Merhaba arkadaşlar ben 24 yasındayım benden 1 yas büyük erkek arkadasım var internette bi oyundan tanıştık sevgili değiliz ama bana cok yakın davranıyodu kendisi 4 senedir tanısıyoruz bana cinsellikle ilgili sorular sormaya başladı ben önce tersledim cok utandım kendimden ben cok çekingen biriyim bir de aynı sehirdeyiz ikimizde bu sekilde bi süre konusmaya basladık sonra ben rahatsız olmaya basladım 3 ay uzak kaldık birbirimizden mesaj attı konusmadım hiç bir sekilde oyunda sürekli birileriyle görünce bana sürekli yanındaki kim onunla da konusuyosun gibilerinden seyler söylemeye calıstı ben dayanamayıp cevap veriyodum tekrar yakın olmaya basladık ben değişeceğini düşündüm ama değişmedi hep aynı davranmaya basladı
bana sürekli sürtük vs seyler demeye basladı tekrar ben tekrar rahatsız oldugumu söyledim bu sefer beni dinlemedi ben sevdiğime öyle seyler derim dedi
bana sürekli senin işin vardır baska müşterilerine bak gibi seyler söylemeye basladı sen ne kadar eskisi gibi olamasanda ben eskisi gibi davranıcam sana öyle demeye devam edicem o niyetle söylemediğimi bilirdin dedi ben bunu hazmedemiyorum rahatsız olursan gidebilirsin dedi bende en son dayanamayıp seni tanıyamıyorum artık bu haldeyken insan sevdiğine üzmek için öyle seyler söylemez ben kimsenin istediği gibi biri olmam güle güle ben kendi yoluma bakarım bisey kaybedeceğimi düşünmüyorum dedim çok zor durumdayım
lütfen yardım edin doğru mu yaptım bilmiyorum kimseye anlatamadıgım için buraya yazıyorum