- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi Tek varligim oglum
Aynen ya, 23 yaşındayım ben de yazdıklarını okuyunca ufo görmüş masum köylü gibi oldum.Ya gencecik kızlara kıyamıyorum...
Her türlü eziyeti çekiyor,bir de derdini anlatmak için bir yerlere üye oluyor. Kullanıcı ismi olarak yine kocasına olan aşkını anlatıyor...
Eğitiminizi tamamlamadan,meslek sahibi olmadan,küçücük yaşta evlenmeyin.
Oturun ananızın babanızın yanında ne aceleniz var?
Gelin çocuk düşürüyor, bunlar piknikte, koca arayıp piknikten anasını çağırıyor falan absürd komedi gibi
10 günlük evli birinin evine yatılı misafir mi gelir?
Hadi onu geç, hamile gelinin canı çekmiş vicdansız cadı, al pilav ye kokusuyla idare et mi denir?
Yedi kat el olsa hamileye kıyamaz, kaynana çok vicdansız, gelini sevmeyebilir ama karnındaki torunu bir kere.
Ben vicdansızdan çok korkarım, her şey beklenir.
Koca da bütün bunları yakınen gördüğü halde iyiyi kötüyü anlayamıyorsa o da anasının kumaşındandır, onu da boş ver at gitsin.
Kadının torunu olmuş, canından can kopmuş gelmiş dünyaya onu görmeye gelmiyor, niye? Çünkü geline küs!
Babaanne olmuşsun, azıcık olgunlaş, yeşerip de bostan olmayacaksın şu yaştan sonra! Bırak gelin güzel yemek yapsın, millet övsün! Sen ne yapacaksın övgüyü şu saatten sonra ya? Beğenen almış seni çoktan zaten! Hırslarının kölesi olmuş kadın resmen. Hayır o gelini boşatınca nolacak yani? Torunun ortalarda kalacak, oğlanın başı bozulacak, ikinciyi alınca onla daha mı tatlı olacak sanıyor nedir?
İşin özü bazı kaynanalar acıdan beslenen vampirler gibiler ya! Bir evi huzursuz edince eline ne geçiyor? Tek yaşam gayeleri gelinle uğraşmak mı? Eğer öyleyse hepsine acıyorum. Yani bir insan bir insanı mutsuz etmek için neden yaşar ki?
Bu kadar mı zavallılar ya, anlayamıyorum ki. O el kızı en fazla sana ne etmiş olabilir? Ananı mı öldürdü de bu kadar hırslanıyorsun sen? vay neymiş oğluna söz geçiriyormuş da ipleri eline almış da! Ne bileyim ya bu kadarcık şey için düşman kesilen birinin ruh halinden şüphe ederim.