- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Ablan az buçuk yardım ediyo o zamanbizim damat dünden gönüllü, ablam olunca kendi iş yapmıyo ya işine geliyor onun da.
Sen temizlik yaparken bile yemek ne zaman hazır olacak deyince, yayılmaya geliyo sandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablan az buçuk yardım ediyo o zamanbizim damat dünden gönüllü, ablam olunca kendi iş yapmıyo ya işine geliyor onun da.
Ablan az buçuk yardım ediyo o zaman
Sen temizlik yaparken bile yemek ne zaman hazır olacak deyince, yayılmaya geliyo sandım
ablanız da olsa yüz verince astar istiyorlar maalesef , açık açık söyleyin zira başka türlü anlayamacak gibi, bu kadar alttan almayın bence ablanıza uygun bir şekilde izin günümde eşimle vakit geçirmek istiyorum , aradıklarında müsait değiliz abla kusura bakma gibi şeyleri söylemekten çekinecek bişey yok .
kimse bu kadar rahatsız edilmek istemez ablası bile olsa
O zaman ablan snei kullanıyohayır eşime ablam bana yardım etmiyo öylece duruyor benimle konuşmaya yanıma geliyor diyemiyorum ki. en fazla ablam pek yardımcı olamıyor diyorum. o da senin yanında olunca ben yardımcı oluyor sanıyorum diyor. bişey diyemiyorum
temizlik yaparken yanımda durabileceği bir yer yok zaten ben aceleyle iş bitirme derdinde olduğum için koştur koştur hareket ediyorum.
Sorun sizde degil aplanizda aplaniz bencil biraz dusunup anlayis gostermesi lazim bende calisan bir bayanim cok iyi anliyorum sizi cok zor yorucu oluyor dinlenmek ayaklarini uzatip oturmak yatmak istiyoruz ama rahat birakmiyorlar benimde kayinbabam bizden cokmiyo pazar gunleri kaynanam is cikariyo yada kayinbabaminmis afirleri geliyo esimle kimseye gozukmeden evden kaca bilirsek kaciyoz yoksa yok kimseye yakin olmicakmossin bunu bilirim eviniz kiraysa uzak bir yere tasinin kendinize aitse bir bahane uydurup satip uzak bir yerden ev alin elinizdem geldigi kadar uzaklasmaya calisin ayni sorunlar bendede var insallah uzak bir yerden ev almayi dusunuyoz Allah yardimcin olsunSon zamanlarda bir sıkıntım var, bu da dert mi diyebilirsiniz ama iyice bunalmış durumdayım. Sizden isteğim bencillik mi yapıyorum yoksa rahatsız oluşum normal mi bana bu konuda yol göstermeniz.
Benim canımdan çok sevdiğim bi ablam var, evlerimiz yakın sürekli iletişim halindeyiz. Ve dünya tatlısı da bir yeğenim çok seviyorum. Aynı zamanda ablam hamile. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, evet çok yorucu bir işim yok ama 7 8 gibi evde oluyorum yine de. Yemek hazırla, bulaşık yıka falan derken kendime ve eşime hiç vakit ayıramıyorum. Bir çok çalışan kadının yaşadığı bir sıkıntı bu zaten biliyorum.
Ablam özellkle hamile kaldı kalalı bana çok düştü. Her akşam ya biz onlara gidelim ya da onlar bize gelsin istiyor. Hep benimle vakit geçirmek istiyor. Mesela akşam 7de evdeyim, ablam hemen arıyor hadi bize gelin diye yok deyince ozaman biz size gelelim diyor. Ve de geliyorlar. Hamile olduğu için bana çok yardımcı olmuyor, yeğenimle de ilgilenmiyor. Bi taraftan yemek hazırlıyorum, bi taraftan yeğenimle ilgileniyorum derken yorgunluğumu anlatamam size. Bu hafta temizliik yaparken geldiler, temizlik yaptığımı görüyor olmasına rağmen bana biz çok acıktık yemek ne zaman hazır olcak diyor. Hayır daha ortada yemek yok ben temizliğimi bitirememişim. Kalk hazırla demesini de bilirim ama incinmesinden korkuyorum, çünkü hemen ağlıyor küsüyor.
Bazen gelmeyin dediğimde, vicdan yapıyorum dayanamıyorum. Ve bu akşamlarla da kalmıyor. Eşimle vakit geçirebildiğim bi pazar günü var. Pazar günü sabah hemen arıyor, bize kahvaltıya gelin diye. Evde kahvaltı yapmak istediğimi söylediğimde de ozaman biz gelelim diyor, geliyorlar yine gelmesinde sıkıntı yok da bütün günü beraber geçirmiş oluyoruz. Eşim için hiç sıkıntı yok, o da hep gidelim gelelim istiyor ama ben evimde sessiz sakin bir şekilde oturmak dinlenmek istiyorum. Çok yoruluyorum deyince, aman sanki napıyosun akşama kadar oturuyosun diyo.
Bu haftasonu da yine beraberdik, ondan önce de ondan önce de. Napıcam bilemiyorum, gelmeyin deyince küsüyor. Eşim de şikayet etmeyince sorun bende heralde diyorum. Haksızmıyım, haklı mıyım söyleyin lütfen.
.... Aynı benim yaşadıklarım ablamla tek farkı ben çok yoğun çalışıyorum ve bekarım. Eve sadece uyumaya gidiyorum o derece . Bencil olan bence kesinlikle siz değilsiniz.Son zamanlarda bir sıkıntım var, bu da dert mi diyebilirsiniz ama iyice bunalmış durumdayım. Sizden isteğim bencillik mi yapıyorum yoksa rahatsız oluşum normal mi bana bu konuda yol göstermeniz.
Benim canımdan çok sevdiğim bi ablam var, evlerimiz yakın sürekli iletişim halindeyiz. Ve dünya tatlısı da bir yeğenim çok seviyorum. Aynı zamanda ablam hamile. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, evet çok yorucu bir işim yok ama 7 8 gibi evde oluyorum yine de. Yemek hazırla, bulaşık yıka falan derken kendime ve eşime hiç vakit ayıramıyorum. Bir çok çalışan kadının yaşadığı bir sıkıntı bu zaten biliyorum.
Ablam özellkle hamile kaldı kalalı bana çok düştü. Her akşam ya biz onlara gidelim ya da onlar bize gelsin istiyor. Hep benimle vakit geçirmek istiyor. Mesela akşam 7de evdeyim, ablam hemen arıyor hadi bize gelin diye yok deyince ozaman biz size gelelim diyor. Ve de geliyorlar. Hamile olduğu için bana çok yardımcı olmuyor, yeğenimle de ilgilenmiyor. Bi taraftan yemek hazırlıyorum, bi taraftan yeğenimle ilgileniyorum derken yorgunluğumu anlatamam size. Bu hafta temizliik yaparken geldiler, temizlik yaptığımı görüyor olmasına rağmen bana biz çok acıktık yemek ne zaman hazır olcak diyor. Hayır daha ortada yemek yok ben temizliğimi bitirememişim. Kalk hazırla demesini de bilirim ama incinmesinden korkuyorum, çünkü hemen ağlıyor küsüyor.
Bazen gelmeyin dediğimde, vicdan yapıyorum dayanamıyorum. Ve bu akşamlarla da kalmıyor. Eşimle vakit geçirebildiğim bi pazar günü var. Pazar günü sabah hemen arıyor, bize kahvaltıya gelin diye. Evde kahvaltı yapmak istediğimi söylediğimde de ozaman biz gelelim diyor, geliyorlar yine gelmesinde sıkıntı yok da bütün günü beraber geçirmiş oluyoruz. Eşim için hiç sıkıntı yok, o da hep gidelim gelelim istiyor ama ben evimde sessiz sakin bir şekilde oturmak dinlenmek istiyorum. Çok yoruluyorum deyince, aman sanki napıyosun akşama kadar oturuyosun diyo.
Bu haftasonu da yine beraberdik, ondan önce de ondan önce de. Napıcam bilemiyorum, gelmeyin deyince küsüyor. Eşim de şikayet etmeyince sorun bende heralde diyorum. Haksızmıyım, haklı mıyım söyleyin lütfen.
Olmadi telefonlari kapayin
Iyi niyeti suistimal ediyor. Hamilelik hastalik degildir. Cok sinirlendim ablaniza direk soyleyin bence . Calisirken o pazarlar cok degerli oluyor. Hic birsey yapmamak bile insani rahatlitiyor.
Arkadas hakli, bencillik kavramini yanlis kiside kullanmissiniz..siz deil ablaniz bencil olan..esinizde belki ayip olmasin diye bisey demiyordur ama diyecegi gune kadar adami zorlamanin anlami yok..Iyi niyeti suistimal ediyor. Hamilelik hastalik degildir. Cok sinirlendim ablaniza direk soyleyin bence . Calisirken o pazarlar cok degerli oluyor. Hic birsey yapmamak bile insani rahatlitiyor.
Arkadas hakli, bencillik kavramini yanlis kiside kullanmissiniz..siz deil ablaniz bencil olan..esinizde belki ayip olmasin diye bisey demiyordur ama diyecegi gune kadar adami zorlamanin anlami yok..
Bunda aglicak zirlicak bisey yok, ablacim bu hafta af buyur dinlenmek istiyorum esimde bende..bunda ne var..aksama kadar otursanizda erken kalkmak, yol iz bile yoruyor insani, calisan insanlar oyle sikca rahatsiz edilmezki