cok utanıyorum yardım edin :(

Yaşın kaç?Kesinlikle uzak dur .Adam eğlenecek birilerini arıyor gelme oyuna :KK35:
ben 24 yasındayım haklısınız bende farkındayım bu durumun keske bu kadar güvenmeseydm sonucta internetten tanıştıgım biri girsem bile artık engelleme kararı aldım

Bu arada siz sevgili değilsiniz ki daha yüzünü gormemissin adamın cinsellik konuşmak ne saçma ayrıca bu konuşmalar cinsel içerikli de değil küfür içerikli,ikisi aynı şey mi ?

1-o utanmalı sen değil

2-doğru mu yaptım diye sorman bile hata
Haklısınız bana bu durum utanc verici geliyo daha önce böyle bisey yasamadım bu durumdan dolayı kaç kez ayrıldım ama konusmak istemiyorum dedim basta anlayıslı davrandı ama bnm duygusal yanımı kullanarak ele geçirdi sanırım cok mutsuzum :KK43:

Bu arada siz sevgili değilsiniz ki daha yüzünü gormemissin adamın cinsellik konuşmak ne saçma ayrıca bu konuşmalar cinsel içerikli de değil küfür içerikli,ikisi aynı şey mi ?
Aramızda cinsel içerikli konusmalarda gecti malesef :KK43: utandıgım durumda bu

Evt tabiki belli değil bana sürekli değer verdiğini vazgecemediğini söylüyordu

İster kızın , ister köpürün ; aklınız yok mu diye soracağım. İtin teki karşınıza çıkıyor , cinsellikten bahsediyor , üstünede" surtuk " gibi terbiyesiz, ahlaksızca birşey soyluyor size , sizde doğru mu yaptım silmekle diye soruyorsunuz ?
Ya neden genç kızlar akıllanmıyor , neden böyle basit adamlara pirim veriyor. Oyle seviyormuş" densiz, hassiyetsiz adam.
Onun kızlardeşinide oyle seven biri çıkarsa kabul eder mi ?

Sırf oyundan tanıdığınız birine böyle prim verirseniz tabiki size her turlu şeyi söylemeyi kendilerine hak gorurler.
Burada hata onun değil ona bu hakkı veren sizde.
İsminizi silin o oyundan, telefonunuzu değiştirin. Bu adam sizi tehdit eder.

ben 24 yasındayım haklısınız bende farkındayım bu durumun keske bu kadar güvenmeseydm sonucta internetten tanıştıgım biri girsem bile artık engelleme kararı aldım

Duygusal boşluktasın sanırım.Yada bir sıkıntın var aşamadığın?? Güvenenecek birlikte vakit geçirecek birileri,bir arkadaşın yok mu? Sanal ortamda kim ne kadar güven verebilir! İnternetten tanışıp,fuhuşa sürüklüyorlar insanı aman dikkat et gözünü seveyim :KK14:

Yemin ediyorum 16,17 sandım. 24 yaş az değil. Otuza merdiven dayamışsınız. Böyle mi karar vereceksiniz hayatınızda hayat arkadaşını seçerken.
Oyle sinirlendim ki, dilimi tıtamıyorum. Kufurleri sıralayasım geliyor o adama.

anladım cnm ama ilşkiler arasında cinsellik konuşmak utanılcak bişey de değil aslında ama bu karşındaki kişinin sana göre tavrına değişir tabi.ama hiç görmediğin biri için bence ne utan ne üzül belki karşındaki bayan bile olabilir.o kadar çok duydumki böyle kandıranları akrabasına veriyo telini yada arkadaşına erkek diye o şekilde kandırılan hatta buluşan bile gördüm emin olmadan kimseyle konuşma.
Haklısınız 4 sene boyunca telefondan bi kaç kere görüştük ordan sildim bi tek silmediğim facebook kaldı çok cahilmisim kızmasın etmesin diye böyle yaptım cok yanlıs bi insan oldugunun farkındayım

faceden bi kaç kez görüştük resmini görmüş oldum

Haklısınız cok cahilmisim onun niyetini anlayamadım bi türlü lütfen kızmayın bu konuyu realde kimseye açamadıgım için sizlerden yardım almak istedim :KK43:

Duygusal boşluktasın sanırım.Yada bir sıkıntın var aşamadığın?? Güvenenecek birlikte vakit geçirecek birileri,bir arkadaşın yok mu? Sanal ortamda kim ne kadar güven verebilir! İnternetten tanışıp,fuhuşa sürüklüyorlar insanı aman dikkat et gözünü seveyim :KK14:
Haklısınız realde öyle cok arkadasım yok o oyuna da kendimi cok kaptırdıgımın farkındayım sıkıntım bunları düşündükce hata yaptıgımın farkındayım ben böyle seylere karsıyım beni böyle tanıma dedim iyi bi insan ama bilemem benim hakkımda ne düşünür :KK43: erkeklerin genelde böyle istekleri olucakmıs gibi geliyo tamda anlatamadım derdimi :KK43:

Haklısınız cok cahilmisim onun niyetini anlayamadım bi türlü lütfen kızmayın bu konuyu realde kimseye açamadıgım için sizlerden yardım almak istedim :KK43:
kızılcak bişey yoki cnm iyi yapmışsın fikir almak istemişsin bundan doğal bişey yok.önemli olan hatanı takrar ettirmemen.hakkında hayırlısı olur inş.

Sana sürtük diyen salakla hala görüşüyorsan yorum yok sana:KK14:[/QU
bana söylediğine göre o sadece sevdiği kişilere öyle söylermis ben bunu kabul etmedim bir kaç kez tartıstık bu konuda artık dayanamıyorum benim için de uzak durmak en hayırlısı olucak

Insan sevdigi kisiye o laflari edemez. :KK14:

Sevdigi kisiye canim tatlim balim hayatim bitanem vs der bir insan ne diye gidip sürtük desin.

Ne demek baska musteri ne demek sürtük ya ne yerine koymus sizi ahlak yoksunu:KK12:

Utanmanizi gerektirecek bir sey yok. Tavrinizi koymussunuz. Kesinlikle irtibata gecmesine izin vermeyin. Kullanici adinizi degistirebiliyorsaniz degistirin. Olmuyorsa baska uyelik alin hangi site oldugunu bilmiyorum ama alin yani alti ustu oyun sitesi ne olacak. Engelleyebildiginiz her yerden engelleyin. Numaraniz o mahlukta varsa onu da degistirin.

X