- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
onları söyle o zaman sende.demez heralde, ama çoğu arkadaşımı tanıyor sadece eşimin arkadaşlarıyla görüşcekken rahatım
hamile diye kırmakda istemiyosun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onları söyle o zaman sende.demez heralde, ama çoğu arkadaşımı tanıyor sadece eşimin arkadaşlarıyla görüşcekken rahatım
Ablan hamile ve belki yalnızlık hıssedıyor. Belliki sana ıhtıyac duyuyor . Bana kalırsa bu donemde küstürme. Calışan bırı olarak senı anlıyorum ama hassas bı donemde. Ayrıca sen ara ve de kı abla bugun esımle programımız var baska akşam bırlıkte olalm.. Yada bu hafta cok gec gelecegız gorusemeyebılırız. GıbıSon zamanlarda bir sıkıntım var, bu da dert mi diyebilirsiniz ama iyice bunalmış durumdayım. Sizden isteğim bencillik mi yapıyorum yoksa rahatsız oluşum normal mi bana bu konuda yol göstermeniz.
Benim canımdan çok sevdiğim bi ablam var, evlerimiz yakın sürekli iletişim halindeyiz. Ve dünya tatlısı da bir yeğenim çok seviyorum. Aynı zamanda ablam hamile. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, evet çok yorucu bir işim yok ama 7 8 gibi evde oluyorum yine de. Yemek hazırla, bulaşık yıka falan derken kendime ve eşime hiç vakit ayıramıyorum. Bir çok çalışan kadının yaşadığı bir sıkıntı bu zaten biliyorum.
Ablam özellkle hamile kaldı kalalı bana çok düştü. Her akşam ya biz onlara gidelim ya da onlar bize gelsin istiyor. Hep benimle vakit geçirmek istiyor. Mesela akşam 7de evdeyim, ablam hemen arıyor hadi bize gelin diye yok deyince ozaman biz size gelelim diyor. Ve de geliyorlar. Hamile olduğu için bana çok yardımcı olmuyor, yeğenimle de ilgilenmiyor. Bi taraftan yemek hazırlıyorum, bi taraftan yeğenimle ilgileniyorum derken yorgunluğumu anlatamam size. Bu hafta temizliik yaparken geldiler, temizlik yaptığımı görüyor olmasına rağmen bana biz çok acıktık yemek ne zaman hazır olcak diyor. Hayır daha ortada yemek yok ben temizliğimi bitirememişim. Kalk hazırla demesini de bilirim ama incinmesinden korkuyorum, çünkü hemen ağlıyor küsüyor.
Bazen gelmeyin dediğimde, vicdan yapıyorum dayanamıyorum. Ve bu akşamlarla da kalmıyor. Eşimle vakit geçirebildiğim bi pazar günü var. Pazar günü sabah hemen arıyor, bize kahvaltıya gelin diye. Evde kahvaltı yapmak istediğimi söylediğimde de ozaman biz gelelim diyor, geliyorlar yine gelmesinde sıkıntı yok da bütün günü beraber geçirmiş oluyoruz. Eşim için hiç sıkıntı yok, o da hep gidelim gelelim istiyor ama ben evimde sessiz sakin bir şekilde oturmak dinlenmek istiyorum. Çok yoruluyorum deyince, aman sanki napıyosun akşama kadar oturuyosun diyo.
Bu haftasonu da yine beraberdik, ondan önce de ondan önce de. Napıcam bilemiyorum, gelmeyin deyince küsüyor. Eşim de şikayet etmeyince sorun bende heralde diyorum. Haksızmıyım, haklı mıyım söyleyin lütfen.
Ablan hamile ve belki yalnızlık hıssedıyor. Belliki sana ıhtıyac duyuyor . Bana kalırsa bu donemde küstürme. Calışan bırı olarak senı anlıyorum ama hassas bı donemde. Ayrıca sen ara ve de kı abla bugun esımle programımız var baska akşam bırlıkte olalm.. Yada bu hafta cok gec gelecegız gorusemeyebılırız. Gıbı
Bence o sizi aradiginda su an disardayiz esimle kahvaltiya geldik spor falan yaptık deyin ya da başka bir şey uydurun evde olduğunuzu bilmesin. Bir pazar hic olmazsa evde kafa dinlemis olursunuzSon zamanlarda bir sıkıntım var, bu da dert mi diyebilirsiniz ama iyice bunalmış durumdayım. Sizden isteğim bencillik mi yapıyorum yoksa rahatsız oluşum normal mi bana bu konuda yol göstermeniz.
Benim canımdan çok sevdiğim bi ablam var, evlerimiz yakın sürekli iletişim halindeyiz. Ve dünya tatlısı da bir yeğenim çok seviyorum. Aynı zamanda ablam hamile. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum, evet çok yorucu bir işim yok ama 7 8 gibi evde oluyorum yine de. Yemek hazırla, bulaşık yıka falan derken kendime ve eşime hiç vakit ayıramıyorum. Bir çok çalışan kadının yaşadığı bir sıkıntı bu zaten biliyorum.
Ablam özellkle hamile kaldı kalalı bana çok düştü. Her akşam ya biz onlara gidelim ya da onlar bize gelsin istiyor. Hep benimle vakit geçirmek istiyor. Mesela akşam 7de evdeyim, ablam hemen arıyor hadi bize gelin diye yok deyince ozaman biz size gelelim diyor. Ve de geliyorlar. Hamile olduğu için bana çok yardımcı olmuyor, yeğenimle de ilgilenmiyor. Bi taraftan yemek hazırlıyorum, bi taraftan yeğenimle ilgileniyorum derken yorgunluğumu anlatamam size. Bu hafta temizliik yaparken geldiler, temizlik yaptığımı görüyor olmasına rağmen bana biz çok acıktık yemek ne zaman hazır olcak diyor. Hayır daha ortada yemek yok ben temizliğimi bitirememişim. Kalk hazırla demesini de bilirim ama incinmesinden korkuyorum, çünkü hemen ağlıyor küsüyor.
Bazen gelmeyin dediğimde, vicdan yapıyorum dayanamıyorum. Ve bu akşamlarla da kalmıyor. Eşimle vakit geçirebildiğim bi pazar günü var. Pazar günü sabah hemen arıyor, bize kahvaltıya gelin diye. Evde kahvaltı yapmak istediğimi söylediğimde de ozaman biz gelelim diyor, geliyorlar yine gelmesinde sıkıntı yok da bütün günü beraber geçirmiş oluyoruz. Eşim için hiç sıkıntı yok, o da hep gidelim gelelim istiyor ama ben evimde sessiz sakin bir şekilde oturmak dinlenmek istiyorum. Çok yoruluyorum deyince, aman sanki napıyosun akşama kadar oturuyosun diyo.
Bu haftasonu da yine beraberdik, ondan önce de ondan önce de. Napıcam bilemiyorum, gelmeyin deyince küsüyor. Eşim de şikayet etmeyince sorun bende heralde diyorum. Haksızmıyım, haklı mıyım söyleyin lütfen.
Yazdiklarinin aynisini bende yasiyorum fakar ablam degil gorumcem tarafindann... Ya aslinda iyidr severim kendisini ama hwr gun iletisim halinde olmamizi istiyor kv dede boyle istiyor e bende skliyrm calismadigim halde bide sizin gibi calissam patlarim heralde..... Sabah kalkiyorm ya esim arar ya gorumcem o derece dediginiz gbi telefonumun calmasindan korkar oldum ya sen gel ya ben diyo deli oluyorum.. ya belki ben hafta 1 iki haftada 1 gelmek istiyormdur yada ayda bir bana soran yok.... ama mesafeyi koydum.gibi biraz surekli red ettim oda anladi artik.... ama sizin kendi ablaniz oldugu icin kiyamiyosunuzSon zamanlarda bir sıkıntım var, bu da dert mi diyebilirsiniz ama iyice bunalmış durumdayım. Sizden isteğim bencillik mi yapıyorum yoksa rahatsız oluşum normal mi bana bu konuda yol göstermeniz.
Nasıl yani :0benim görümcem ablam :)
Calışan bırı olarak cok haklısın ama suan psıkolojısı ablanın senı dusunmesıne engel oluyor. Kendıne donuk bır 9 ay gecırecek :) dılerım kırmadan kırılmadan cokta bunalmadan atlatabılursınız.. Küçük gecerli yalanlarla kendınıze vakıt ayırmanız dılegıyle. Gecıcı bır sure oldugunu unutmayın .haklısınız hiç kıyamıyorum ona zaten, karnı falan belirgin hale geldikçe iyice gözümde bi tatlılaşıyor.
normalinde bana yardım etmediğinde bunu belirtirim ama hamile olması bende farklı bi ayrıcalık, çok masum geliyor bana.
karnında bi can, canımı taşıyor. idare etmeye çalışıyorum.
çok eşime de belli etmemeye çalışıyorum rahatsızlığımı.
görüşmek istemediğimde kendimi kötü hissediyorum, bencillik yapıyorum heralde diyorum. yanlış mı düşünüyorum doğru mu düşünüyorum bunu öğrenmek için konu açtım buraya bir nevi kendimi rahatlatmak adına.
Cevap veren herkese teşekkürler.
Kimseyo bu kadar cekemem..bu abla kendisi de kocasiyla yalniz kalmak yada kafa dinlemek istemez mi? Ablan eşine ilgi duyuyor olabilir mi?
Yazdiklarinin aynisini bende yasiyorum fakar ablam degil gorumcem tarafindann... Ya aslinda iyidr severim kendisini ama hwr gun iletisim halinde olmamizi istiyor kv dede boyle istiyor e bende skliyrm calismadigim halde bide sizin gibi calissam patlarim heralde..... Sabah kalkiyorm ya esim arar ya gorumcem o derece dediginiz gbi telefonumun calmasindan korkar oldum ya sen gel ya ben diyo deli oluyorum.. ya belki ben hafta 1 iki haftada 1 gelmek istiyormdur yada ayda bir bana soran yok.... ama mesafeyi koydum.gibi biraz surekli red ettim oda anladi artik.... ama sizin kendi ablaniz oldugu icin kiyamiyosunuz
bence bencil olan sen değilsin ablan... Hatta ablan işi iyice şımarıklığa vurmuş baksana sen eşimle aramıza karışma dediğinde bile o zman bir daha gelmem demek ne demek? Tamamen şımarıklık...
Abla olgunluğuna hiç yakıştıramadım...
Nasıl yani :0