliğin ilk beş yılında yeni evli çiftin evine her iki aileden de kimse gelmemelidir şeklinde bir kanun olması lazım.

Gelin kaynanayla ilgili suç duyurusunda bulunabilmeli mesela. Abartı diyecek bir kısmınız ama yeter artık ya. Yani bu kadar olmaz. Nedir bu insanların derdi ben anlamıyorum...

biz ne desek boş burdaki yorumlar bazen faydadan çok zarar getirebilir ç.ünkü herkes kendi şetlerına ve yasantısına göre yorum yapıyor en iyi sen bilirsin eger devam edersen yada boşanırsan neler yasayacagını

kv denin yüzünden eşinin sana yaptıgını senin oglununda senin için eşine mi yapsın istiyorsun o zaman kv den ne farkın kalıyor

akıllıca ama benim kocam geç kalkmama çok kızar evde misafir varken

Tabiki kızar zaten kızılıcak bişeyy ama meselede bu ya.Ailesi gelip çok uzun süre kalıyor.Sürekli tüm gün bişeylere koşturuyorsunuz. O zaman çok yorgun uyuyorsunuz demektir değilmi. Bu yüzden kaynana ve kp'ye siz kimsiniz dergibi davranıp, eşinizde bunu söyleyince farkında değilmiş gibi davranmanız doğru olan.Yani aa evet askım geç kalkabildim inanılmaz yorulmuşum tabi bir kaç günün yorgunluğuda birikmiş diye geldiklerinden 1 hafta sonraki ilk gün artık geç kalkmaya basllicaksınız.Kahvaltı kaynanaya kalıcak hazırlamak. Bunun adınıda aşırı yorgunluk uyanamama koyucaksınız. Hatta eşinize karşı mahçup olmuş gibi davranıcaksınız. Ay nasıl kalkamam yaa diye eşinize açıklama yapıcaksınız.Ama sadece eşinize.Çünkü kv ve kp 'ye açıklama yapıp onların içini rahatlatmak yok. Sonra zamanla onlar bıkıp gidicek. Arada bi diceksiniz ki anne sen bu yemeği çok güzel yapıyodun sen yapar mısın. Kitliceksin yemeği kaynanaya. Sonra yerken kaynanayı çok övüceksiniz ay anne kimse senin gibi yapamıyo bunu diye.Önce bi gaza gelir yapar beğeniliyo diye, sonrada ona yaptırdığınızı fark edicektir.Bunu eşinize söylediği zamanda şok olmuş gibi davranıp sende gördün ne kadr beğeniyorum yemeklerini sofrada normalden fazla yer oldum benim kötü bi niyetim yoktuki anne yemeği gibi geliyodu bana sonuçta diceksiniz. Eşiniz zaten yemek yerken annesine sürekli ay anne güzel olmuş eline sağlık nası yapıyosun banada söylesene tarzı konuşmalarınızı gördüğü için dicek yav bu kadın iyi niyetliydi anneme yaranılmıyo. Yani siz masum köylü, kaynana herşeyden şikayet eden kaynana olucak eşinizin gözünde. Ay ççünkü sizin hiç art niyetiniz yokkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))) Yani gereksiz yere kaynanayla savaşmak nedir bırak ne istiyosa yapsın kitle bütün işleri ona o yaparkende ay bende bi çocuğa bakıyım diye kaç. Sen övki kötü olan kaynana olsun.bu kadar basit. hem kocan sana kızmaz hemde kaynana senden bıkar gelmemeye başlar zamanla:)))

Gerçekten tespitiniz doğru problem eşimde dediğiniz gibi beni savunsa yada savunmasın istemiyorum ezmesin arkamdan annesiyle birlikte konuşmasın bana destek vermiyosa annesinede vermesin bu konuyla ilgili eşimle çok kişi konuştu ama adam tamam diyo kafa hala aynı ben belki düzelir yada kv yeni gelini geldiğinde bizden vazgeçer diye bekliyorum

eğitim şart. kaynanalrından eziyet gören kadınlar. "Keşke babasını örnek alıp da onun annesini savunduğu kadar oğlumda beni savunsa tabiki eşine kötü şeyler yapmadan hakkıyla" bu mantıkla çocuk yetiştirdiği sürece bu iş devam edip durur... şiddet olayının son bulması, k.valide terörü, töre, cinsel saldırılar. ancak ve ancak kadının eğitilmesiyle olur. yoksa böyle devam eder.

simdi haksızlık etmemek lazım bence çok fena gelinlerde var çok iyi kv delerde tamamiyle karakter meselesi

bizde aynıydık neyseki 4 5 aydır eskisi kadar gelmiyorlar

çok fenasınnnn çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…