• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağlardan büyük derdim var benim

Kizlar eskilerle şimdiki zamani kıyaslamayi burakin. Saten ne yaşiyorsaniz böyle düşündüğünüz icin. Analarimiz katlandi
Bizdemi katlanacagiz. Dedim ya artik yok ögle bir dünya. Yabancilar bizim kültürün bu tür insanlarini duyduklarinda şok geçiriyor
Onu gecin cidden anlamiyorlar, takip edemiyorlar. Onlarin hayati ilişkileri daha saglikli
Cünkü herkes hattını, yerini biliyor.
Birde gelip evlerine yerleşmiyorlar!
Gelirlerse 1,2 gün gün gelir oda 40 yilda bir eyer uzakda oturuyorlarsa

Siz benim durumumda olsanız kocanıza aşık ve kv olmadığı zaman çok mutlu olsanız tek probleminiz kv olsa oğlunu doldurup sizinle ilgili iftiralar atıp kocanızın aklını çelse kocanızda size bu yüzden böyle davransa onu sevmekten vazmı geçersiniz
Tabiki vazgeçerim.. annesine karşı bile koruyamayan adamla ne işim olur..

Ailemin tek kızıyım bütün ailenin gözünde değerim büyük hepside arkamda durur çünkü kaynanamın gerçek yüzünü gördüler kv onların yanında bana dengesiz yalancı diye bağırdı

iyi ya iste ailende arkanda, birak kurtul bu sacma insanlardan.
esii seviyorumd iyosan halen daha o kismi benim aklim almiyor.
dusuk yapmissin, dogum lohusalik 3 aylik bebek, halen daha okuz gibi davranan bir es.
halen daha sevdigin bi yonude varsa, iyice kapinda surunmeden geri donme derim.

Çok tahammülsüzüm gerçekten yaptıklarına karşı susup oturamıyorum ha canım eşim falan diyorum çünkü kocama aşığım aile konusu dışında bana çok iyi çünkü sadece annesiyle ilgili konu olunca beni suçlu bulup eziyo

kocanin tam olarak neyine asiksin?
gercekten cok merak ediyorum ve herkesin evliligine de belki bir isik olur diye dusunuyorum.
hani bu okuz adamlarin asik olunacak yani varda bizmi goremiyoruz acaba?

Sonuç olarak ne yapmamı öneriyorsunuz

akadasim 19 sayfa yazi yazilmis ne tavsiye edildigini anlayamadinmi daha?
TAVSIYE olarak sunu yap demiyo kimse, babnim evine git ve okuzden bozma kocani biraz surundur bak bakalim oda sana asikmi, ilser nasil ilerliyor?
ki asik olmadigini goreceksin.

Siz benim durumumda olsanız kocanıza aşık ve kv olmadığı zaman çok mutlu olsanız tek probleminiz kv olsa oğlunu doldurup sizinle ilgili iftiralar atıp kocanızın aklını çelse kocanızda size bu yüzden böyle davransa onu sevmekten vazmı geçersiniz

galiba bu mantik karsisinda birazdan kendimi intihar edecegim.

Onu bunu bilmem de iyi geçinmek istiyorsan ailesiyle alakalı hep süper iyi şeyler söyliyceksin ne kadar zor gelse de!! İyi davrancan. Yuvanızın sevginizin daim olmasını istiyorsanız tabi.

Kv oğlunu paylasamıyor eşinde klasık anneci erkek.. ask bi süre sonra bitiyo maalesef bunda da ailelerin payı büyük.. et meselesini çok abartmıssın ailene tasımakla.

Kayınvalideniz nasıl bir insanmış bile diyemicem, insan sıfatı onur taşır çünkü. Etme bulma dünyası, onun da ete muhtaç olup ta yiyemeyeceği günler hatta bir ekmeğe bile muhtaç olup yiyemeyeceği günler olacaktır. Üzülmeyin, dik durun. Bu pis insanları hayatınızdan hemen uzaklaştırın.

Rest çektim asla ezmedim kendimi zaten en çokta buna bozuluyorlar eşimde aileside hep ezmeye çalışıyo bende ezilmiyorum reste rest çekiyorum en çokta bu zorlarına gidiyor
Vur k....larina tekmeyi tüm eşyalarını topla çek git işte ben bunlara sinir oluyorum arkadsm adam ve ailesi ne olduklrni sana ilk günde gosterms ne die ikinci hamilelige kalkisiyorsun birde daha 22 yaşında allah aşkına yaa bırak gitsin genceciksn yeniden hayatını kur ne halleri varsa görsünler adam seni rezil etmiş millete zaten

Meraba bayanlar ben 1.5 yıllık evli 3 aylık erkek bebek annesi 22 yaşında genç bir anneyimderdim şu
Kocam ve kayınvalide..
Biz daha 10 günlük evliyken kayınvalidem kalktı kocasıyla beraber bize geldi ramazanı bizde geçirmek adına bir aydan fazla bizde kaldı yanloz o değil kayınlarım görümcem görümcemin kocası çocukları falan hele hetgün ayrı ayrı çağırdıkları misafirleri saymıyorum yepyeni evim eşyalarım ne hale geldi bide ben o dönem hamile olduğumu öğrendim tabi o kadar misafir ağırlamaktan düştü bebeğim düşük yaptığım günde k.v damadıyla birlikte piknikteydi eşim gitti onu eve getirdi falan herneyse ben düşük yaptıktan sonra gittiler aradan 3 ay geçti yine geldiler sabah kahvaltıda eşimle şakalaştık kv kalktı bana bi gürledi nasıl oğluma öyle dersin utan falan bende artık dayamadım sen niye karışıuosun karıkoca arasına falan dedim böyle tartışma oldu aramızda sonra onlar evlerine geri gitti kocam tabi bana hayatı zehir etti hep onlafın tarafını tuttu hepp neyse ben yine hamile kaldım bunlar yine geldi kv herseyime karışıyo ben cok güzel yemek yaparım en azından çevremdekiler öyle söyler ya kadın kendi evimde yemek yapmama izin vermiyor yok o öyle yapılmaz bu böyle yapılmaz sonra gidiyor eşime falan bakın ben çorbayı ondan daha güzel yaptım bakın ben bunu ne kadar harika yaptım sonra gidiyor evdeki yağdanlığın içine ayran dolduruyor bunun gibi bi sürü şey birazda pasaklıdır ben titizim biraz neyse ben ufak ufak onu uyarmaya çalışıyorum anlamıyor bende hep eşime anlatyım bu durum beni rahatsız ediyo falan diye eşimde idare et kadın bişey yapmamış sana yardım ediyo diyo kaynanandır biraz çekeceksin falan en son herkes sofraya oturmuş yemek yiyo afedersinizi kv bütün etleri yemiş bende aaa niye biraz banada bırakmadınız dedim o da al bu pilavı ye ona et kokusu sinmiştir yeter sana dedi ki bende hamileyim bunun üzerine artık dayanamadım aileme anlattım onlarda geldi götürdü beni bi sürü kavga çıktı sonra döndüm evine hamileydim çünkü kayınvalidelerde küstü bi daha size gelmicez diyip evlerine gittiler bunun üstüne arkamdan bana bi ton iftira atmış kocamı doldurmuş kocam beni suçlu gördü halada öyle görüyo kv doğumuma bile gelmedi kocam onlar gelmedi diye bana neler çektirdi en son dün gece tartışdık bütün gece uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti kocam benim ağlama sesimi duymamak için odasının kapısını kapattı yattı eskiden böyle değildi bana kıyamazdı artık sevmiyor beni bende çıkıp gidecektim geldi kapıyı kilitledi sabah babanı çağır o gelip götürsün seni dedi sen artık benim ayağımın altındasın falan dedi çok kaşbim acıyor eşimi seviyorum oda seviyodu ama artık sevmediğine eminim gidip ablasına karım çok dırdırcı sizinle ilgili konuşuyo hep ben çok sıkıldım ayrılacam falan demiş kocam dahil bütün aile işleri yokmuş gibi hep beni konuşuyolar kocama bi türlü derdimi anlatamıyorum bana sen delisin psikolojin bozuk ondan anneme böyle yaptın artık gelmicekler annem seni çok seviyor sen ona ne yaptın zavallı kadın sana ne yapmış falan diyo s0
sana hayatınızı zindan etmeye çalışanlara Yolu onlara gösterecek kişi sensin canım

Back