• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağlardan büyük derdim var benim

o kadar dır dır yapma sen de
Ben dır dır yapmıyorum sadece tahammül edemediğim şeyleri eşime anlatoyorum oda bunu kabul etmiyor bende artık sustum konuşmicam ailesiyle ilgili bütün konuları kapattım zaten kadın artık bize gelmicek eşimde bi süre küser annem şöyle böyle der alışır diye ümit ediyorum evliliğim bitsin istemiyorum biraz daha çaba gösterecem dün kararlıydım gidecektim ailemde geldi oturup konuştuk annemler suçun birazda bende olduğunu bazı şeylere katlanmam gerekdiğini falan söylediler bu defa susup ezilen taraf olacam eğer bu defada olmazsa artık sonuç belli

Hakikaten uzuldum okuyunca..
Gencecik kizsiniz bebeginzde kucukmus.Esinizi.seviyorsunuz anladigim kadari ile. Burdan bosan yazmak, bizler icin klavyeyi tiklamaktan ibaret.
Esinizle araniz duzelir umarim en kisa zamanda.

her ailede tatsızlıklar olabiliyor.
iki insan bir araya gelince bir süre sonra ters düşe biliyor.
kayın validen de saygı beklemiş. idare etseymişsin bir şey kaybetmezdin.
ama bak şimdi herkes birbirine ters düşmüş. haksızsın demiyorum.
zaten haklıyı haksızı görmek anlamak için dinlemek de yetmez olayların içinde tarafsız şahit olmak gerekir.
onun için sen aileye yeni girdiğin için, daha farklı tepkiler sergileyip idare edip alttan alıp politikanı uygulamasını bilmeliymişsin. demek ki sen de az sabırlıymışsın ki tepkilerin biraz fevri olmuş.
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır boşuna dememişler.
önemli olan zor ile başa çıka bilmek.
bunlar bizlerin sınavı hayatta yani İNSANLAR!!!

Kocanin ailesinin tekrar guvenini kazanip kocanin gonlunu hoş etmen lazim. Birak yaptiklarini kocan gorsun ve o rahatsiz olsun.. sen hicbirsey soyleme ailesi hakkinda. Suan esinde olusan dusunce karim ailemi sevmiyor. Ve her yaptiklarimi karimin gozune batiyor.
Bence biraz sessizlik ve ilgiyle esin hoşnut olacak ve senin tarafina geçecektir...

Back