ben 24 yasındayım haklısınız bende farkındayım bu durumun keske bu kadar güvenmeseydm sonucta internetten tanıştıgım biri girsem bile artık engelleme kararı aldımYaşın kaç?Kesinlikle uzak dur .Adam eğlenecek birilerini arıyor gelme oyuna
Haklısınız bana bu durum utanc verici geliyo daha önce böyle bisey yasamadım bu durumdan dolayı kaç kez ayrıldım ama konusmak istemiyorum dedim basta anlayıslı davrandı ama bnm duygusal yanımı kullanarak ele geçirdi sanırım cok mutsuzum1-o utanmalı sen değil
2-doğru mu yaptım diye sorman bile hata
Aramızda cinsel içerikli konusmalarda gecti malesefBu arada siz sevgili değilsiniz ki daha yüzünü gormemissin adamın cinsellik konuşmak ne saçma ayrıca bu konuşmalar cinsel içerikli de değil küfür içerikli,ikisi aynı şey mi ?
Evt tabiki belli değil bana sürekli değer verdiğini vazgecemediğini söylüyordu
ben 24 yasındayım haklısınız bende farkındayım bu durumun keske bu kadar güvenmeseydm sonucta internetten tanıştıgım biri girsem bile artık engelleme kararı aldım
ben 24 yasındayım haklısınız bende farkındayım bu durumun keske bu kadar güvenmeseydm sonucta internetten tanıştıgım biri girsem bile artık engelleme kararı aldım
Haklısınız 4 sene boyunca telefondan bi kaç kere görüştük ordan sildim bi tek silmediğim facebook kaldı çok cahilmisim kızmasın etmesin diye böyle yaptım cok yanlıs bi insan oldugunun farkındayımanladım cnm ama ilşkiler arasında cinsellik konuşmak utanılcak bişey de değil aslında ama bu karşındaki kişinin sana göre tavrına değişir tabi.ama hiç görmediğin biri için bence ne utan ne üzül belki karşındaki bayan bile olabilir.o kadar çok duydumki böyle kandıranları akrabasına veriyo telini yada arkadaşına erkek diye o şekilde kandırılan hatta buluşan bile gördüm emin olmadan kimseyle konuşma.
faceden bi kaç kez görüştük resmini görmüş oldumBu arada siz sevgili değilsiniz ki daha yüzünü gormemissin adamın cinsellik konuşmak ne saçma ayrıca bu konuşmalar cinsel içerikli de değil küfür içerikli,ikisi aynı şey mi ?
Haklısınız realde öyle cok arkadasım yok o oyuna da kendimi cok kaptırdıgımın farkındayım sıkıntım bunları düşündükce hata yaptıgımın farkındayım ben böyle seylere karsıyım beni böyle tanıma dedim iyi bi insan ama bilemem benim hakkımda ne düşünürDuygusal boşluktasın sanırım.Yada bir sıkıntın var aşamadığın?? Güvenenecek birlikte vakit geçirecek birileri,bir arkadaşın yok mu? Sanal ortamda kim ne kadar güven verebilir! İnternetten tanışıp,fuhuşa sürüklüyorlar insanı aman dikkat et gözünü seveyim
kızılcak bişey yoki cnm iyi yapmışsın fikir almak istemişsin bundan doğal bişey yok.önemli olan hatanı takrar ettirmemen.hakkında hayırlısı olur inş.Haklısınız cok cahilmisim onun niyetini anlayamadım bi türlü lütfen kızmayın bu konuyu realde kimseye açamadıgım için sizlerden yardım almak istedim
yardımınız için teşekkür ederimkızılcak bişey yoki cnm iyi yapmışsın fikir almak istemişsin bundan doğal bişey yok.önemli olan hatanı takrar ettirmemen.hakkında hayırlısı olur inş.
Sana sürtük diyen salakla hala görüşüyorsan yorum yok sana[/QU
bana söylediğine göre o sadece sevdiği kişilere öyle söylermis ben bunu kabul etmedim bir kaç kez tartıstık bu konuda artık dayanamıyorum benim için de uzak durmak en hayırlısı olucak