- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 30
- Konu Sahibi Alittlesunshine
Bilmiyorum ki sanki başkasına da yapamaz gibi geliyor bu adam benceCok gencsiniz .dr mi gitse acaba eşiniz. Baska biri olma ihtimali yok degilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki sanki başkasına da yapamaz gibi geliyor bu adam benceCok gencsiniz .dr mi gitse acaba eşiniz. Baska biri olma ihtimali yok degilmi
İlk yıldan hatırladığım evet erken boşalma sıkıntısı var ama bu adamda hiç istekte yok yani onu bir yerde anlarım ama istek olmaz mı gelip insan bir kere sarılmaz mıDerdi ne de sevişmiyor? İklimi bahane etmiş bir de. Sıcaktan olamasa o işler dünyanın bir çok ülkesinde insan kalmazdı... Daha 28 yaşındasınız. Ya koca olsun ya da önünüze engel olmasın artık. Ömür geçmez böyle..
Eşimle baştan beri bir uyumsuzluk vardı aramızda. Yani sürekli evde hır gür vardı biz bunu hep kafa yapımız uyuşmuyor vs diyerek geçiştirdik..
Arkadaşlar bu adam nişanlılıkta beni görmeye zırt pırt gelen hatta bulunduğum şehre atanan bir insandı sırf yakın olalım diye.. Evlenmeden önce böyle tutkulu olup evlendikten sonra nasıl böyle oldu anlamıyorum..
Kadınlara bakıyor dışarıda evet ama sanki böyle başka şeyler gibi.. Bence kadınlara ilgisi yok çünkü kendisi de kadınsı zaten bilmiyorum belki yönelimi farklı olabilir şüphelerim var belki bişeyler yaşamıyor dışarıda ama his olarak bemce farklı yönelimi.. Evet kayıyor inanın çünkü bu konuda inanılmaz açlık çekiyorum güzel bir kadın olduğunu söylerler ama bu adam bana elini bile sürmüyor
Cinsellik konusunda sıkıntı sizde olsaydı neler olabileceğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Ama sıkıntı onlarda olunca hem laf söyletmiyorlar hem tedavi olmuyorlar hem de bağırıp çağırarak üste çıkıyorlar. Bence boşanın. daha çok gençsiniz. Bu insani bir ihtiyaç. Ki mahkemede de boşanmak için çok geçerli bir sebep. bu şekilde yaşamak zorunda değilsiniz. Ha evli ha bekar sizin için şuan pek farklı bir durum değilHanımlar merhaba nasılsınız? Öncelikle konu biraz değişik bir konu uyarayım yani ona göre okuyacaklar için.. Ben 5 yıllık evli bir buçuk yaşında bir çocuk annesiyim. Eşimle baştan beri bir uyumsuzluk vardı aramızda. Yani sürekli evde hır gür vardı biz bunu hep kafa yapımız uyuşmuyor vs diyerek geçiştirdik.. Fakat bizim aramızda kocamaaaan bir sorun var cinsellik.. Arkadaşlar bu adam nişanlılıkta beni görmeye zırt pırt gelen hatta bulunduğum şehre atanan bir insandı sırf yakın olalım diye.. Evlenmeden önce böyle tutkulu olup evlendikten sonra nasıl böyle oldu anlamıyorum.. İlk yıl biraz iyiydi yani ama sıcak bir iklime geldik sıcak bana iyi gelmiyor dedi ve neredeyse sıfıra indi.. Çocuk nasıl oldu onu bile anlamadım tek seferde şimdi ise tam olarak ev arkadaşı olduk ama ona tahammül edemiyorum hiç hemde.. Bir kadın gibi hissetmiyorum bile.. Gelip dokunmaz öpmez sarılmaz rahatlatmaz.. Gerginim de çünkü bu ihtiyacım göz ardı hep artık ona karşı da geröi istek hissetmiyorum Allah affetsin gözüm dışarı bile kayıyor.. Bi insan böyle birisi olabilir mi ya? Böyle ömür geçer mi.. Artık delircem ve ben bişey deyince konuyu kapatıyor üstüme yürüyor hep bağırıyor.. Hala bu durumu inkar ediyor ya ortada kocaman bir sorun var. Ne yapmalıyım ne olur bir fikir verin?
Evlenmeden önce birliktelik yaşamadık Ama hali tavrı daha erkeksiydi yani ya da belki dediğiniz gibi onun içindekiler de öldü zamanla ondan isteksizsanki genç yaşta bir gazla evlenmişsiniz ama baştan beri aranızda olan sorunları hasır altı etmişsiniz...klasik olarak zaman geçtikçe bu sorunlar artık aranızda olan herşeyi öldürmüş.
bu iki dediğiniz şey birbiriyle çalişiyor yalnız...bir insan evlenmeden öne çok tutkulu olup da evlendikten sonra cinsel yönelimini değiştirmez ki..yönelim öyle bir şey değil.
evlenmeden önce cinsel hayatınız çok iyiydi de şimdi böyle olduysa belki sıcak belki psikolojik belki başka biri...bunlar daha olası sebeplerdir bence şimdi kötü olması için.
her durumda o kadar gençsiniz ki....
eşinize bu böyle giderse boşanırım dediniz mi hiç?
Öyle zaten ve bu duruma çözüm bulmak yerine hala ailemi suçluyor, yok beni dolduruyorlarmılş be adam ortada evlilik mi kalmış hala ortada bir sorun görmüyorCinsellik konusunda sıkıntı sizde olsaydı neler olabileceğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Ama sıkıntı onlarda olunca hem laf söyletmiyorlar hem tedavi olmuyorlar hem de bağırıp çağırarak üste çıkıyorlar. Bence boşanın. daha çok gençsiniz. Bu insani bir ihtiyaç. Ki mahkemede de boşanmak için çok geçerli bir sebep. bu şekilde yaşamak zorunda değilsiniz. Ha evli ha bekar sizin için şuan pek farklı bir durum değil
Onu da anlamıyorum nasıl duruyor acaba.. Şeker hastalığı var aslında bu hastalık iktidarsızlık yaparmış ama doktora gidip tedavi olmaz huyunu biliyorumHastalığı vardır belki. yani üroloji uzmanı görse bi belki erken boşalma vs varsa erkekler özgüvenini kaybeder bu durumda yapmaz pek.
Zamanını hep sizinle mi geçiriyor. Başka bir şekilde tatmin oluyor olmasın
Doktora gidilmeli o sizi yönlendirir. Önce testler fiziksel muayene, eğer sorun yoksa psikiyatri.Hanımlar merhaba nasılsınız? Öncelikle konu biraz değişik bir konu uyarayım yani ona göre okuyacaklar için.. Ben 5 yıllık evli bir buçuk yaşında bir çocuk annesiyim. Eşimle baştan beri bir uyumsuzluk vardı aramızda. Yani sürekli evde hır gür vardı biz bunu hep kafa yapımız uyuşmuyor vs diyerek geçiştirdik.. Fakat bizim aramızda kocamaaaan bir sorun var cinsellik.. Arkadaşlar bu adam nişanlılıkta beni görmeye zırt pırt gelen hatta bulunduğum şehre atanan bir insandı sırf yakın olalım diye.. Evlenmeden önce böyle tutkulu olup evlendikten sonra nasıl böyle oldu anlamıyorum.. İlk yıl biraz iyiydi yani ama sıcak bir iklime geldik sıcak bana iyi gelmiyor dedi ve neredeyse sıfıra indi.. Çocuk nasıl oldu onu bile anlamadım tek seferde şimdi ise tam olarak ev arkadaşı olduk ama ona tahammül edemiyorum hiç hemde.. Bir kadın gibi hissetmiyorum bile.. Gelip dokunmaz öpmez sarılmaz rahatlatmaz.. Gerginim de çünkü bu ihtiyacım göz ardı hep artık ona karşı da geröi istek hissetmiyorum Allah affetsin gözüm dışarı bile kayıyor.. Bi insan böyle birisi olabilir mi ya? Böyle ömür geçer mi.. Artık delircem ve ben bişey deyince konuyu kapatıyor üstüme yürüyor hep bağırıyor.. Hala bu durumu inkar ediyor ya ortada kocaman bir sorun var. Ne yapmalıyım ne olur bir fikir verin?
Benim boşanma sebebim bu konuydu.Ki benim eski eşim asla bana bağırma üzerime yürüme gibi şeyler yapmazdı hep kibardi.Kadınlara bakıyor dışarıda evet ama sanki böyle başka şeyler gibi.. Bence kadınlara ilgisi yok çünkü kendisi de kadınsı zaten bilmiyorum belki yönelimi farklı olabilir şüphelerim var belki bişeyler yaşamıyor dışarıda ama his olarak bemce farklı yönelimi.. Evet kayıyor inanın çünkü bu konuda inanılmaz açlık çekiyorum güzel bir kadın olduğunu söylerler ama bu adam bana elini bile sürmüyor
Yani bu kadar uzun süre eşine dokunmamasi hiç iyi değil hasta büyük ihtimalle konuşun tedavi olmazsan ben zorda oluyorum deyin. Başka bir şekilde tatmin oluyorsa ona alışmışsa zor işiniz.Onu da anlamıyorum nasıl duruyor acaba.. Şeker hastalığı var aslında bu hastalık iktidarsızlık yaparmış ama doktora gidip tedavi olmaz huyunu biliyorum
Gerçekten içimi rahatlattınız vicdan yapan bir insanım şuana kadar idare ettim ama artık olmuyor bu boşluk kocaman hayatımda. Küfür bağırma çağırma da var yani.. Ve dediğiniz gibi niye çektim demek istemiyorum.Benim boşanma sebebim bu konuydu.Ki benim eski eşim asla bana bağırma üzerime yürüme gibi şeyler yapmazdı hep kibardi.
Sizin ki bir de böyle dağ ayısı gibi hiç çekilmez.
6 yıl evli kaldım ve şu an neden bu kadar sabretmisim diyorum.
İnanın çocuğunuz sizin mutlu olmanızı ister mutsuz ama evli bir anne istemez hiçbir çocuk.
Erken boşalma sertleşme vs gibi sorunlar terapiyle cozulebiliyor ama bu isteksizlik konusu çözüme ulaşmıyor genelde ya da çok zor.
Biz çok gittik terapilere vs sadece paramız gitti o kadar.
Ve gözünüzün dışarı kaymasını da anlıyorum kimse de sizi suclayamaz bu konuda.
Bu evliliğe devam etmeniz malesef aldatmayla sonuclanabilir niye bunu yasatasiniz ki kendinize çok güzel yeni baslangiclar yapmak varken?
Sağlam bir avukat tutup çocuğunuz için güzel bir nafaka talep edin derim ve bu süreçte kendiniz de hep psikolojik destek alın.
Ya ekonomik Dersi fln yok ki bence iktidarsız bunu Da biliyor ve beni suçluyor hep suçluluk psikolojisiSon zamanlarda çok duyar oldum bu tarz cinsel sorunları bu erkeklerin derdi ne yaa. Bildiğim kadarıyla stres etki ediyormuş acaba ülkece içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumlardan dolayı gelecek kaygısı cart curt olayları mı hormonlarını etkiledi
Yani evlenmeden önce tutkuluydu demişiniz ama bir cinsel hayatınız yokmuş ki... belki onun da evlenmeden önce kimseyle pek bir cinsel hayatı yoktu. bazı erkekler cinselliği çok büyük bir şey sanıyor...ama kadına ulaşana kadar. öyle büyük büyük laflar ediliyor ya erkek cinselliği hakkında malum.Evlenmeden önce birliktelik yaşamadık Ama hali tavrı daha erkeksiydi yani ya da belki dediğiniz gibi onun içindekiler de öldü zamanla ondan isteksiz
Tedavi teklifinde bulundunuz mu?Ya ekonomik Dersi fln yok ki bence iktidarsız bunu Da biliyor ve beni suçluyor hep suçluluk psikolojisi