Dağlardan büyük derdim var benim

Çok güzel yazmışsınız beni anladığınızı düşünüyorum. . Biz eşimle odada tartışırken kv birden odaya girdi bana noluyo sana tamam tamam ben biliyorum sen bizi istemiyosun biz gidiyoruz oğlum dedi nerdeyse kocam beni dövecekti bi tartışmamızda da ben hamiöeyken baygınlık geçirdim tansiyonum düşmüştü hemen annemler beni hastaneye götürdü ve kayın validem yerinden kalkmadı oturup dondurma yedi hadi beni düşünmede torununu da mı düşünmedin ki hamileliğim çok riskliydi zor bi hamilelik geçirdim

Devamını getireyim bizler daha bilinçli olarak inşallah ilerde gelinine çektiren kaynana olmayız ama en yakınimdan bi örnekle noktalayim, annem kayinvalide sinden çok çekmiş hep anlatır durur,ama şimdi gelinleri var ve inanın bi kaynana olarak elinden geleni ardına koymuyor master yapmış durumda, zamanında çektiklerini gelinleride çeksin istiyor , bilinçaltı bu yönde maleseff...

Kesinlikle erkeklere anneleri kardesleri kotulenmez kotulemek bir yana yaptiklari sizi uzen seyleri bile anlatsaniz siz kotu olursunuz hele bir de yeni evliyken hic olmaz benim esim ailesinin yaptigi bir seyi soylesem basta cok celallenirdi hemen itiraz ederdi acayip kavga ederdi benimle sonra birbirimizi daha iyi tanidikca ben daha az soylemeye o da soylediklerimi onemsemeye basladi hem canim ailesi yuzunden kocanla arani bozma kocan annesini kardeslerini degistiremez et tirnaktan da ayrilmaz o yuzden daha sabirli daha hos gorulu ol gerci yasinda kucuk onun verdigi bir seyde vardir sende ama benim tecrubeyle ogrendigim seyi kotu sonuclar olmadan sen de ogrenirsin insallah

Yok ya!!!
Bu olayda suçlu kayınvalide değil,eş hiç değil.
Tek sorunlu kişi; konu sahibi!
O kadar sıkıntının içinde kendi ailesi destek olmuşken hala "canım kocam,birtanem eşim,kuşum aşkım" diye ağlıyor.
Çoktan çekip gitmesi gerekirken yırtılan prezervatifle kadehle uğraşıyor.

Kayseride yaşıyosunuz sanırım? Sevgilimde orda. Görünce heyecanlandım Geçen ay 1 hafta kaldım orda. Fena şehir değil
Evet, fena değildir :)
İşte diyorum ya kadın vicdansız, gözünü hırs bürümüş ne torun ne oğlunun mutluluğu umrunda değil. Varsa yoksa kendi hırsları.
Ovv gelinlere Allah sabır versin o halde ya. Yazık valla...

Çok tahammülsüzüm gerçekten yaptıklarına karşı susup oturamıyorum ha canım eşim falan diyorum çünkü kocama aşığım aile konusu dışında bana çok iyi çünkü sadece annesiyle ilgili konu olunca beni suçlu bulup eziyo

Çekip gitmek söylendiği kadar kolay değil oğlum var benim onun babaya anneye bir yuvaya ihtiyacı var babamda zaten biz çocuk için susuyoruz eğer bebek olmasa bir dakika daha seni orda bırakmam dedi

Çekip gitmek söylendiği kadar kolay değil oğlum var benim onun babaya anneye bir yuvaya ihtiyacı var babamda zaten biz çocuk için susuyoruz eğer bebek olmasa bir dakika daha seni orda bırakmam dedi
Öyle mi?
Anasına eziyet eden bir babaya ihtiyacı var oğlunun di mi?
Büyüdüğü zaman ne güzel örnek olacak ona di mi?
Kadına nasıl davranılmasını babadan öğreniyor ne güzel di mi?

hazır gelmicez size artık demişler sakın gardını düşürme kocan denilecek kişide bırak ne hali varsa görsün yüz verme çekip gidecekse o gitsin evden sen değil

Öyle mi?
Anasına eziyet eden bir babaya ihtiyacı var oğlunun di mi?
Büyüdüğü zaman ne güzel örnek olacak ona di mi?
Kadına nasıl davranılmasını babadan öğreniyor ne güzel di mi?
Keşke babasını örnek alıp da onun annesini savunduğu kadar oğlumda beni savunsa tabiki eşine kötü şeyler yapmadan hakkıyla

hazır gelmicez size artık demişler sakın gardını düşürme kocan denilecek kişide bırak ne hali varsa görsün yüz verme çekip gidecekse o gitsin evden sen değil
Aynen zaten ona dedim ben buyum beğenmiyorsa sen gidebilirsin burası benim evim ben gitmem öyle değince biraz tavrı değişti

bu ne cehalet ya köyde eğitim bile görmemiş insanlar bile böyle davranmıyo
bi dur arkadaş karşındakine bi bak evlendiniz diye pat diye hemen doğurmayın
bi yere kaçmıyo çocuk yapmak gördüğün gibi ona verecek bi aile ortamın bile yok
bence çok bencil bi insansın bebeğinin hayatını mahvetmişsin hala kendi derdindesin
bunları çocuk yapmadan önce düşüncektin
el bebek gül bebek evliliği olanlar bile çocuk yaparken bin kez düşünüyo artık
sen bunca sorun yaşıyoken bu insanlar yüzünden bebeğini düşürmüşken bu ne cesaret daha gidip hamile kalıyosun

Allah yardımcın olsun bende bir aralar senin gibiydim kv de çok çektirdi bana bende eşime annesinden dert yandıkca yandım evet ilk 2 yıl destekcim di eşim ama şimdi öyle degil neyseki 6 7 aydır hiç ses etmiyorum kv deyle ilğili düzeldik çok şükür kv de yine yapacagını yapıyor ama zaten amacı buymuş aklım yeni başıma geliyor kv çok sinsi benim beni kışkırtıyordu ki ben eşime anlatayım ama farkına vardım artık duysam da duymuyor gibi davranıyorum

Canim bence bir an once aklini basina topla bak bebegin var ve tek sorununjz esinin ailesi evet zor olabilir ama zaten bunlari cogumuz yasiyoruz hem de insan kendi anne babasina kotu de olsa laf dedirtmez erkekler hic dedirtmez ah millet kaynnasiyla gorumcesiyle neler yasiyor neler bu topraklarin mayasinda var bu anadolu insani boyle hem evlilik cennet hayati degil illa ki bir iki sıkıntın olacak ve bu evlilik gibi ciddi bir olayda sıkıntılarda ciddi olur. Evlilik gibi konularda hele cocuklu olanlarda siddet yoksa hemen topka esyalrini babanlara don denmesinden nefret ediyorum.

Bebeğimin hayatını mahvettiğimi düşünmüyorum ayrıca bu çocuğu kocam için değil ben kendim istediğim için doğurdum eşimde oğluna çok düşkün çocuğum açısından problem yok yapılan eziyet bana yapılıyor ben bunu bebeğime asla yansıtmıyorum ağlasam bile onun yüzüne baktığımda gülüyorum şu an tek tesellim oğlum ..

Böyle konularda hiç normal bişe okumuyorum.Birincisi sen bu kadar şeye rağmen neden ısrarla hamile kalıyorsunda korunmuyosun.İkincisi bütün erkekler ailesiyle ilgili çok şikayet duyunca şikayeti dinledikleri kişiye karşı dolarlar.Bu çok normal.Ama dersenki ne yapmam gerekiyodu maşallah o ailede 1-2 hafta değil resmen aylık geliyolar kalmaya çekilicek dert değil.Ama en azından o öyle yapılmaz bu böyle yapılmaz dediği şeylerde doğru valla anne sen bi yapta yiyelim diceksin kkitliceksin bütün işleri ona.Başkada çözümü yok yani. onlar evdeyken erken kalkmicaksın geç kalkıcacksın kaynana eşine bunu şikayet ettiği zaman aaa ben naptımki diceksin kaynanan gibi. Yani bu tür şeyler. ısrarla hamile kalmana zaten yapıcak yorumum yok artık. Kelimeler kifayetsiz.

Baba evine dönmek çözüm değil sadece bir kaçış bunu daha önce yaptım ve pişmanım dediğin gibi şiddet olmadığı sürecekolay kolay baba evine dönmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…