cok utanıyorum yardım edin :(

Başka müşteri lere bak nedir ya birde Sevdiğime söylerim demiş.çocuğun niyet başka.seni sevmediği kesin.iyi azbile demissin.tavsiyem bir dahakkonuşma bile.

yanlıs anlasıldım sanırım bu gibi seyler her yastan insanın başına gelebilir ben zaten hatamın farkındayım bi daha da onunla görüşmeme kararı aldım basta farkedemedim nasıl bi insan olduğunu başta bana normal davranıyodu sanırım bosluktan yararlanmak istedi bilemiyorum benim amacım burda biraz olsun içimi dökmek rahatlamaktı teşekkür ederim konuyu yanlıs bölüme açtıysam özür dilerim

Dogru yapmışsın da utanılacak bişey yok asıl utanması gereken kişi o bence

sürtük,git baska müsterilerle ilgilen mi?"
Sen bu adamla o sözleri duyduktan sonra konusmaya dvm ettigine utan herseyden önce..
[/QUOTE]
Bana o lafı dedikten sonra onu silmeye karar verdim

Hep boşluktan bunlar... Bence kendinize bir meşguliyet bulun. Boylece sapik ruhlu kişilerden de uzak durursunuz. Sorun bu sorunlari yasamaniz değil zaten, her insan ister sanal, ister reelde karaktersiz birine rastlayabilir, ki rastliyoruz da, Asil sorun hala bunu düşünüyor olmaniz ve kendinizi suclamaniz, utanmaniz vs.. Allah doğru ve hayirli kişilerle karsilastirsin herkesi. Sevgiler..

Teşekkür ederim onu düşünmüyorum aslında ben o duruma kendimi düşürdüğüm için üzülüyorum kendimce bi hata yaptım kendimi yiyip bitimem bu yüzden

Teşekkür ederim onu düşünmüyorum aslında ben o duruma kendimi düşürdüğüm için üzülüyorum kendimce bi hata yaptım kendimi yiyip bitimem bu yüzden

Haklisiniz, o kelimeleri size ilk söylediğinde koşarak uzaklasmaniz gerekirdi. Ama oldu, bitti. Zamani geri alamayacaginiza gore... Bu da size tecrübe olur.. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Kimse böyle biriyle karsilasmaktan garantilenmiş değil. Onemli olan böylelerinin oyuncagina çevrilmemek, bağlanmamak ve zarar görmeden koşarak uzaklaşmak.. Ki siz de böyle yapmissiniz. Bence artik beyninizi oyle biriyle meşgul ederek kendinize de haksizlik etmeyin.

kusura bakma ama knusma tarizndan yaşınin cok kucuk oldugunu anlyrum. ailendeki erkeklere bile guvenmemen gereken bi devride netteki aama nasil guveniyo bu kizlar allahim ya sabir ya

Her şeyden önce ucuz kurtulduğuna şükret bence. Bir daha da sakın ama sakın netten sevgili mevgili bulma. Sanalda çok falza tkaılıyorsun anladığım kadarıyla. Reele yoğunlaş biraz. Bir daha da kadın\erkek farketmez insanların sana bu şekilde hitap etmesine izin verme. Ne deme Sü...k ya. Kız arkadaşlarım bile şakasına diyemez böyle bir şey. Hadsize bak.

Çok iyi yapmışsın engelle ve asla konuşma ve bidaha kimseye bu cürreti verme seni ne yerine koymuş ne demek bu laflar ben bile sinirlendim !

kesinlikle en doğrusunu yapmışsın canım o kişiden sana hayır gelmez şer gelir

netten tanışıp görüşenlere de hayret ediyorum ne cesaret... hırsız mı uğursuz mu... bilmeden etmeden... sapık mı manyak mı karşındaki ne bilcen valla büyük cesaret...

Evt tabiki belli değil bana sürekli değer verdiğini vazgecemediğini söylüyordu

canım yaşın kaç bilmiyorum ama erkek nefsi kadına göre 9 kat daha güçszdür senin kalbini seven gözlerinin içine bakan yanında saygıdan elini kolunu nereye koyacagını şaşıran bir erkek karşına çıkıcak kendini bedenii kullandırma bu adam için sen önemli değilsin seni herhangi bir kadın gibi hatta sür..tk gibi görüyor seni sen oldugun için seven biri karşına çıkar seni gelir bulur onu bekle o gelene kadar da kendini kullandırma hiç bir erkeğe ki evleneceğin erkeğe kendini mahçup hissedersin. insan ciddi düşündüğü bir kadına bu kelimeleri kullanmaz kullandırmaz. Daha çok kişi çıkıcak karşına emin ve iyi ki olmamış diyeceksin gerçek sevgiyi buldugunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…