cok utanıyorum yardım edin :(

Kendini kötü hissetme ve kendine yüklenme o kadar. Yaptın pişman oldun bitti . Bir daha tekrarlamazsin olur biter.bosver senden kıymetli değil ya uzulmeye değmez.

Muhtemelen duygusal bir bosluktayken sana mesaj atti, ve konusmaya basladiniz. İlkten sana guzel seyler soyledi, nazik davrandi hic boyle degildi belki de. Sonra gercek yuzunu gosterdi bir sure uzaklastin. Ama daha sonra yine ayni bosluk canina tak etti ve denize dusen yilan misali tekrardan iletisime gectin.
Olay bu. Hepsi bu kadar. Sana bunu yaptiran o bosluk hissi. Onu boyle yanlis insanlarla doldurmaya calismak hatan olmus. Her insan boyle bir durum yasayabilir, onemli olan yanlisi dogruyu ayirt etmek ve ona gore yol belirlemek degil midir?
Tek yapacagin onunla butun iletisimini kesmek ve katiyyen kendini suclamamak..

Hayır , erkeklerin genelde böyle istekleri olmaz. İsteği varsa bile karşısındakine değer veriyorsa adap edep bilir. Konuşmaktan ar eder ve yolun başında üstelik.
Erkeklerin genelde böyle istekleri olur deyip boyun eğeceğinize kendi prensipleriniz olsun, kimse size bu şekilde konuşmayı kendinde hak bulmasın.
Bana sürtük diyen adamı pişman ederim.

Sana surtuk diyen, musterilerin diyen adam icin mi uzuluyorsun

Bu arkadaşlar yüzyüze bir görüşmeniz oldumu?

Eee belkide seni iyi tanıyan birisi sana eşek şakası yapıyordur canım. Utanmayı sıkılmayı bırak acil kendine gel ve derheşeyi unut... DELETE

Başka müşteriler? Sürtük?
Her yerden engelleyin kesinlikle bir daha görüşmeyin.
Biri bana "sevdiğinden" baska müşterilerinle ilgilen tarzı bi cümle kuracak ha beynini dağıtır, pekmezini akıtır, asit döker eritirim kendisini dünya bi yaratıktan kurtulmuş olur.

Arkadasim sen sakamisin pardon ayni yasta oldugumuza inanamadim sunlari okuyunca 15 li yaslarda bile farkindaydik boyle srylerin sahte yada sapikca oldugunun pess

Vuhuuu iskence teknigine bak ne guldum yahu

Sen 24 yaşında olduğuna emin misin? Adam sapık herifin teki, gerçi netten karşına çıkan birinden ne bekliyordunki? Çocuk fantazi amaçlı konuşmuş seninle. Bu sana uymuyorsa en başta kestirip atacaktın. Ama sen önce konuşmuşsun sonra rahatsız oldum demişsin şimdi de utanıyorum diyorsun Neden utanıyorsun ki? Konuştuğun için mi? Eğer bu yüzdense olabilir, herkesin cinsel dürtüleri var. Kısa süreli bir şeydi, geçti gitti diyeceksin yoluna bakacaksın. Sevdiğine böyle şeyler söylemez demişsin de adam seni sevmemiş ki. Eğlencesine konuşmuş, sen de ciddiye almışsın. Seni kandırıyor galiba. İnşallah numaranı vermemişsindir. Verdiysen değiştir. Bir daha da görüşme onunla. Senin amacın da aynı şekilde vakit geçirmekse takılabilirsin. Aşk meşk, sevgi ve ciddi ilişki varsa aklında, sakın görüşme. Çocuğun niyeti belli...

Arkadasim sen sakamisin pardon ayni yasta oldugumuza inanamadim sunlari okuyunca 15 li yaslarda bile farkindaydik boyle srylerin sahte yada sapikca oldugunun pess
Kalbimden geçenlerin açıkça yazıya dökülmüş hali... Aynen. Ben de arkadaşın 24 yaşında olduğuna inanamıyorum şu an

Etrafta ne gerizekali erkekler var.doğru mu yapıyorum diyen tanımlayamadığı ne dicegimi bilemediğimiz bayanlarda var.

Valla kesinlikle ve kesinlikle uzak dur,sevgili falan degil bu basina bela alirsin yakani istesende kurtaramazsin benden soylemesi..

Çıkar o çocuğu aklından. Bazıları hatta çoğu internette o bahsettiği kızlar var sanıyor ondan öyle konuşuyor. Seninle de o maksatla konuşmuş.

Konunuz benim komigime gitti zor durumluk bisey goremedim valla zaten sizinle alay ediyomus baksaniza durduk yere nerden cikti bu surtukler hakaretler salla gitsin.sen gercekten kac yasindasin Bide ve telefondan silmek ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…