Tabiki kızar zaten kızılıcak bişeyy ama meselede bu ya.Ailesi gelip çok uzun süre kalıyor.Sürekli tüm gün bişeylere koşturuyorsunuz. O zaman çok yorgun uyuyorsunuz demektir değilmi. Bu yüzden kaynana ve kp'ye siz kimsiniz dergibi davranıp, eşinizde bunu söyleyince farkında değilmiş gibi davranmanız doğru olan.Yani aa evet askım geç kalkabildim inanılmaz yorulmuşum tabi bir kaç günün yorgunluğuda birikmiş diye geldiklerinden 1 hafta sonraki ilk gün artık geç kalkmaya basllicaksınız.Kahvaltı kaynanaya kalıcak hazırlamak. Bunun adınıda aşırı yorgunluk uyanamama koyucaksınız. Hatta eşinize karşı mahçup olmuş gibi davranıcaksınız. Ay nasıl kalkamam yaa diye eşinize açıklama yapıcaksınız.Ama sadece eşinize.Çünkü kv ve kp 'ye açıklama yapıp onların içini rahatlatmak yok. Sonra zamanla onlar bıkıp gidicek. Arada bi diceksiniz ki anne sen bu yemeği çok güzel yapıyodun sen yapar mısın. Kitliceksin yemeği kaynanaya. Sonra yerken kaynanayı çok övüceksiniz ay anne kimse senin gibi yapamıyo bunu diye.Önce bi gaza gelir yapar beğeniliyo diye, sonrada ona yaptırdığınızı fark edicektir.Bunu eşinize söylediği zamanda şok olmuş gibi davranıp sende gördün ne kadr beğeniyorum yemeklerini sofrada normalden fazla yer oldum benim kötü bi niyetim yoktuki anne yemeği gibi geliyodu bana sonuçta diceksiniz. Eşiniz zaten yemek yerken annesine sürekli ay anne güzel olmuş eline sağlık nası yapıyosun banada söylesene tarzı konuşmalarınızı gördüğü için dicek yav bu kadın iyi niyetliydi anneme yaranılmıyo. Yani siz masum köylü, kaynana herşeyden şikayet eden kaynana olucak eşinizin gözünde. Ay ççünkü sizin hiç art niyetiniz yokkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))) Yani gereksiz yere kaynanayla savaşmak nedir bırak ne istiyosa yapsın kitle bütün işleri ona o yaparkende ay bende bi çocuğa bakıyım diye kaç. Sen övki kötü olan kaynana olsun.bu kadar basit. hem kocan sana kızmaz hemde kaynana senden bıkar gelmemeye başlar zamanla:)))