• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık kazancını söylemeyen eş

Benım esım fabrikada amır,ben bordrosunu her ay krese elimle veriyorm.Bir kere acıp bakmadım:)(Cünkü Bihter Zİyangilim ben fgkfgklgfk)Annem bile bakmıssındr hadı simdi diyor,hayır bakmadım neden bakayım?Kendımce kafamda bı hesabım var,adam kırayı,kresı,dogalgazı ödüyor.Zaten Adnan Ziyagılle evli olmadıgımdan maas bitti,nesını merak edeyim,bozukluklarda ona kalsIN:p
Ama siz aşağı yukarı ne kadar olduğunu biliyorsunuz
Eşinizin maaşına 2 kat zam yapılsa bunu size söylemese nasıl hissederdiniz
Yada harcamaları artınca gözünüze batmazmıydı ?
Uyarmazmıydınız mesela

Benım esım fabrikada amır,ben bordrosunu her ay krese elimle veriyorm.Bir kere acıp bakmadım:)(Cünkü Bihter Zİyangilim ben fgkfgklgfk)Annem bile bakmıssındr hadı simdi diyor,hayır bakmadım neden bakayım?Kendımce kafamda bı hesabım var,adam kırayı,kresı,dogalgazı ödüyor.Zaten Adnan Ziyagılle evli olmadıgımdan maas bitti,nesını merak edeyim,bozukluklarda ona kalsIN:P
Neden kreşe eşinizin maaş bordrosunu veriyorsunuz Bihter hanım🤔

Neden ısrarla ogrenmek ıstıyorsunuz?Devlet memurusunuz,kendi kazancınız var,adamın elıne bakmıyorsunuz bu ısrar nıye?Giderleri karsılamıyor mu?Bana maasımın sorulması esim de olsa benı gıcık eder.Sanane yanı derim.

Eşim bana herhangi bir konuda, sorduğum bir soruya "sanane" deseydi geri kalan evlilik hayatimizi kendisine sanane diyerek gecirirdim. 😂 Butun sorularinin cevabi sanane olurdu. 😂

Eşim bana herhangi bir konuda, sorduğum bir soruya "sanane" deseydi geri kalan evlilik hayatimizi kendisine sanane diyerek gecirirdim. 😂 Butun sorularinin cevabi sanane olurdu. 😂
Düşünsene eşine "aşkım biz ne kadar kira ödüyoruz bu eve ?"diyeceksin ..o da sana "sanane sen para mı veriyorsun ..ne kadarsa ne kadar seni ne ilgilendirir!?" diyecek.Bence aynı şey

Düşünsene eşine "aşkım biz ne kadar kira ödüyoruz bu eve ?"diyeceksin ..o da sana "sanane sen para mı veriyorsun ..ne kadarsa ne kadar seni ne ilgilendirir!?" diyecek.Bence aynı şey

Ayy nebilim bu para mevzularinda çok değisik ciftler okudum burada ya. 😂 Sanki bilse elinden yolacak adam/kadin. 😬
(Yolanlari ayri degerlendirmek lazim.) 🤭

Benim bir komşum vardı öyle, kocasının ne maaşını ne ödemesini ne birikimini bilirdi, afam var derse verdiği limit kadar harcar, yok derse alamazdı. Bunu yapan adam ünvde hocaydı bir de. Sonunda boşandılar. Mal paylaşımında olanları anlatmayayım, ağzınız açık kalır

Bence ortak hesap olayı şart değil. (Herkes öyle yazmış) Tamam iki tarafta karşının ne kazandığını bilsin ve ona göre bütçe planlaması yapılsın ama ortak hesap açmak falan saçma geliyor bana. Kira faturalar ev alışverişi bilmem ne bölüşülür olur biter.
Onun dışında eşlerin şahsi harcamaları olur bunun hesabını vermek zorunda değil iki taraf da. (Çocuk yoksa özellikle)
Sizin durumunuza gelince, siz hesap sorar gibi sorduysanız adamın inada bindirmesi olası.
Ama böyle bi amacınız olmadan sadece bilgi almak için sorduysanız yaptığı ayıp.

Back