Haklısınız bu söylediğinizi bende uygulayacağım tek nokta benim bu kadar saf olmam da basından anlamam gerekirdi zaten kendimi kücük düşürülmüş gibi hissediyorum acıkcasıInsan sevdigi kisiye o laflari edemez.
Sevdigi kisiye canim tatlim balim hayatim bitanem vs der bir insan ne diye gidip sürtük desin.
Ne demek baska musteri ne demek sürtük ya ne yerine koymus sizi ahlak yoksunu
Utanmanizi gerektirecek bir sey yok. Tavrinizi koymussunuz. Kesinlikle irtibata gecmesine izin vermeyin. Kullanici adinizi degistirebiliyorsaniz degistirin. Olmuyorsa baska uyelik alin hangi site oldugunu bilmiyorum ama alin yani alti ustu oyun sitesi ne olacak. Engelleyebildiginiz her yerden engelleyin. Numaraniz o mahlukta varsa onu da degistirin.
Hayır artık görüşmeme kararı aldım bu durumu kafamdan bi türlü atamıyorum daha önce böyle birşey yasamadım benim için çok utanc verici bi durumSana sürtük diyen salakla hala görüşüyorsan yorum yok sana
Zor durumum benim bu durumu kendime yediremem kendimi bu kefeye koymak hiç istemiyorum normald bu konuya bende karsıyım ona engel olmaya calıstım ama basaramadım simdi ise ondan uzak durmaya karar verdimEşime okudum bunu. Yol vermişsin gitmiş. Zor durum neresinde diyo anlamadı adam :))))
O varlik her buldugu kiza boyle davraniyordur. Yani aklina bile gelmez ya bir yuno vardi da ben ona bulaflari etmistim bu konulari konusmustum vs demez. Allah bilir kac kisiyle birden ayni muhabbeti yapiyor su an. Bitirmekle kucuk dusmus olmamissiniz. Buna katlanip devam etseydiniz olurdunuz. "Ay ne guzel bana bunu dedi beni seviyor" durumuna dusmemissiniz iste. Var ya oyle geyikler hep twitterda orda burda. "Bana mesaj atmiyor cevap verip yorulmami istemiyor, beni seviyor cunku" seklinde bir durumda degilsiniz :)Haklısınız bu söylediğinizi bende uygulayacağım tek nokta benim bu kadar saf olmam da basından anlamam gerekirdi zaten kendimi kücük düşürülmüş gibi hissediyorum acıkcası
Teşekkür ederim uygulamaya calısıcamO varlik her buldugu kiza boyle davraniyordur. Yani aklina bile gelmez ya bir yuno vardi da ben ona bulaflari etmistim bu konulari konusmustum vs demez. Allah bilir kac kisiyle birden ayni muhabbeti yapiyor su an. Bitirmekle kucuk dusmus olmamissiniz. Buna katlanip devam etseydiniz olurdunuz. "Ay ne guzel bana bunu dedi beni seviyor" durumuna dusmemissiniz iste. Var ya oyle geyikler hep twitterda orda burda. "Bana mesaj atmiyor cevap verip yorulmami istemiyor, beni seviyor cunku" seklinde bir durumda degilsiniz :)
Kafaniza takmamaya calisin.
Zor durumum benim bu durumu kendime yediremem kendimi bu kefeye koymak hiç istemiyorum normald bu konuya bende karsıyım ona engel olmaya calıstım ama basaramadım simdi ise ondan uzak durmaya karar verdim
Hayır kafam falan güzel deüil tek amacım sizlerden yardım almak çünkü bu konu hakkında realde konusabilecek kimse yokKafanizmi guzel??
yani reelde konusma zaten cevrende insan kalmaz. bu kadar dusurmeyin kendinizi. adam surtuk demis musteriler demis bildigin bi o.. dememis (belki demistir malum sevdigine oyle konusuyomus) daha yanlismi yaptim diyosunuz. sonra muge anliya cikip agliyo yazik anneniz babaniz sizin gibiler yuzunden. herkes kizcak bana ama umrumda degil. aklini basina al!Hayır kafam falan güzel deüil tek amacım sizlerden yardım almak çünkü bu konu hakkında realde konusabilecek kimse yok
Yanlıs anlasıldım sanırımya da kendimi anlatamadım böyle yargılamanıza gerek yoktu amacım sadece bu konuda yardm almak realde zaten böyle bişeyi açamam yardımcı olabileceğinizi düşünerel burdan paylasmak istedimyani reelde konusma zaten cevrende insan kalmaz. bu kadar dusurmeyin kendinizi. adam surtuk demis musteriler demis bildigin bi o.. dememis (belki demistir malum sevdigine oyle konusuyomus) daha yanlismi yaptim diyosunuz. sonra muge anliya cikip agliyo yazik anneniz babaniz sizin gibiler yuzunden. herkes kizcak bana ama umrumda degil. aklini basina al!
Haklısınız hata yaptıgımın farkındayım çok safmısım kendime kızıyorum başta tavrımı kouSanırım bosluktasın aksı halde gormedıgın ve saana agza alınmıycak kelemeler soyleyen bırıne baglanmazdın evlımı adam sapıkmı organ mayfasımı manyakmı hırsızmı bılmıyosun netten tanısfıgın ıcın bılmende ımkansız hıc realde gorusmedınız sanırım sakında gorusme devamda etme sana soyledıgı kelımeler cok terbıyesızce insan sevdıgı ınsana boyle kelımeler soylermı hıc tabıykı hayır bak burda burauru evlı nişanlı veya sevgılısı olan onsanlar var hıc bı erkek boyle kelımeler kullanmaz sevdıgıne facenı kapat hattını degıstır arkadaslarınla gez dolas realde bı sevgılın olsun senı seven senın sevdıgın nette yaşama boyle seylerı ve unugma bı ılıskıdenı en onemlı sey saygıdır saygısız agzı bozuk bı ınsanla bı ılıskıye baslama
Haklısınız bemm bastan beri anlamam gerekirdi daha basımdam tavrımı belli edip konusmamam gerekirdi hyr realde hiç görüşmedikSanırım bosluktasın aksı halde gormedıgın ve saana agza alınmıycak kelemeler soyleyen bırıne baglanmazdın evlımı adam sapıkmı organ mayfasımı manyakmı hırsızmı bılmıyosun netten tanısfıgın ıcın bılmende ımkansız hıc realde gorusmedınız sanırım sakında gorusme devamda etme sana soyledıgı kelımeler cok terbıyesızce insan sevdıgı ınsana boyle kelımeler soylermı hıc tabıykı hayır bak burda burauru evlı nişanlı veya sevgılısı olan onsanlar var hıc bı erkek boyle kelımeler kullanmaz sevdıgıne facenı kapat hattını degıstır arkadaslarınla gez dolas realde bı sevgılın olsun senı seven senın sevdıgın nette yaşama boyle seylerı ve unugma bı ılıskıdenı en onemlı sey saygıdır saygısız agzı bozuk bı ınsanla bı ılıskıye baslama
sürtük diyor başka müşterilerin vardır diyor...Merhaba arkadaşlar ben 24 yasındayım benden 1 yas büyük erkek arkadasım var internette bi oyundan tanıştık sevgili değiliz ama bana cok yakın davranıyodu kendisi 4 senedir tanısıyoruz bana cinsellikle ilgili sorular sormaya başladı ben önce tersledim cok utandım kendimden ben cok çekingen biriyim bir de aynı sehirdeyiz ikimizde bu sekilde bi süre konusmaya basladık sonra ben rahatsız olmaya basladım 3 ay uzak kaldık birbirimizden mesaj attı konusmadım hiç bir sekilde oyunda sürekli birileriyle görünce bana sürekli yanındaki kim onunla da konusuyosun gibilerinden seyler söylemeye calıstı ben dayanamayıp cevap veriyodum tekrar yakın olmaya basladık ben değişeceğini düşündüm ama değişmedi hep aynı davranmaya basladı bana sürekli sürtük vs seyler demeye basladı tekrar ben tekrar rahatsız oldugumu söyledim bu sefer beni dinlemedi ben sevdiğime öyle seyler derim dedi bana sürekli senin işin vardır baska müşterilerine bak gibi seyler söylemeye basladı sen ne kadar eskisi gibi olamasanda ben eskisi gibi davranıcam sana öyle demeye devam edicem o niyetle söylemediğimi bilirdin dedi ben bunu hazmedemiyorum rahatsız olursan gidebilirsin dedi bende en son dayanamayıp seni tanıyamıyorum artık bu haldeyken insan sevdiğine üzmek için öyle seyler söylemez ben kimsenin istediği gibi biri olmam güle güle ben kendi yoluma bakarım bisey kaybedeceğimi düşünmüyorum dedim çok zor durumdayımlütfen yardım edin doğru mu yaptım bilmiyorum kimseye anlatamadıgım için buraya yazıyorum
Haklısınız bi hata yaptım malesef bende bi hata yaptım en basta ona güvenmek benm için hataydı çok uyardım belki düzelir diye ama olmadı olan bana oldu kendimi kötü hissetmeme sebep oldu geçte olsa farkettim mühim olan tekrar tekrarlamamaksürtük diyor başka müşterilerin vardır diyor...
kızım bu herif sana resmen kötü kadın muamelesi yapıyor..
uzaklaşmanıda istemiyor çünkü eğlenmek istiyor..
ayrıca ne sevmesi internetten sevgimi olurmuş..
Olan olmuş sıkma boş yere canını bir daha dikkatli olursun. Hatalar insanlar için vardır ders çıkart . sana böyle davranan biri için üzme kendini , senin isteklerini göz ardı etmeyen insanlara sakla sevgini.Haklısınız realde öyle cok arkadasım yok o oyuna da kendimi cok kaptırdıgımın farkındayım sıkıntım bunları düşündükce hata yaptıgımın farkındayım ben böyle seylere karsıyım beni böyle tanıma dedim iyi bi insan ama bilemem benim hakkımda ne düşünürerkeklerin genelde böyle istekleri olucakmıs gibi geliyo tamda anlatamadım derdimi