• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağlardan büyük derdim var benim

Ya gencecik kızlara kıyamıyorum...
Her türlü eziyeti çekiyor,bir de derdini anlatmak için bir yerlere üye oluyor. Kullanıcı ismi olarak yine kocasına olan aşkını anlatıyor...
Eğitiminizi tamamlamadan,meslek sahibi olmadan,küçücük yaşta evlenmeyin.
Oturun ananızın babanızın yanında ne aceleniz var?:KK14:
Aynen ya, 23 yaşındayım ben de yazdıklarını okuyunca ufo görmüş masum köylü gibi oldum. :KK57:
Gelin çocuk düşürüyor, bunlar piknikte, koca arayıp piknikten anasını çağırıyor falan absürd komedi gibi:KK51:
10 günlük evli birinin evine yatılı misafir mi gelir?
Hadi onu geç, hamile gelinin canı çekmiş vicdansız cadı, al pilav ye kokusuyla idare et mi denir?
Yedi kat el olsa hamileye kıyamaz, kaynana çok vicdansız, gelini sevmeyebilir ama karnındaki torunu bir kere.
Ben vicdansızdan çok korkarım, her şey beklenir.
Koca da bütün bunları yakınen gördüğü halde iyiyi kötüyü anlayamıyorsa o da anasının kumaşındandır, onu da boş ver at gitsin.
Kadının torunu olmuş, canından can kopmuş gelmiş dünyaya onu görmeye gelmiyor, niye? Çünkü geline küs!
Babaanne olmuşsun, azıcık olgunlaş, yeşerip de bostan olmayacaksın şu yaştan sonra! Bırak gelin güzel yemek yapsın, millet övsün! Sen ne yapacaksın övgüyü şu saatten sonra ya? Beğenen almış seni çoktan zaten! Hırslarının kölesi olmuş kadın resmen. Hayır o gelini boşatınca nolacak yani? Torunun ortalarda kalacak, oğlanın başı bozulacak, ikinciyi alınca onla daha mı tatlı olacak sanıyor nedir?
İşin özü bazı kaynanalar acıdan beslenen vampirler gibiler ya! Bir evi huzursuz edince eline ne geçiyor? Tek yaşam gayeleri gelinle uğraşmak mı? Eğer öyleyse hepsine acıyorum. Yani bir insan bir insanı mutsuz etmek için neden yaşar ki?
Bu kadar mı zavallılar ya, anlayamıyorum ki. O el kızı en fazla sana ne etmiş olabilir? Ananı mı öldürdü de bu kadar hırslanıyorsun sen? vay neymiş oğluna söz geçiriyormuş da ipleri eline almış da! Ne bileyim ya bu kadarcık şey için düşman kesilen birinin ruh halinden şüphe ederim. :KK14:

Zaten kv gelin ilişkilerninde sinsi olan gizli gizli alttan oyan taraf kazanıyor.
Kv. ler tabi yaşlı kurt olduğu ve tecrübeli olduğu için böyle davranıyorlar.
Siz de sinsi davranın yüzüne gülün alttan alta belleyin...
Hamilesiniz el üstünde tutmaları gerekirken böyle yapıyorlar.Zaten kv nin seni kıskandığı ortada.
Eşin senin ailesi hakkında konuşmandan rahatsız oluyormuş da onların senin hakkında konuşmasından niye rahatsız olmuyormuş
Çok fena dolduruyordur o kıskanç kv emin ol.
'' yaşlı kurt'' bunu begendim :)

bunu yapabilen var mı?
cogu kısı bu taktıgı verıyor belkı dogrudur ama ınsan nefret ettıgı bırıne yalandan nasıl canım cicim diyebilir
ben yapamam ya yapabılene aşk olsun!

ama zaten böle politik olabilsek bunları böle yapabilsek sorun yaşamayız dimi
bizdeki saflıkla kocalarımıza anlatıp duruyoruz sadece
ama o anacıklar ah zavallı anacıklar (!) alttan alttan işliyorlar oğluşlarını
İnan bana kaç gozlemden oluştu bu cümleler erkekler basittir gerçekten o şimdi annesini niye haklı goruyo sana ne demiş annem seni çok seviyordu, sana can ciğer ol demiyorum aksine yalnızken sert ol ama eşinin yanında en azından güler yüzlü saygılı durursan aksi bi olay olduğunda konuşacak ve haklı durumda sen olacaksın esinde anasının ne olduğunu anlayacak malesef dürüst insanlar bu tür olaylara maruz kalıyor ezilende onlar oluyor evliliğin devamını istiyorsan bu taktik tutar...denenmistir...

Kadeh mum falan yapınca adam kendini kanunî sandı zaar, g.t arşa değmiş
hahahah :D Ay yorumu görünce günüme renk geldi kız :D
Kanuni bile Hafza sultanla Hürrem'in arasına bu kadar girmemiştir bence. Bıraktı hepsi birbirini yedi, kazanan Hürrem oldu işte. :KK53:

Zaten kv gelin ilişkilerninde sinsi olan gizli gizli alttan oyan taraf kazanıyor.
Kv. ler tabi yaşlı kurt olduğu ve tecrübeli olduğu için böyle davranıyorlar.
Siz de sinsi davranın yüzüne gülün alttan alta belleyin...
Hamilesiniz el üstünde tutmaları gerekirken böyle yapıyorlar.Zaten kv nin seni kıskandığı ortada.
Eşin senin ailesi hakkında konuşmandan rahatsız oluyormuş da onların senin hakkında konuşmasından niye rahatsız olmuyormuş
Çok fena dolduruyordur o kıskanç kv emin ol.
çünkü onlar gelin şunu paytı bunu yaptı diye şikayet etmiyor ki.
ah oğlun ben gelinimi çok severim ya bilirim o iyi niyetlidir ama böyle bi durum var ben çok üzülüyorum, yanlış anlamanı istemem , gelinime kızma o benim kızım gibi ama böyle böyle bir durum var ve ben çok üzülüyorum, kahroluyorum oğlum ühü ühü ühü ...

Bende de böyle bir görümce var çoookkk fena ve sinsi, ama kocam saf değildir anlıyor bazı şeylerini bana hak veriyor.
Ona rağmen kötülememi istemez, benim ablamdır der o öyle ne yapayım der aslında iyidir vs. der.
Kötülemek büyük bir hata kötü olduğunu bilse bile hoşlanmaz yani.Onun yerine ona farkettirmek lazım sinsi bir şekilde ne kadar kötü niyetli olduğunu.
Kendimi düşündüm de kendi ailemden kötü olduklarını bildiklerim var ama yüzüme kötülense kızarım.

çünkü onlar gelin şunu paytı bunu yaptı diye şikayet etmiyor ki.
ah oğlun ben gelinimi çok severim ya bilirim o iyi niyetlidir ama böyle bi durum var ben çok üzülüyorum, yanlış anlamanı istemem , gelinime kızma o benim kızım gibi ama böyle böyle bir durum var ve ben çok üzülüyorum, kahroluyorum oğlum ühü ühü ühü ...

Aynen böyle işte, onlar çözmüşler erkekleri oğullarını...
Mağdur ayaklarına yatıp şikayet ederler...
Biz de saf gibi bir şey olunca söylüyoruz ama dürüstlük sökmüyor işte sinsi olacaksın...

Aynen ya, 23 yaşındayım ben de yazdıklarını okuyunca ufo görmüş masum köylü gibi oldum. :KK57:
Gelin çocuk düşürüyor, bunlar piknikte, koca arayıp piknikten anasını çağırıyor falan absürd komedi gibi:KK51:
10 günlük evli birinin evine yatılı misafir mi gelir?
Hadi onu geç, hamile gelinin canı çekmiş vicdansız cadı, al pilav ye kokusuyla idare et mi denir?
Yedi kat el olsa hamileye kıyamaz, kaynana çok vicdansız, gelini sevmeyebilir ama karnındaki torunu bir kere.
Ben vicdansızdan çok korkarım, her şey beklenir.
Koca da bütün bunları yakınen gördüğü halde iyiyi kötüyü anlayamıyorsa o da anasının kumaşındandır, onu da boş ver at gitsin.
Kadının torunu olmuş, canından can kopmuş gelmiş dünyaya onu görmeye gelmiyor, niye? Çünkü geline küs!
Babaanne olmuşsun, azıcık olgunlaş, yeşerip de bostan olmayacaksın şu yaştan sonra! Bırak gelin güzel yemek yapsın, millet övsün! Sen ne yapacaksın övgüyü şu saatten sonra ya? Beğenen almış seni çoktan zaten! Hırslarının kölesi olmuş kadın resmen. Hayır o gelini boşatınca nolacak yani? Torunun ortalarda kalacak, oğlanın başı bozulacak, ikinciyi alınca onla daha mı tatlı olacak sanıyor nedir?
İşin özü bazı kaynanalar acıdan beslenen vampirler gibiler ya! Bir evi huzursuz edince eline ne geçiyor? Tek yaşam gayeleri gelinle uğraşmak mı? Eğer öyleyse hepsine acıyorum. Yani bir insan bir insanı mutsuz etmek için neden yaşar ki?
Bu kadar mı zavallılar ya, anlayamıyorum ki. O el kızı en fazla sana ne etmiş olabilir? Ananı mı öldürdü de bu kadar hırslanıyorsun sen? vay neymiş oğluna söz geçiriyormuş da ipleri eline almış da! Ne bileyim ya bu kadarcık şey için düşman kesilen birinin ruh halinden şüphe ederim. :KK14:
Ne kadar güzel anlatmissin, zamanında kayinvalidesinden çok çeken gelinler kayinvalide olunca ortaya canavar çıkıyor ne kadar eziyet ederse gelinine zamaninda kayinvalide sinden cektiklerinin acısını ,intikamını almış oluyor kendilerini böyle tatmin ediyorlar açıkçası

Olaylarda tek suçlu var.. Eşin! Ev üstüne ev olmaz, bunu çoğu kayınvalide bilir ama oğullarından yüz bulursa umursamazlar.. Yapabileceğin bir şey yok şimdilik.. Az konuşmaya, sinirlerine hakim olmaya çalış.. Biraz zamana bırak..

Ne kadar güzel anlatmissin, zamanında kayinvalidesinden çok çeken gelinler kayinvalide olunca ortaya canavar çıkıyor ne kadar eziyet ederse gelinine zamaninda kayinvalide sinden cektiklerinin acısını ,intikamını almış oluyor kendilerini böyle tatmin ediyorlar açıkçası
Bu ihtimal daha kötü bence! Beterin beterini yaşamış bir insan, bir başkasına bunu yaşatmak için kollarını nasıl sıvar? Kadın adım adım geline hayatı zindan etme planını uygulamaya koymuş baksana ya. Önce yatılı gidiyor, işi gücü yıkıyor üstüne, sormadan her gün misafir çağırıyor, çocuğunu düşürtüyor. Bunlar katlanarak artıyor. Tam bir psikopatın kafası yapısı ya. Yavaş yavaş acı çektiriyor kadın bildiğin.
Ne bileyim ya, ben olsam gelinime aynısını yaşatmazdım, alem kaynana görürdü be. :KK53:

Karşımıza çıkan erkeği bulunmaz hint kumaşı zannedip, elimizden kaçırırsak bir daha başkasıyla olamayacağımızı düşünüyoruz sanırım.
Ha birde cinsellik olasılığı var tabi. Komşumuzun kızı geçen ay evlendi, 19 yaşında. Annesi çok ısrar etmiş üniversite okuması için ama kızı 18 yaşında başlamış evlenecem de evlenecem diye. Ne acelesi varmış dediğimde annesi "zaptedemedim, arzularına yenik düştü" dedi. Demekki bende bir sorun var diye düşündüm ister istemez :KK53: Şaşkınlığımı gördüğünden olsa gerek "sende aslan burcuymuşsun, sen nasıl duruyosun, 24 yaşındaymışsın, evlensene artık" dedi. Nasip bu işler dedim geçiştirdim. :KK47:
Höh sevişmek için evlenilir mi ya :KK57: Yani sadece sevişmek için evlenilmez bence:KK53: rahmetli babaannemin bir lafı vardı tam bu duruma uyan ama çok ayıp söyleyemeyeceğim :KK53:
Niye o kadar uğraşmış ki, nişandı, düğündü, masraftı yani mastürbasyon denen bir şey var.:KK49:

Son düzenleme:
Höh sevişmek için evlenilir mi ya :KK57: Yani sadece sevişmek için evlenilmez bence:KK53: rahmetli baba annemin bir lafı vardı tam bu duruma uyan ama çok ayıp söyleyemeyeceğim :KK53:
Niye o kadar uğraşmış ki, nişandı, düğündü, masraftı yani mastürbasyon denen bir şey var.:KK49:
Kızı zaten 1 yıldır istiyomuş çocukla evlenmeyi. 1 yıl boyunca annesi susturmaya, okumaya ikna etmeye çalışmış. Ama kızda bir değişme olmayınca kabul edip evlendirdiler işte.

Kızı zaten 1 yıldır istiyomuş çocukla evlenmeyi. 1 yıl boyunca annesi susturmaya, okumaya ikna etmeye çalışmış. Ama kızda bir değişme olmayınca kabul edip evlendirdiler işte.
Eh iyi madem başı göğe ermiştir artık madem :KK53: Tövbe ya, arzularına yenik düştü mü dedi demiştin :D
Ben evlilik çağına girmiş biriyim çok ufak sayılmam ama anneme illa evleneceğim okul bitmeden, yanıyorum o çocuk için falan desem :KK53: Ufff neler olurdu ya, değil millete arzularına yenik düştü demek üstüme bir kova su döküp aşk ateşimi söndürürdü kesin:KK53:

Eh iyi madem başı göğe ermiştir artık madem :KK53: Tövbe ya, arzularına yenik düştü mü dedi demiştin :KK70:
Ben evlilik çağına girmiş biriyim çok ufak sayılmam ama anneme illa evleneceğim okul bitmeden, yanıyorum o çocuk için falan desem :KK53: Ufff neler olurdu ya, değil millete arzularına yenik düştü demek üstüme bir kova su döküp aşk ateşimi söndürürdü kesin:KK53:
Kadını, beni tanımadığınız için rahat rahat dedikodu yapabilirim demi :KK53:
Kadın epey tutucu. Muhafazakar falan demek istemiyorum. Aslında lafa gelince özgür düşünen, empati kurabilen, herkes istediğini yapmakta özgürdür diyebilecek bir kadınken benim makyajıma, kıyafetime karışma lüksünü kendin de bulabilen biri. Samimi olduğumuz biri değil kendisi ama kulağıma eğilip kızı hakkında sessizce o cümleyi kurmuş olması çok şaşırtmıştı beni de. Demekki herkes göründüğü gibi olmuyomuş demiştim o gün. :KK51:

bi kaç gün öncede konularından birinde yazmıştım sana ve profilinde kocasına bağımlı kocasının bitanesi falan yazıyo sil bari o yazıları arkandan konuşuyo adam baba evine gitmene bile bişey demiyo

Kadını, beni tanımadığınız için rahat rahat dedikodu yapabilirim demi :KK53:
Kadın epey tutucu. Muhafazakar falan demek istemiyorum. Aslında lafa gelince özgür düşünen, empati kurabilen, herkes istediğini yapmakta özgürdür diyebilecek bir kadınken benim makyajıma, kıyafetime karışma lüksünü kendin de bulabilen biri. Samimi olduğumuz biri değil kendisi ama kulağıma eğilip kızı hakkında sessizce o cümleyi kurmuş olması çok şaşırtmıştı beni de. Demekki herkes göründüğü gibi olmuyomuş demiştim o gün. :KK51:
Hahaha hakikaten çok muhafazakarmış, kızım sevişmek için evlendi diyebilecek kadar muhafazakar :D

Back