- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Tek varligim oglum
-
Peki boşanırsam nolacak eşim başkasıyla evlenir bide üstüne oğlumuda benden alırsa ne yaparım ben çocuğum olmadan nasıl yaşarım sonuç olarak çalışmıyorum mahkemenin oğlumu bendn almayacağı ne malumresti çekip boşanmanı tavsiye ederim, tabi daha kötü şeyler yaşamak istemiyosan.
mesajı bulamadım da ondanbeni neden alıntıladın anlamadım
belki bana kızacaksın ama (ben çok kızardım eskiden) kaybedeceklerinden korkuyorsan yani boşandıktan sonra ne yaparım nasıl yasarım nasıl çocuguma bakarım gibi endişelerin varsa boşanmayacak ve eşinin aklını çelmenin suyuna gitmenin yollarını arayacaksın ve eger yapabilirsen çok zor ama eşine annesini şikayet etmekten vazgeçeceksin evet insanın sabır taşı kırılma noktasına geliyor ama malesef bu böylePeki boşanırsam nolacak eşim başkasıyla evlenir bide üstüne oğlumuda benden alırsa ne yaparım ben çocuğum olmadan nasıl yaşarım sonuç olarak çalışmıyorum mahkemenin oğlumu bendn almayacağı ne malum
bende neden ki dedim
Sizce eşimi değiştirmenin kendime bağlamanın yolu yokmubence bir süre alın çocuğunuzu babaocağına dönün,kimseleride arayıp sormayın bekleyin bir süre bakalım ne yapacaklar 3 aylık çocuk var ortada aklı salim insansa kocan ortalık yatışınca gelir annenin babanın yanında ayaklarına baka baka pişmanlığını dile getirir herkes eteğindeki taşları döker sonra evine dönersin..yok çıt çıkmıyorsa kocandan mutsuz yuva ne sana ne de bebeğine yarar bilesin.Allah hayırlara çıkartsın bebeğinin yüzüne baksın zira durum fena
İşte bende kocama derdimi nasıl anlatabilirim haklı olduğumu nasıl gösterebilirim bu konuda yardım edinbelki bana kızacaksın ama (ben çok kızardım eskiden) kaybedeceklerinden korkuyorsan yani boşandıktan sonra ne yaparım nasıl yasarım nasıl çocuguma bakarım gibi endişelerin varsa boşanmayacak ve eşinin aklını çelmenin suyuna gitmenin yollarını arayacaksın ve eger yapabilirsen çok zor ama eşine annesini şikayet etmekten vazgeçeceksin evet insanın sabır taşı kırılma noktasına geliyor ama malesef bu böyle
Kv dengesiz derken bi bildiği varmış diyesi geliyor insanın.Anlam veremediğim başka şey de bu. Size bunları yapabilen birine hala seviyorum diyebilmeniz. Bilmiyorum psikolojide bunun bir adı var mı, ama normal değil.
Senden uzak olsun da isterse Kral'ın kızıyla evlensin!!!Peki boşanırsam nolacak eşim başkasıyla evlenir bide üstüne oğlumuda benden alırsa ne yaparım ben çocuğum olmadan nasıl yaşarım sonuç olarak çalışmıyorum mahkemenin oğlumu bendn almayacağı ne malum
Hayır çocuğun anneye verildiğini biliyorum ama ben çalışmıyorum ya bunu öne sürerek alırsa bebeğimiSenden uzak olsun da isterse Kral'ın kızıyla evlensin!!!
Bu ne kıymetli adammış yahu!!!
Bebeni de sen vermediğin sürece hiç bir hakim babaya veremez.
Keşke okusaydın da bunları zaten biliyor olacaktın.
Konuları okumadım ama yakınlarda prezervatif yırtılacak ateşli zamanlar için konular açılmış, ondan olbilireşinizle bu kadar sorunluyken nickinizin böyle olması ilginç geldi.
seviyor olabilirsiniz tabii ama böyle bir nick almak için aranızında iyi olması gerekirdi bence.
malesef canım ben neler denedim adam yine de anasından taraf eşin in kötü bi alışkanlıgı dayagı falan yoksa suyuna giderek düzeltebilirsinSizce eşimi değiştirmenin kendime bağlamanın yolu yokmu
Alamaz diyorum işte.Hayır çocuğun anneye verildiğini biliyorum ama ben çalışmıyorum ya bunu öne sürerek alırsa bebeğimi
Siz benim durumumda olsanız kocanıza aşık ve kv olmadığı zaman çok mutlu olsanız tek probleminiz kv olsa oğlunu doldurup sizinle ilgili iftiralar atıp kocanızın aklını çelse kocanızda size bu yüzden böyle davransa onu sevmekten vazmı geçersinizKv dengesiz derken bi bildiği varmış diyesi geliyor insanın.
annesi konusunda sen asla haklı göremez bazısı annesini yok sayamaz mısın yada kv den eşine bajhsetmesenİşte bende kocama derdimi nasıl anlatabilirim haklı olduğumu nasıl gösterebilirim bu konuda yardım edin
Anneci olması dışında kötü hiç bişeyi yok evine bağlı evin ihtiyaçlarıyla çocuğuyla ilgilenir evi için masraftan kaçınmaz her istediğimi alır yapar ama araya anne girince iş değişiyomalesef canım ben neler denedim adam yine de anasından taraf eşin in kötü bi alışkanlıgı dayagı falan yoksa suyuna giderek düzeltebilirsin
Kararımı verdim akşam babamları çağırıp gidecem hiç arayıp sormayacamda bakalım nolacak elbet bir sonuca varır boşanırsada kendi bilir ama karar verdim artık gururumu sevgimin önüne alacam oğlum gurursuz bir kadına anne demek istemez herhalde kararlıyım düzelmeden dönmeyecemAlamaz diyorum işte.
Nafaka bağlanır yine de alamaz.
Ama sen yine de boşanmayacaksın di mi?
sende kendimi görüyorum boşanmayacaksan bırak annesine düşkün olsun sen yeterki annesini çekiştirme annesi adamın nefret edecek degil ya inan evliliği yıpratıyor bu konu hem bosanmayıp hem hep aynı şeyi adama ısıtıp ısıtıp anlatmak huzursuzluktan baska bişeye yaramıyorAnneci olması dışında kötü hiç bişeyi yok evine bağlı evin ihtiyaçlarıyla çocuğuyla ilgilenir evi için masraftan kaçınmaz her istediğimi alır yapar ama araya anne girince iş değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?